Сайты 1redragon.org, zone-bet.live і vpluse.bet з'яўляюцца ашуканцамі
Агляды анлайн букмекераў
|
3 сакавіка 2024 г.
ад
DenFil
|
17 Адказаў
|
3,250 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сразу хачу паведаміць што букмеккерскія сайты 1redragon.org , zone-bet.live і vpluse.bet з’яўляюцца махлярамі, ніжэй прывяду саму гісторыю з доказамі і ўсёй схемай.
Колькі дзён таму звярнуў увагу на новы тэлеграм-канал stavochniyschet1, напэўна хтосьці мяне туды запрасіў. На самой справе такіх тэлеграм-каналаў некалькі і кожны арыентуецца на розныя сайты з букмекерам, якія прыведзены вышэй. З такіх тэлеграм-каналаў ведаю яшчэ dogovornie_mat4i , але іх іншых яшчэ нямала, але схема адна. А вось іх куратараў у тым жа тэлеграме andrey_vip_bk і fixedmatchesone. Увогуле яны штодзённа публікуюць стаўкі на спартыўныя падзеі ніжніх дывізіёнаў, якія не даюць іншыя вядомыя Букмекеры. Гэта чэмпіёнаты Кітая 2-я ліга, Мальты 2-я ліга, рэгіянальныя чэмпіянаты Англіі і ЗША. Прасочыўшы пару дзён я пераканаўся, што яны рэальна ставяць на гэтыя матчы загадзя і рэгулярна адгадваюць зыходы з добрымі каэфіцыентамі. Пасля прысылаюць скрыншоты і падзякі ад сваіх падпісчыкаў. Праз некалькі дзён назірання я сам вырашыў паспрабаваць зрабіць стаўку на прапанаваны матч, але такога падзеі не было на вядомых мне сайтах букмекераў і я перайшоў па спасылцы, якая прапаноўвалася ў групе 1redragon.org , зарэгістраваўся там, прайшоў верыфікацыю, адправіў свае фота дакумента і сэлфі з ім і пачаў спрабаваць унесці дэпазіт. Вырашыў адразу для праверкі завесці невялікую суму 100 украінскіх грыўняў( прыкладна 2,5 долара), але сістэма сказала, што мінімум 380 грыўняў (10 долараў), я маніторыў іншыя падобныя сайты букмекераў, якія гэтыя групы прапаноўвалі zone-bet.live і vpluse.bet, але там мінімальны дэпазіт быў яшчэ вышэй 25$ і 15$ адпаведна. Я вырашыў усё ж унесці дэпазіт на сайт 1redragon.org, але мой украінскі банк не прапускаў дэпазіт з маёй карты, па прычыне перакладу ў замежны банк у валюце. Я вырашыў папоўніць рахунак праз свой кашалёк у криптавалюце USDT у памеры 430 грыўняў (11 долараў). Дэпазіт паспяхова прайшоў і я зрабіў стаўку. Да матчу заставалася яшчэ 2 гадзіны і я пачаў маніторыць гэтую падзею ў інтэрнэце, каб даведацца як будуць праходзіць матч па ходу падзеі, але нідзе яго не знайшоў, прычым падзея было напісана з другой Кітайскай футбольнай лігі, а апошнія матчы той лігі скончыліся яшчэ ў канцы мінулага года, гэта мяне ўжо навяло на думкі пра ашуканства. Але ў прызначаны час матчу ў іх на сайце 1redragon.org з’явіўся Live гэтага матча. Самая цікавая што ў іншых групах тэлеграм-каналаў з такім жа ашуканствам быў матч рэгіянальнай лігі ЗША, у якім яны таксама пустылі Live нават з трансляцыяй. Як і следавала чакаць абодва матчы скончыліся з «патрэбным вынікам» прычым абодва матчы чамусьці скончыліся на 89-й хвіліне без дадатковага часу. Грошы з выйгрышу адразу я ўбачыў на сваім балансе і паспрабаваў выводзіць на той жа кашалёк з криптавалютай, але з’явілася дзіўнае паведамленне, што паколькі мне налічылі бонус у 430 грыўняў (11 долараў) мне трэба ўнесці яшчэ адзін дэпазіт роўны суме бонуса, але чамусьці была ўказаная сума 1000 грыўняў (26 долараў). Я звернуўся ў чат тэхпадтрымкі на сайце, але там дзіўным чынам мне сказалі, што мне трэба здзейсніць дэпазіт ужо на 600 грыўняў (16 долараў) прычым з фармулоўкай «для пацверджання банкаўскіх рэквізітаў». Але якія рэквізіты банка, калі я карыстаюся кашальком криптавалюты? Я паведаміў пра гэта ў тэхпадтрымку таксама і сказаў што могуць усё праверыць па маім першым дэпазіце і пералічыць грошы на той кашалёк з якога я рабіў гэты дэпазіт, так як і на ўсіх вядомых сайтах букмекераў, на што паследаваў адмова і сума дэпазіту для праверкі зноў вырасла да 1000 грыўняў. (26 долараў). Я, вядома, ужо не паверыў у гэтае ашуканства і вырашыў напісаць вам усім пра гэта каб ніхто больш не губляў свае грошы ў гэтых махляроў. Скрыншоты з іх сайта і перапіскі з падтрымкай прыклаў як доказ. Хутчэй за ўсё такая схема працуе і праз іншыя групы ў тэлеграме і іншых сацсетках і іншыя падстаўныя сайты букмекераў, але алгарытм іх дзейнасці аднолькавы, так што будзьце ўважлівыя!
