Сетка (с)катаў у 2024 годзе, жаднасць памножаная на дурноту

Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы | 11 лістапада 2024 г. ад | 161 Адказ | 6,800 Праглядаў | 17 Рэакцый
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.

Што сабою ўяўляе сетка котак у свеце гемблінга на гэты момант – адказ просты нічога, і на гэтым размову можна было б і закрыць.
Але разбяромся дасканала ў падрабязнасцях і дробязях:

1) Чароўныя бонусы, у якіх х10 на максімалку па выйгрышу гэта рэдкасць, але па факце там было і х10 а х9 па факце, мяне самога так падманулі ў R7.
Сустрэчаліся бонусы і з x1,5-x2 на максімальныя выйгрышы і вагерам на гэта ў х50.
Часта былі рознага роду шлакі – фрыспіны, з максімалкай дай бог у х5.

2) Агрэсіўная і настойлівая спам-рэклама ў выглядзе званкоў і іншага спаму ў соц. сетках, вам тэлефануюць і будуць тэлефанаваць, быццам гэта нейкае мікрафінансавае і вы ім павінны грошы.

3) Адключэнне бонусаў на акаўнтах, нават калі мінусовы акаўнт і ты вывёў з бездепа нейкую дробязь у выглядзе цэлай ТЫСЯЧЫ рублёў, то неадкладнае адключэнне ўсіх бонусаў.
Мне выключылі ў (с)комеце ўсе бонусы, з-за таго што я вывёў з 25$ – 250$ нядаўна, для іх відаць гэта агромная сума грошай і яны абрубілі мне бонусы, але пры гэтым абяцаюць на галоўнай старонцы
у навіне гелік за дасягненне ВІП-узроўню) Ага 3 геліка прывезуць)
Таксама мне выключылі бонусы і ў R7, мяне там доўгі час не было, а па вяртанні я выявіў, што ўсе бонусы былі адключаны.
Я здзіўлены, дарэчы, што яны не перанялі метадыку ў гэтым плане, у роялаў і адключылі б адразу бонусы ўсяй сетцы, а не ў адным казіно)

4) Пра аптымізацыю казіно іх усёй сеткі, ужо даволі доўгі час у іх гэтая праблема ёсць, і яны яе не вырашаюць.
Навошта ўкладаць грошы ў казіно? Лепш пакласці іх сабе пабольш у кішэню і яшчэ адсыпаць пабольш фантыкаў стрымеркам, каб яны распавядалі казкі пра гэтыя топ-казіно.
Вы толькі падумайце пра гэта, яны хочуць вашы дэпазіты і грошы, але пры гэтым нават не могуць стварыць хоць нейкую камфортную гульню.

5) Прыбралі баккара як роялы, на маё пытанне прадстаўніку навошта гэта было зроблена? Адказ, тэх. работы) 
Роялы ў вушы налівалі, пра тое што гэта правайдары так зрабілі і вырашылі.
І ладна пускай робяць што хочуць, маё казіно і што ХАЧУ тое і ВАРОЧУ, але навошта падманваць людзей у гэтым плане.
У мяне не было б пытанняў і прэтэнзій, калі б адказ гучаў так – Мы жаадныя і хочам больш грошай, так што гуляйце ў тое што мы дазваляем і прыносіце нам больш грошай.

Пра розныя бездепы і іншыя радасці можна стварыць асобную тэму і гэта асвятліць, мы дамо табе бездеп з максімалкай у 1-2к, і ты занесеш з ім 200к,
як нядаўна чалавек пісаў на форуме, спішам у канцы адкруткі ўсё і пакінем табе косарь.
Потым ты будзеш месяц другі карміць казіно і не бачыць нічога ў плане выйгрышаў, спытаеш у чаце, а дзе аддача то?
Табе скажуць ты ж выйграў 200к, ты скажаш так у мяне ж гэта спісалі… А табе скажуць ну і што – выйгрыш жа быў!
І колькі за год было такіх выпадкаў? Калі людзі пад гэтымі бонусамі выйгравалі вельмі шмат па іксу або зрывалі максімалку, а дзе такія выйгрышы без бонусаў і без абмежаванняў на вывад?

