Сайты 1redragon.org, zone-bet.live і vpluse.bet з'яўляюцца ашуканцамі

Агляды анлайн букмекераў | 3 сакавіка 2024 г. ад | 17 Адказаў | 3,250 Праглядаў | 5 Рэакцый
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
0
Публікацыі
280
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 кра 2016 г.

Сразу хачу паведаміць што букмеккерскія сайты 1redragon.org , zone-bet.live і vpluse.bet з’яўляюцца махлярамі, ніжэй прывяду саму гісторыю з доказамі і ўсёй схемай.

Колькі дзён таму звярнуў увагу на новы тэлеграм-канал stavochniyschet1, напэўна хтосьці мяне туды запрасіў. На самой справе такіх тэлеграм-каналаў некалькі і кожны арыентуецца на розныя сайты з букмекерам, якія прыведзены вышэй. З такіх тэлеграм-каналаў ведаю яшчэ dogovornie_mat4i , але іх іншых яшчэ нямала, але схема адна. А вось іх куратараў у тым жа тэлеграме andrey_vip_bk і fixedmatchesone. Увогуле яны штодзённа публікуюць стаўкі на спартыўныя падзеі ніжніх дывізіёнаў, якія не даюць іншыя вядомыя Букмекеры. Гэта чэмпіёнаты Кітая 2-я ліга, Мальты 2-я ліга, рэгіянальныя чэмпіянаты Англіі і ЗША. Прасочыўшы пару дзён я пераканаўся, што яны рэальна ставяць на гэтыя матчы загадзя і рэгулярна адгадваюць зыходы з добрымі каэфіцыентамі. Пасля прысылаюць скрыншоты і падзякі ад сваіх падпісчыкаў. Праз некалькі дзён назірання я сам вырашыў паспрабаваць зрабіць стаўку на прапанаваны матч, але такога падзеі не было на вядомых мне сайтах букмекераў і я перайшоў па спасылцы, якая прапаноўвалася ў групе 1redragon.org , зарэгістраваўся там, прайшоў верыфікацыю, адправіў свае фота дакумента і сэлфі з ім і пачаў спрабаваць унесці дэпазіт. Вырашыў адразу для праверкі завесці невялікую суму 100 украінскіх грыўняў( прыкладна 2,5 долара), але сістэма сказала, што мінімум 380 грыўняў (10 долараў), я маніторыў іншыя падобныя сайты букмекераў, якія гэтыя групы прапаноўвалі zone-bet.live і vpluse.bet, але там мінімальны дэпазіт быў яшчэ вышэй 25$ і 15$ адпаведна. Я вырашыў усё ж унесці дэпазіт на сайт 1redragon.org, але мой украінскі банк не прапускаў дэпазіт з маёй карты, па прычыне перакладу ў замежны банк у валюце. Я вырашыў папоўніць рахунак праз свой кашалёк у криптавалюце USDT у памеры 430 грыўняў (11 долараў). Дэпазіт паспяхова прайшоў і я зрабіў стаўку. Да матчу заставалася яшчэ 2 гадзіны і я пачаў маніторыць гэтую падзею ў інтэрнэце, каб даведацца як будуць праходзіць матч па ходу падзеі, але нідзе яго не знайшоў, прычым падзея было напісана з другой Кітайскай футбольнай лігі, а апошнія матчы той лігі скончыліся яшчэ ў канцы мінулага года, гэта мяне ўжо навяло на думкі пра ашуканства. Але ў прызначаны час матчу ў іх на сайце 1redragon.org з’явіўся Live гэтага матча. Самая цікавая што ў іншых групах тэлеграм-каналаў з такім жа ашуканствам быў матч рэгіянальнай лігі ЗША, у якім яны таксама пустылі Live нават з трансляцыяй. Як і следавала чакаць абодва матчы скончыліся з «патрэбным вынікам» прычым абодва матчы чамусьці скончыліся на 89-й хвіліне без дадатковага часу. Грошы з выйгрышу адразу я ўбачыў на сваім балансе і паспрабаваў выводзіць на той жа кашалёк з криптавалютай, але з’явілася дзіўнае паведамленне, што паколькі мне налічылі бонус у 430 грыўняў (11 долараў) мне трэба ўнесці яшчэ адзін дэпазіт роўны суме бонуса, але чамусьці была ўказаная сума 1000 грыўняў (26 долараў). Я звернуўся ў чат тэхпадтрымкі на сайце, але там дзіўным чынам мне сказалі, што мне трэба здзейсніць дэпазіт ужо на 600 грыўняў (16 долараў) прычым з фармулоўкай «для пацверджання банкаўскіх рэквізітаў». Але якія рэквізіты банка, калі я карыстаюся кашальком криптавалюты? Я паведаміў пра гэта ў тэхпадтрымку таксама і сказаў што могуць усё праверыць па маім першым дэпазіце і пералічыць грошы на той кашалёк з якога я рабіў гэты дэпазіт, так як і на ўсіх вядомых сайтах букмекераў, на што паследаваў адмова і сума дэпазіту для праверкі зноў вырасла да 1000 грыўняў. (26 долараў). Я, вядома, ужо не паверыў у гэтае ашуканства і вырашыў напісаць вам усім пра гэта каб ніхто больш не губляў свае грошы ў гэтых махляроў. Скрыншоты з іх сайта і перапіскі з падтрымкай прыклаў як доказ. Хутчэй за ўсё такая схема працуе і праз іншыя групы ў тэлеграме і іншых сацсетках і іншыя падстаўныя сайты букмекераў, але алгарытм іх дзейнасці аднолькавы, так што будзьце ўважлівыя!