Так гэта спачатку было зразумела, што гэта ашуканства. Разлічана на два варыянты, на такіх як ты, якія проста для праверкі закінуць 10-20 баксаў і канкрэтных “даверлівых людзей” ( не буду называць як ёсць ). У абодвух выпадках яны атрымаюць ад вас грошы. І больш будзе такіх, хто проста праверыць, нават у дзень прыйдзе 10-15 чалавек – гэта ўжо 200-300 баксаў, а можа іх яшчэ болей.
Што ты пост зрабіў, маладзец, канечне, але тых, хто павёўся на гэта, не паменшыцца. Гэта справа жыве і будзе жыць, пакуль будуць такія “правернікі”. Я б нават сказаў попыт нараджае прапанову, шмат людзей хочуць укласці 1000 і атрымаць 20000 нічога не робячы. На гэтым усё і круціцца.
Я ўвогуле не разумею, як на такое можна дагэтуль вестись!? Ты вось сам падумай, у цябе, дапусцім, ёсць лазейка як зарабляць грошы, пра якую мала хто ведае ці ўвогуле ніхто, ты стаў бы ёю дзяліцца? Бо калі гэта разойдзецца па масах і сапраўды ёсць такая лазейка, то яна проста хутка зачыняцца.
Дзякуй за інфармацыю. А вас я віншую з адмоўным вопытам, спадзяюся, цяпер вы не будзеце паддавацца на падобную і іншую дзіч. Стаўкі – гэта вялікі плацдарм для махляроў, ахвярамі якіх становяцца даверлівыя, хоць і асцярожныя людзі.
Я з самага пачатку ставіўся да гэтага з падазрэннем, але вырашыў проста праэксперыментаваць, ведаючы, што наўрад ці верну грошы. А напісаў артыкул, бо інфармацыі пра гэтыя сайты ў пошукавіках зусім няма і пра гэтую схему. Калі б я адразу праверыў інфу пра іх, то ўжо і не эксперыментаваў бы. А так, спадзяюся, цяпер гэта дапаможа іншым.
А вось яны ўжо і на сёння “бетон” даюць 🙂 Тэпер таксама ўпэўнены, што такой гульні проста няма ў рэале 🙂
Гэта схема з трансляцыямі матчаў, якіх няма, не новая. Даўно яшчэ чытаў, як у Індыі нібыта затрымалі цэлае злоўжыванне, якое наймала людзей, што імітавалі гульцоў у лапту і транслявалі гэта як нейкую лігу. Людзі рабілі на гэта стаўкі.
Мне здаецца, яны проста бяруць рэальныя трансляцыі матчаў, якія ўжо адбыліся даўно 🙂
Гэтыя то зразумела, я табе проста прыклад прывёў, наколькі людзі замарочваюцца. Нанімюць акцёраў для гульні ў лапту)
Загагліў зараз дарэчы матч Тоттон-Хендон, ён быў 30 студзеня 24 года, сёння такога матчу няма.
так, я таксама гугліў, але ў нас паказваўся лік 3-3, па-мойму. Але гэтая кантора не паказвае.
Паказваюць у іншай. Вось што яны даюць сёння:
⚽️ Футбол: ЗША. Кубак Фрамінгтона
⚔️ Каманды: Вхірлвінт Девендерс – Квік Віннерс (па-мойму такіх каманд увогуле не існуе 🙂 )
❇️ Правільны лік: 2:1.
vpluse/line/201/58725/8780522
Дадам сюды яшчэ гэтых чортакоў, у ТГ ідзе спам-рассылка з прапановай бонуса, пры пераходзе па спасылцы трапляеш на фэйк Вавады, адрасы яны змяняюць – вось апошнія Vavavarad Vavadadhr і іншыя. Будзьце ўважлівыя і правярайце спасылкі, даюць коратка грошы на рахунак з нізкім вэйджарам, каб вывесці – просяць дэпазіт, не паводзьцеся – гэта скам![]()
Ну ты ўвогуле мамонт) Якія нафіг рассылкі? Якія бонусы з нізкім вейджарам?
Заўсёды пераходзьце ў казікі з правераных рэсурсаў, напрыклад бота Латеста і не будзе такіх выпадкаў. Ёсць яшчэ геніі проста гугляць казіно ў браўзэры і заходзяць у першыя сустрэчныя. Так, можна на нармальныя трапіць, але ёсць шанец і на фэйк нарвацца.
Усе гэтыя схемы, старыя, як свет. І назва ў іх адна – “Рогі і капыты”). Але зараз, таки так, “прыкід” іншы, але сэнс адзін і той жа – “Мы гатовы прымаць грашовыя знакі ад насельніцтва”. 😎
Ужо ёсць некалькі скаргаў на іх
🔗
Спазніўся значыць я) трэба гэтую тэму прымацаваць на віднае месца,каб людзі ведалі
Мы рабілі пра гэта навіну на сайце з папярэджаннем гульцоў
Яны яшчэ і рефералку туды падключылі, пара гора-афаў ужо спамяць гэтым па чатах
Проста не ўсе ж гульцы рэгіструюцца ў казіно пасля наведвання латеста,многие ўвогуле не ў курсе,што існуе такі праект. Вось на такіх і разлічана гэта лоханка
Такіх скам-версій вагон і маленькая каляска і не толькі вавады.
А апісаныя сайты вышэй, увогуле створаны менавіта для скаму, схема старая апісана даўно. Нават качаюць партнёркі і схемы такім чынам
Проста важна на такіх сайтах размяшчаць тэмы з указаннем гэтых памыйніц, тады пошукавікі хутчэй іх індэксуюць і навіны пра лохатроны выводзяць у топ з іх назвай. Па поводу1redragon org/ увогуле інфы не знайшоў тады ніякай, таму і вырашыў даведацца поўную схему і людзям расказаць.