Гуляліся скрыншотамі нейкімі дзікімі і спрабавалі піярыць у раздзеле заносаў, адбыўся дэанон, што пасля? Дзе тыя людзі, якія кідалі скрыншоты? Яны зніклі.

Пра водгукі і 10 зорак у аглядах, гэта таксама варта асобнай тэмы.

Сёння пайшлі ўжо лутбоксы з адыгрышам за рэал, што яны яшчэ ў будучыні прыдумаюць, нават страшна ўявіць.

+17
0
+17  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.

Я забыў дадаць, што яны яшчэ хочуць з гэтага мець 5% камісю з кожнага вываду.

І паўторную верыфікацыю, якую могуць запытваць неабмежаваную колькасць разоў, каб цягнуць час і не выплачваць.

Хуўш за гэту сетку складана ў прынцыпе сустрэць казіно, ну ёсць яшчэ такога ж ўзроўню либет + банда, відаць яны натхніліся поспехамі котаў і таксама вырашылі пабудаваць – прадукт жыццядзейнасці.

Калі прадстаўнік або адмін – катказіно нейкі на форуме з’явіцца, сюды прыйдзе і ўнесе сваю ляпту, я б падискутіраваў на гэту тэму, але сумняваюся ў гэтым, бо адно – маляваць скрыншоты або рабіць нейкія фэйкавыя ўнёскі ў частцы аглядаў, а зусім іншая справа – адказваць на пытанні.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
668
Публікацыі
1 994
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
3 жні 2024 г.

Камісія на вывад для мяне дагэтуль загадка і дзіч) 

Але тут хаця б пішуць , плюс пры вывадзе на крыпту не бяруць камсу… У адрозненне ад водкі, якая не кажа, што будзе браць камісію 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.

Я зусім забыў яшчэ дадаць пра фішку гэтай сеткі, гэтую інфармацыю я ўзяў тут жа з форуму і бачыў купу скаргаў.

Чалавек просіць заблакіраваць акаўнт па залежнасці, ігнаруюць і не блакіруюць. Пры разборы сітуацыі – ліцэнзія дазваляе не блакіраваць і разблакіраваць пасля, калі заблакіравалі для галкі.

Сёння ўбачыў скаргу, чалавека заблакіравалі ў Комеце, за што і чаму? На меркаванне адміністрацыі, вось і выдатна.

Сумленне – самае галоўнае, яно дазваляе здзяйсняць тыя ці іншыя ўчынкі, а ліцэнзія – гэта для галкі.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
668
Публікацыі
1 994
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
3 жні 2024 г.
Andrey_777, 11 лістапада 2024 г.
Я зусім забыў яшчэ дадаць пра фішку гэтай сеткі, гэтую інфармацыю я ўзяў тут жа з форума і бачыў кучу скарг. Чалавек просіць заблакіраваць аккаунт па залежнасці, ігнар і не блакіруюць. Пры разборы сітуацыі – ліцэнзія дазваляе не блакіраваць і разблакіраваць пасля, калі заблакіравалі для гал [...]

Пра блакіроўку згодны, я блакіраваў усю сетку, але на промікі бездепныя разблакіраваў назад, проста напісаў ім на пошту

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 919
Публікацыі
8 112
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

З р7 увогуле смех, калі адключаюць бонусы, то атрымліваецца адключаюць еРТП)

Цалкам згубляецца сэнс іх нібыта навінкі, хаця па факце гэта проста выдумка для піару.

Тады навошта ўвогуле ствараць казіно з такім ухілам і пасля гэтага адбіраць у гульца!?

Усё напісана ў гэтым пасте праўда, плюсы ў сетцы кэтаў знайсці цяжка, дакладней іх няма. Плюсы тут атрымліваюць толькі іх фантокруты, астатніх жа тупа скамяць.

Ад усёй душы жадаю як мага хутчэй зачыніцца гэтай сетцы, а іх менеджэрам больш ніколі не знайсці працы вышэй за дворніка.

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.