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 943
Публікацыі
8 241
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

Так гэта спачатку было зразумела, што гэта ашуканства. Разлічана на два варыянты, на такіх як ты, якія проста для праверкі закінуць 10-20 баксаў і канкрэтных “даверлівых людзей” ( не буду называць як ёсць ). У абодвух выпадках яны атрымаюць ад вас грошы. І больш будзе такіх, хто проста праверыць, нават у дзень прыйдзе 10-15 чалавек – гэта ўжо 200-300 баксаў, а можа іх яшчэ болей.  

Што ты пост зрабіў, маладзец, канечне, але тых, хто павёўся на гэта, не паменшыцца. Гэта справа жыве і будзе жыць, пакуль будуць такія “правернікі”. Я б нават сказаў попыт нараджае прапанову, шмат людзей хочуць укласці 1000 і атрымаць 20000 нічога не робячы. На гэтым усё і круціцца.

Я ўвогуле не разумею, як на такое можна дагэтуль вестись!? Ты вось сам падумай, у цябе, дапусцім, ёсць лазейка як зарабляць грошы, пра якую мала хто ведае ці ўвогуле ніхто, ты стаў бы ёю дзяліцца? Бо калі гэта разойдзецца па масах і сапраўды ёсць такая лазейка, то яна проста хутка зачыняцца.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
183
Публікацыі
492
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17 сак 2019 г.

Дзякуй за інфармацыю. А вас я віншую з адмоўным вопытам, спадзяюся, цяпер вы не будзеце паддавацца на падобную і іншую дзіч. Стаўкі – гэта вялікі плацдарм для махляроў, ахвярамі якіх становяцца даверлівыя, хоць і асцярожныя людзі.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
0
Публікацыі
280
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 кра 2016 г.
Misha55, 3 сакавіка 2024 г.
Ды гэта з самага пачатку было зразумела, што гэта кідала. Разлічана на два вынікі: на такіх як ты, якія проста для праверкі кідуць 10-20 баксаў, і на канкрэтных “даверлівых людзей” (не буду называць як ёсць). У абодвух выпадках яны атрымаюць ад вас грошы. І больш будзе такіх, хто проста правер [...]

Я з самага пачатку ставіўся да гэтага з падазрэннем, але вырашыў проста праэксперыментаваць, ведаючы, што наўрад ці верну грошы. А напісаў артыкул, бо інфармацыі пра гэтыя сайты ў пошукавіках зусім няма і пра гэтую схему. Калі б я адразу праверыў інфу пра іх, то ўжо і не эксперыментаваў бы. А так, спадзяюся, цяпер гэта дапаможа іншым.

