Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Прывітанне, форумчане і форумчанкі))
Я думаю, што тут ёсць аматары серыялаў і гатовы падзяліцца сваім спісам лепшых!)
Давайце я пачну :
1. Побег – культовы серыял, адназначна мой фаварыт на ўсе часы
2. Во все тяжкие, Лучше звоните Солу – аб’яднаў іх разам, бо адна сусвет 🙂 Тым, хто глядзеў Во все тяжкие і не глядзеў Сола, тэрмінова ўключайце, будзе не адарвацца ))
3. Нарко, Нарко Мексика – афігенна адзняты серыял пра картэлі ў Калумбіі і Мексіцы, акцёрскі склад падабраны проста ідэальна, асабліва Pedro Pascal у ролі УБН і Wagner Moura ў ролі Pablo Escobar )))
4. Декстер – без слоў, неверагодны ))
5. Сопрано (Гоблін) – дык дык, менавіта ў перакладзе Дзмітрыя Пучкова !)) Ён ідзе ў топе на роўні з Побегам, шарм перакладу гобліна проста створаны быў для серыяла ))
Пазней дадам яшчэ серыялы, якія глядзеў, і скажу меркаванне, а вы пакуль дзяліцеся, спадзяюся знайду сабе чарговы шэдэўр і буду глядзець з кайфам
@peterdmitriev1 толькі Побег глядзеў даўно, выдатны серыял
Боскх норм серыял
Уцёкі глядзеў але не да канца.
Хадзячыя мёртвыя,добры серыял,але пасля 3-га сезона замарэўся,чакаць наступны сезон,і кінуў)
Зараз гляджу толькі нашы серыялы,
Гулец.
Шахраі.
5/32
Бясплатны адвакат.
Чорны двор.
Meow
Вытворчасць Казахстан.Выдатныя серыялы
Зразумець , прабачыць. Псаванне. Сляпая:))))) Мы з жонкай глядзім часам, па фану, а чаму б і не:)))))
Перагледзеў, напэўна, ужо сотні серыялаў, вельмі цяжка скласці топ‑10, усё і не ўспомніш…. Калі як-небудзь па жанрах разбіваць, тыпу топ‑10 у жанры крымінал, топ‑10 у жанры фантастыка і г.д., то яшчэ магчыма)
Але магу адназначна сказаць, што мой любімы серыял – Дэкстэр. Цяпер дарэчы выходзіць новы сезон, называецца Дэкстэр: Уваскрашэнне, 4 серыі ужо выйшла, пакуль топчык)
@virbul ну да, толькі па жанрах, па-іншаму ніяк!
Чаму ніхто пра Гульню тронаў не напісаў, упэўнены, яе многія абажаюць, хоць і фантастыка! А для некаторых магчыма не «хоць і», а тым больш фантастыка:))))
@robingood 1286 тады паглядзі абавязкова
а чаму гэта “вострыя каўзыркі” ніхто не згадаў? ашалелі што ці што?)
Уцёкі ў свой час быў топ, потым здуўся. Сапрано таксама топ, хоць некаторыя сезоны сумнаватыя.
З маіх рэкамендацый, што прама вельмі-вельмі рэкамендую, – першыя сезоны ГРІММ, хто фантастыку любіць, зайдзе.
Яшчэ таксама, Чарнобыль, тут думаю зразумела.
Во ўсе цяжкія, пад канец канечне таксама трохі сумнавата стала.
Хад каралевы, таксама цікава, я не аматар шахмат, але глядзебна вельмі.
Ну і Хадзячыя мёртвыя канечне, першыя сезоны топ, потым здуўся, ужо глядзець не змог.
@virbul Дэкстэр гэта лепшае )) Адраджэнне я ўжо 4 серыі глянуў , афігенна ўбачыць старога добрага Дэкстэра Маргана , ён жа Джым Лінсі 🤣
Fargo
Раней любіў серыялы глядзець, цяпер стараюся толькі фільмы, бо першыя пастаянна расчароўваюць…
У выніку ўсё выходзіць альбо затрыманае і нецэласнае, альбо проста правальваецца фіналамі.
З тых многіх, што паглядзеў, цяпер выдзелю толькі Чорнае люстра, але гэта і зразумела – няма адзінай сюжэтнай лініі, і кожная серыя як асобны фільм.
@md1nosaur
І нават яны троху змяніліся ў сваім стылі і ўсё ж ёсць 2 звязаныя серыі)
Серыя “USS Каллістэр: Да бясконцасці”.
@misha55 гэта так, плюс ёсць адсылкі да розных серый. Кароч – у плюс/мінус адной сусвеце ўсе жывуць)
Нават са зьменамі ў стылі, усё роўна застаецца лепшым за многіх
@md1nosaur
так, бывае такое, не хочацца час марна траціць, з апошняга глядзеў Гатэль Кокаін, Грысэльда
а так, рэальна ўсім раю Лепш патэлефануйце Солу, ніводнай лішняй серыі, усё прыгожа расклалі і раскрылі ўсю гісторыю Во ўсе цяжкія
Сотня кстати не плохой, Бясстыдныя класныя са сваімі персанажамі і калкімі фразамі , абавязкова глядзець пераклад з матамі ))
Тыпу мая жонка (мінісерыял), на разок , для разнастайнасці можна паглядзець))
папяровы дом , а таксама папяровы дом Карэя ( карэйскі крута зняты , але працягваць не сталі чамусьці, адзнялі 1 сезон і все
Берлін , гэта пра выдатнага героя з Папяровага дома , зараз здымаюць другі сезон , па мне нават цікавей за сам ПД
Уцёкі з Даннеморы , таксама мінізерыял , знята цікава і ідэя добрая ))
соры што без апісанняў , стаміўся за працоўную тыдзень , потым абавязкова апішу кожны з мною тут напісаны ))
Адступлю крышку ад тэмы серыялаў, нядаўна паглядзеў фільм «Слепая сторона», офігенны! Шкада, раней яго не ведаў, з радасцю сцёр бы сабе памяць, каб зноў паглядзець упершыню))
@peterdmitriev1 усе замежныя і ў масе сваёй англамоўныя. А такое рэдка гляджу. Толькі калі поўны фармат і ў залежнасці ад рэжысуры. Ды, і гляджу толькі ў арыгінале, на шчасце, адукацыя дазваляе. Але пра Нарко неаднаразова чуў шмат станоўчых водгукаў.
@robingood якраз вось 5/32 гляджу. Чорны двор раней бачыў. Нядрэнныя серыялы, але да Глігорава не дацягваюцца, канешне. А ён за апошні час стаў сапраўдным мэтрам серыялаў
@gonkongo Дарова бро,даўно не бачыў цябе)як ты?Раю паглядзець серыял Гулец,як раз пра нас і канец сумны.Або серыял Бясплатны адвакат,які напляваў на ўсіх і думае толькі пра сябе.
Амерыканскія багі , незвычайны серыял
@robingood
Пра адваката спадабаўся. Учора нават не заўважыў, як паглядзеў 5 серый. Сёння ўвечары дагляджу)
@misha55 Ага, добры фільм, яшчэ раю паглядзець фільм «Гулец» (Казахстан) пра жыццё лудзіка. Таксама выдатны фільм.