Што там на іх фермах, што чуваць!? Пагалоўе (С)котаў павялічваецца, кажуць!? Ферм, быццам шмат🙀🤣😎

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 306
Публікацыі
31 962
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Misha55, 11 лістапада 2024 г.
З r7 увогуле смех, калі адключаюць бонусы, то атрымліваецца, што адключаюць eRTP) Страчаецца ўвогуле сэнс іх быццам бы навін, хоць па факце гэта проста выдумка для PR.  Тады навошта ўвогуле ствараць казіно з такім ухілам і потым гэта забіраць у гульца!?  Усё напісана ў гэтым посту пра [...]

А чаму адразу дварнікам, там жа даюць бясплатнае жытло… Няхай шукае іншую працу і чакае свае грошы, як гульцы з казіно) Да речы пра дварнікоў, усе ж памятаюць класны фільм “Мусаршчык” 2001, там і гульнявая тэма прысутнічае.) А калі хто не глядзеў – рэкамендую!

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 919
Публікацыі
8 112
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
thee4, 11 лістапада 2024 г.
А чаму адразу дваронікам, там жа даюць бясплатнае жыллё… Няхай шукае іншую працу і чакае свае грошы як гульцы з казіно) Дарэчы пра дваронікаў, усе ж памятаюць круты фільм “Смеццяр” 2001, там і гульнявая тэма прысутнічае.) А калі хто не глядзеў – рэкамендую!

Фонд абароны дваронікаў?)

Прабачце, калі зачапіў пачуцці дваронікаў)

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Фонд абароны дворнікаў?) Прабачце, калі зачапіў пачуцці дворнікаў)
А чаму адразу дворнікам, там жа даюць бясплатнае жыллё… Няхай шукае іншую працу і чакае свае грошы як гульцы з казіно) Дарэчы пра дворнікаў, усе ж памятаюць класны фільм “Мусорщик” 2001. А калі хто не глядзеў, рэкамендую!

У Белгарадзе ёсць помнік Дворніку і кот, дарэчы, там прысутнічае, так што ўсё па тэме кажаце😎🤣🙀праўда яснаведцы нейкія, адкуль толькі гэта вам у галавы ўсё прыходзіць! Не інакш з адзінага гульнявога касмічнага цэнтра!!!

😆

Каротка пра месца
«Дворнік і кот Васька» – гэта жанравая скульптура, усталяваная ў Белгарадзе ў 2006 годзе. Аўтар – Тарас Костэнка. Скульптура адлітая з бронзы ў Кіеве і важыць 175 кг.

Белгарад, вуліца 50-годдзя Белгарадскай вобласці

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 306
Публікацыі
31 962
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Фонд абароны дварнікоў?) Прабачце, калі задзеў пачуцці дварнікоў)

Ды нічога, бывае… Проста не хачу, каб у яго было халяўнае жыллё, там могуць быць больш годныя людзі… Якія працуюць хоць бы рукамі, але сумленныя і падтрымліваюць чысціню для людзей. А гэтым… з казіно яны ж не прывыклі працаваць рукамі, яны могуць толькі стачваць пальцы на клаве)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Да ні чаго, бывае… Проста не хачу, каб у яго было халявнае жыллё, там могуць быць больш вартыя людзі… Якія працуюць хоць і рукамі, але сумленныя і падтрымліваюць чысціню для людзей. А гэтым… з казіно ж яны не прывыклыя працаваць рукамі, яны могуць толькі стачваць пальцы на Клаве)

…ці мыць рукі пад Клавой час ад часу, звычайна праваю   да мазоляў…..😁

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
188
Публікацыі
370
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
6 кас 2024 г.

Нядаўна браў бонус у ГАМЕ, ну і там макс кешаут быў не самы дрэнны, удалося вывесці нядрэнна. Але гадзіна апісаная вышэй здарылася. У слоце ад прынт студиос з лялькамі (новы) чапанула х5000, відавочна ссекла 3/4 баліка, ну і заходзіць на гэты недапраект цяпер сэнсу няма, хоць я там прыстойна ў мінусе. Комета яшчэ падкінула нядаўна, так што цяпер там плюсавая гульня.
Астатнія выхады катоў жруць бясконца.
Але па мне так роялы значна горшыя. Там бонуснай палітыкі (амаль) няма, ртп такі ж, з вывадамі маразяць яшчэ горш….

