Серыяломаны
Флудзілка
|
26 ліпеня 2025 г.
ад
PeterDmitriev1
|
258 Адказаў
|
3,761 Прагляд
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я ў 90-я глядзеў “Приключения Геракла”
@godweles888
Японский градовой, Альф, Комиссар Рекс, вось топ серыялаў 90-х)
@ayoop2517 Комиссар Рекс быў тады вельмі круты – яшчэ і з патлатым детэктывам)
@godweles888 гэта ўвогуле класіка, гэта трэба ведаць)) Асаблівы кайф быў, калі яны з Зенай перасекліся, мой дзіцячы мозг тады нават не ўсведамляў, што два серыялы могуць перакрывацца і ўвогуле быць у адным сусвеце
@godweles888 Черепашки ниндзя, Человек-Паук и Люди Икс, мульты 90-х – топ
Ну яшчэ Інспектор Гаджет ))))
а из старых фильмов, Дорогая Я Уменьшил Детей, Дорогая Я Увеличил Детей
Ну и Трудный ребенок ))))
@peterdmitriev1 Усё старое да дзір перагледжанае пералічыў😂 Хто будзе шукаць, што паглядзець, знойдзе😁
Marvel усе фільмы, напрыклад, хоць таксама ўжо ўсе, каму не лень, паглядзелі 😁
Усім не дагадзіш😁
@bugulma83 я не глядзеў яго. Нармальны серыял?
@bugulma83
Я, дарэчы, шмат фільмаў Marvel не глядзеў
Дарэчы, “Прорваться в Нба” – топ фільм
яшчэ AIR вялікі скачок
@godweles888 Marvel – гэта <mark class=”HxTRcb” data-sfc-root=”c” data-wiz-uids=”tRzCwb_8″ data-sfc-cb=”” data-ved=”2ahUKEwiRyczOwNKUAxU_SFUIHXIoH4wQuJAPegoIAggACAAIARAD”>адзін з найбуйнейшых у свеце забаўляльных брэндаў і гігант пап-культуры, які стварае каміксы, фільмы, серыялы, відэагульні і мерч
Ёсць шмат якасных серыялаў, як замежных, так і айчынных. Нашы сталі даволі нядаўна здымаць выдатныя серыялы
👍
Мандалорэц, паглядзіце, пасля- Книга Бобы Фета
@sinaloa ну апошнім часам увогуле норма, але пра бандытаў і даражэй, і якасней, а на астатнія жанры, здаецца, падзабілі 🤔
@booosteeer добры серыял, здаецца нічога асаблівага, але як знята і непрадказальнасць зачапляе з 1-й серыі, адзін з нямногіх, які прасцей за ўсё перагледзець
Глядзець серыялы – такое сабе, калі прапусціў адну ці некалькі, ужо нецікава глядзець. Зразумела, што можна наздагоніць праз інэт, але гэта ўжо не тое, як па-старынке 😉
@bugulma83 зараз у інтэрнэце знайсці можаш любы серыял, пераматаць назад, вярнуцца, а раней было кідка па тэлевізары глядзець
@anavih200 казахі сталі здымаць топавыя серыялы і фільмы, проста нейкі скачок, ці што, увогуле заходзяць мне.
@sinaloa згаджаюся. У казахаў выходзяць топавыя серыялы
@godweles888 апошняе, што паглядзеў – серыял “Махляры”. Ну гэта пушка ўвогуле.
@godweles888 я пра маньякаў глядзеў іх серыял, зайшоў
@anavih200 не згодзен з табой, што толькі пра бандытаў. Ты проста па-іншаму глядзіш)
@gryund 5:32?
@gryund 1286 серыял паглядзі, але вельмі цяжкі. Пасля на душы застанецца асадок. Але такое трэба глядзець 100%.
@godweles888 нічога прыкольнага, чакаць суткі новую серыю, калі цяпер за дзень сезон можна асіліць паглядзець
@ayoop2517 топ серыял 90-х Санта-Барбара)))
@mira918 – каля 8 гадоў ён ішоў)))