Серыя покерных фрыролаў ад American Cardroom
Паролі на фрыролы - Расклад турніраў
|
18 January 2023
ад
GoldKing
|
122 Адказу
|
5,398 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Покерныя фрыролы праходзяць да 11 лютага. Глядзіце ў укладцы гарантыя – мікра. Там кошт 2.2 баксаў, але першы ўход бясплатны. Па паролю! Паролі на твіч-каналах, проста ў пошуку ўводзьце стрымера, яго назва напісана ў назве фрыролу, там у прынцыпе ёсць спасылка на канал. 5000 і 10000 даляраў гарантыя + 1000 даляраў за выбіванне стрымера.
Участвовал во многих этих турнирах, но не разу не сидел за столов с баунти игроком. Как у тебя обстоят дела с этим?
Сумна, што там няма турніраў у мабільным прыкладанні. Як-то гэта дзіўна ў 23-м годзе
На жаль, яны для абраных, а мы такімі не з’яўляемся)) Дарэчы, можаце дзяліцца сваімі вынікамі ў гэтай тэме. У мяне пакуль было 10 баксаў каля топ-100.
У топ-20 ўлез) Другі стэк зараз.
Цягні))))))))))))
Фіналочка. Топ-8.
гляджу за гульнёй – твой стол адчынены
А4<64
GG
я таксама катаю ShivFPS 7з 8
эх у ключавых раздачах за 3 кругі як па копірку 72, 73 …..
Віншую!!!!! Цудоўны вынік, прайсці такое кілаполе не кожны дзень даецца
да я ўвогуле лох у покеры проста на ўдачу. там жа ў гэтых турніках проста аліны вырашаюць, у асноўным калі рэга сканчаецца, сярэдні стек бывае каля 20 бб
Канечне, тут без удачы ніяк, я 3 турніры скатаў сёння, нават блізка да прызоў не дайшоў))))))
які ў цябе там нік я хоць пазначу акулай і буду шарахацца ад цябе
наадварот гэта мне трэба шарахацца ад такіх заваёўнікаў кілапалёў, такі ж як і тут)))))))))
усё запісаў. у мяне калі што такі ж. не абражай там мяне плз.😪
я вось яшчэ заўважыў, што сяджу і гуляю – калі канцэнтравана, то ні фіга, а калі сядзіш, фільм глядзіш і турык так у фонавым рэжыме каціш, амаль заўсёды ідзеш значна далей, але гэта толькі здаецца, я, увогуле, не гулец у покер.
Ды ў мяне самога няма ніякіх дасягненняў у гульні, так час ад часу фрыролы гоню.
ты што там канкрэтна кагосьці пакараў? там стэк 500+ бб
я так разумею, што лепш пачакаць, пакуль усе выкарыстоўваюць свае бясплатныя спробы, і ўрывацца ў канцы месяца🤐 павінна быць менш народу
Што гэта значыць, выкарыстоўваюць бясплатныя спробы?) У кожны турнір можна зарэгістравацца бясплатна. Калі вылятаеш, то рэ-энтры $2.2
я таксама не зразумеў, я што-то не ведаю ?
Якое месца заняў учора? Тое ж сёмае?)
ааа, я падумаў можна бясплатна зарэгістравацца толькі ў адзін турнір кожнаму гульцу…