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
opt1ust, 11 лістапада 2024 г.
Нядаўна браў бонус у ГАМЕ, ну і там макс кешаўт быў не самы дрэнны, удалося вывесці нядрэнна. Але гадасць апісаная вышэй адбылася. У слоце ад прынт студиос з лялькамі (новы) шлёпнула х5000, відавочна скасавала 3/4 балансу, ну і заходзіць на гэты недапраект сэнсу цяпер няма, хоць я там прыстойн [...]

Не недапраект ,а дно,скам,скрыптавы рэсурс і або проста рэсурс і азартны онлайн сайт!!!Праект – гэта менавіта праект!!!Не блытай гэтыя паняцці!))))Калі Криптобосс або Старда або Битстарз праекты,(хаця битстарз па слотах і не гуляе больш ніколі, але ўсё ж)так гэта сапраўды Праекты!!А гэта проста сайты))!!!!!

Скоты так,гэта шлак,а Роялы усе!Старда выключэнне,яны рана ці пазней адпочнуцца і будуць самі працаваць,там кіраўніцтва разумнае!усё!усе астатнія іх казі Дно!!І існаваць ім нядоўга засталося,яны ўжо дадыхваюць самі.

А 3/4 скасавалі – якая сума ў цябе была на балансе, памятаеш?!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 633
Публікацыі
4 735
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.

Ну першы званок яшчэ быў на адкрыцці іх першага казіно (коты) калі ртп быў у прагмаце 94%, дзе‑то нават 91% … я адразу зразумеў што і як з гэтым казіно… Самое што РЭАЛЬНА бесіць – гэта рэклама гэтых праэктаў, гэта жах проста… Званкі, пішуць у ватсап, пошта… яшчэ крыху і думаю на вуліцы мяне зловяць і прымусяць гуляць! Я ўжо так магутна пагаварыў з аператарамі што тэлефанаваць перасталі, але пісаць пішуць і зараз… Як жалішся – кажуць гэта партнёры, але як мы ведаем казіно, якое вітае СПАМ‑трафік, гэта канчаныя!

Вам Вавада або пф дапусім спамяць?) не спамяць. а калі і спамяць можаце смела скрыніць і пісаць скаргу на партнёрку! Паверце, калі будзе літаральна крыху скаргаў, то гэтаму партнёру хутка паветра перакрыюць… а наконт роялаў так увогуле маўчу, для іх была норма калі людзі круцілі паўторы папулярных стрымераў пад сваімі рефкамі і такі трафік гонілі. Нават многія стрымераў скардзіліся, але, вядома ж, на сустрэчу ішлі толькі абраным.

p.s Ну а стваральніку тэмы адназначна тлусты лайк (можна было б паставіць 2, паставіў бы 2 лайкі 😁 ) падрабязна ўсё патлумачыў, а не проста з разраду * казіно дае – добрае, жафціцца – дрэннае*

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
188
Публікацыі
370
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
6 кас 2024 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 11 лістапада 2024 г.
Не недапраект, а дно, скам, скрыптавы рэсурс ці проста рэсурс і азартны онлайн-сайт!!! Праект – гэта менавіта праект!!! Не блытай гэтыя паняцці!)))) Калі Крыптабосс або Старда або Бітстарз праекты, (хай Бітстарз па слотах і не гуляе больш ніколі, але ўсё ж) так гэта сапраўды Праекты!! А гэта п [...]

18k засталося. Калі балiк набіўся з той бонускі пайшоў нетэнт па рублёў 500, чыста каб докруціць вагер, бо разумеў, што максімум пакінуць у раёне 15-20k, таму не шкада было. Там накруцiла да 70k+, потым зноў спусціла ўніз. Ну і ў выніку срэзалі 40k, так што атрымліваецца не 3/4, але вывяў 15k, так што амаль што каля таго.
Смешна, што яны яшчэ пішуць “вывад”.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
252
Публікацыі
1 056
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 вер 2023 г.

У кента не раз рэзала балік пасля бонусаў і вось жа падла гуляе ў той момант, калі зусім не трэба, ну дай ты ўжо, калі бонус адыграўся, не, я табе насыплю пакуль ёсць вагер, а потым адрэжу вялікую частку і гуляць перастане..

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 919
Публікацыі
8 112
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
Дык нічога, бывае… Проста не хачу, каб у яго было халявнае жытло, там могуць быць больш дастойныя людзі… Якія працуюць хоць і рукамі, але сумленныя і падтрымліваюць чыстату для людзей. А гэтым… з казіно яны ж не прывыклыя працаваць рукамі, яны могуць толькі стачваць пальцы на клаве)

Некаторым лягчэй фізічна працаваць, чым пальцамі па клаве 12 гадзін у дзень) Вымацвае зусім не горш)

Часам маральная стомленасць мацнейшая за фізічную) Таму гэта не азначае, што нехта не заслугоўвае, калі ты не працуеш на заводзе або іншым рабочым, тым болей у XXI стагоддзі)

Калі казаць менавіта пра менеджараў катоў, то так, ты правы. Ім нават лопату б не даверыў)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 306
Публікацыі
31 962
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Каму-небудзь лягчэй фізічна працаваць, чым пальцамі па клаве 12 гадзін у дзень) Вымушвае не менш) Часам маральная стомленасць мацнейшая за фізічную) Так што гэта не азначае, што хто-небудзь не заслугоўвае, калі ты не працуеш на заводу або іншым працаўніком, тым болей у 21 стагоддзі)  Кал [...]

Самому прышлося працаваць і канструктарам у “Невскім”, і на будаўніцтве на вышынных работах у Маскве. Так што не па чутках ведаю што такое інтэлектуальная праца і фізічная…

Там усё было “па- чесноку” і самае галоўнае працавалі  “для людзей” і як наработаў – так і атрымаў. А ў іх у “котах” і іншых падобных канторах – іншае, там праца “для сябе любімых”, за наш кошт.

Менавіта адтуль і “всплываюць” гэтыя “крылаўтыя” выказванні: “Калі я абяцаў і не памятаю, значыць я не абяцаў” ці вось яшчэ “Што эканамічна выгадна для нас заплаціць або.. Правільны адказ АБО”, “Мы гатовы прымаць грашовыя знакі ад насельніцтва”,… )

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
43
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12 кас 2021 г.
Andrey_777, 11 лістапада 2024 г.
Я зусім забыў яшчэ дадаць пра фішку гэтай сеткі, гэтую інфармацыю я ўзяў тут жа з форума і бачыў кучу скарг. Чалавек прасіў заблакаваць акаўнт па залежнасці, ігнаравалі і не блакавалі. Пры разборы сітуацыі – ліцэнзія дазваляе не блакаваць і разблакаваць пасля, калі заблакавалі для галочки. [...]

Якое сумленне, вы пра што паважаны?!) даўно ўжо няма сумлення ў ўсіх гэтых шаражак, схема не ў гэтым, а ўся гэтая бонусная сістэма з іх “ваарыятыўна” змяняючыміся не на карысць гульца ўмовамі – гэта не больш чым замануха. Блакаванне акаўнта пры выснове з бездепа таксама паказчык іх “о” стаўлення)

Увогуле лічу, што “залатая эпоха” онлайн-казіно даўно на захадзе, іх колькасць множыцца, якасць сэрвісу падае, і аддача імкнецца да 0 як і балансы гульцоў.

З ката(мі) справы не маю, былі траблы з рэгай на адным з “іхніх” праектаў, што адбіла жаданне з імі звязвацца. А ўвогуле дынаміка водзываў паказвае, што хлопцы не імкнуцца даць якасць гульцу, а разлічваюць толькі на сваю шкурыстую выгаду.

P.S. усё ж меў з імі справу, гуляў у КЕНТ… нічога добрага сказаць не магу. Адмоўная дэльта, неадыгрываемыя бонусы. Агляд нават, мабыць, пісаў, ганаровы тытул Скаміно-казіно.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
43
Публікацыі
154
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12 кас 2021 г.
dvk12, 11 лістапада 2024 г.
У кента некалькі разоў рэзала бабло пасля бонусаў і вось жа падла гуляе ў той момант, калі зусім не трэба, ну дай ты ўжо калі бонус адгуляўся, не, я табе насіплю пакуль ёсць вагер, а потым сражу большую частку і гуляць перастане..

Дык амаль у ўсіх казіно ёсць метапрофіль гульца) там пішуцца паводніцкія шаблоны, калі гуляў, у што, якая дынаміка памеру стаўкі і іх мэта – ствараць адчуванне хуткага заносу, махаць перад носам скаттэрамі, зніжаць аддачу да канца вагера і ў цэлым кіраваць аддачай для канкрэтнага чалавека так, каб велізарныя множнікі ўпадалі на мінімалках і ў той жа час калі гэта зусім не выгадна або не зручна гульцу.

так прыходзіць “праверка” а ў іх шыта клеена) у дзённы час, калі гулец можа зайсці RTP 60-70, а ў начныя гадзіны 120, а на дыстанцыі 94 – УСЁ ШЧАСЛІВА, гэта проста гульцу не “везе”

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 561
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.

Коты задралі вышэй за свой падбародак хіба што – вагер на бонусы, і апусцілі ніжэй за плінтус – максімалкі на выйгрышы.

Мне было б цікава зьвесьціся ў словеснай дуэлі са стажорам-капірайтарам, які пішa ім агляды і распавядае розныя казкі.

Але – я іх не назіраю ўжо 2 дні ў анлайне, пасля стварэння гэтай тэмы.

І мне абідна, што мяне нават не паспрабавалі купіць за пучок фрыспінаў па 5 рублёў) Як звычайна ў іх бывае, судзячы па гісторыях людзей.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.

З усёй гэтай помыйкі, у пазітыўным ключы, выдзеліў бы толькі Gama, адзіная норм кантора, ніводнага званка, ні спаму на пошту, выводзяць інста без верифікацыі. Што датычыць кометы – не магу заблочыць свой акк там каля месяца, у чаце альбо адмаўляюцца, альбо пераводзяць на іншага, які спрабуе ўсяляк адгаварыць і такая чарэмша цягнецца на некалькі гадзін, скаргу не хачу ствараць па такой дробязі… У котах ужо паўгода як заблочан, але дагэтуль ад іх ляціць спам на пошту, у астатніх акрамя дедди ужо заблочыўся. Сетка канчэнная ў цэлым.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Andrey_777, 12 лістапада 2024 г.
Каты задралі вышэй за сваё падбароддзе хіба што – вэйджар на бонусы, і апусцілі ніжэй за плінтус – максімумы на выйгрышы. Мне было б цікава сцерціся ў словеснай дуэлі са стажорам-капірайтарам, які ім піша агляды і расказвае розныя казкі. Але – я іх не назіраю ўжо 2 дні ў онлайне, пасля с [...]

Па 5 рублёў пучок фрых – гэта вельмі дорага для іх!!! Таму яны пакуль думаюць, што табе прапанаваць, па 2,5 рубля 50 фрых, але ўчора ці па 5 рублёў усё ж, але тады 25 фрыспінаў, але сёння! Таму ты дрэнна пра іх думаеш, (ц)катам чалавечыя пытанні цяжка абдумляць, для гэтага чалавечы мазг патрэбны і чалавекам быць трэба, а не (ц)кaтам, таму пакуль яны асэнсоўваюць увогуле ўсё гэта, ты ім не перашкаджай! Яшчэ катам трэба нешта жаваць, а для гэтага трэба мышэй лавіць!! Таму сам разумееš……..

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 306
Публікацыі
31 962
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 12 лістапада 2024 г.
Па 5 рублёў пачок фрых гэта оч дорага для іх!!!Таму яны пакуль думаюць,што табе прапанаваць,па 2,5 рубля 50 фрых,но ўчора или па 5 рублёў усё ж, но тады 25 фрыспінаў,но сёння!Таму ты дрэнна пра іх думаеш,(ц)котам людскія пытанні цяжка абдумваць,для гэтага чалавечы мозг патрэбны і чалавекам быц [...]

…Вось і выбірай,
па пяць, вельмі вялікія, але ўчора,
ці па тры, маленькія, але сёння… 😎

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...