А вось яны ўжо і на сёння “бетон” даюць 🙂 Тэпер таксама ўпэўнены, што такой гульні проста няма ў рэале 🙂

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 943
Публікацыі
8 241
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
DenFil, 3 сакавіка 2024 г.
Я спачатку ставіўся да гэтага з падазронасцю, але вырашыў проста праэксперыментаваць, ведаючы, што верагодна не верну грошы. А напісаў артыкул, бо інфармацыі пра гэтыя сайты ў пошукавіках зусім няма і пра гэтую схему. Калі б я адразу праверыў інфармацыю пра іх, то ўжо і не эксперыментаваў бы. [...]

Гэта схема з трансляцыямі матчаў, якіх няма, не новая. Даўно яшчэ чытаў, як у Індыі нібыта затрымалі цэлае злоўжыванне, якое наймала людзей, што імітавалі гульцоў у лапту і транслявалі гэта як нейкую лігу. Людзі рабілі на гэта стаўкі. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
0
Публікацыі
280
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 кра 2016 г.
Гэтая схема з трансляцыямі матчаў, якіх няма, не новая. Даўно яшчэ чытаў, як у Індыі нібы затрымалі цэлую банду, якая наймала людзей, якія імітавалі гульцоў у лапту і транслявалі гэта як нейкую лігу. Людзі рабілі на гэта стаўкі.

Мне здаецца, яны проста бяруць рэальныя трансляцыі матчаў, якія ўжо адбыліся даўно 🙂

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 943
Публікацыі
8 241
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
DenFil, 3 сакавіка 2024 г.
Мне здаецца, яны проста бяруць рэальныя трансляцыі матчаў, якія ўжо адбыліся даўно 🙂

Гэтыя то зразумела, я табе проста прыклад прывёў, наколькі людзі замарочваюцца. Нанімюць акцёраў для гульні ў лапту) 

Загагліў зараз дарэчы матч Тоттон-Хендон, ён быў 30 студзеня 24 года, сёння такога матчу няма.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
0
Публікацыі
280
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 кра 2016 г.
Гэта ж зразумела, я табе проста прыклад прывёў, наколькі людзі замарочваюцца. Наймаюць акцёраў, каб гуляць у лапту)  Загугліў зараз, дарэчы, матч Тоттон-Хендон, ён быў 30 студзеня 24 года, сёння такога матчу няма.

так, я таксама гугліў, але ў нас паказваўся лік 3-3, па-мойму. Але гэтая кантора не паказвае. 
Паказваюць у іншай. Вось што яны даюць сёння:
⚽️ Футбол: ЗША. Кубак Фрамінгтона
⚔️ Каманды: Вхірлвінт Девендерс – Квік Віннерс (па-мойму такіх каманд увогуле не існуе 🙂 )
❇️ Правільны лік: 2:1.
vpluse/line/201/58725/8780522

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
400
Публікацыі
2 334
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
25 сак 2020 г.

Дадам сюды яшчэ гэтых чортакоў, у ТГ ідзе спам-рассылка з прапановай бонуса, пры пераходзе па спасылцы трапляеш на фэйк Вавады, адрасы яны змяняюць – вось апошнія Vavavarad Vavadadhr і іншыя. Будзьце ўважлівыя і правярайце спасылкі, даюць коратка грошы на рахунак з нізкім вэйджарам, каб вывесці – просяць дэпазіт, не паводзьцеся – гэта скам

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 943
Публікацыі
8 241
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
ewgen99, 3 сакавіка 2024 г.
Дадам сюды яшчэ гэтых чортамі, у ТГ ідзе спам-рассылка з прапановай бонуса, пры пераходзе па спасылцы трапляеш на фэйк Вавады, адрасы яны мяняюць – вось апошнія Vavavarad Vavadadhr і іншыя. Будзьце ўважлівыя і правярайце спасылкі, даюць карацей грошы на рахунак з нізкім вейджарам, каб вывесці [...]

Ну ты ўвогуле мамонт) Якія нафіг рассылкі? Якія бонусы з нізкім вейджарам?

Заўсёды пераходзьце ў казікі з правераных рэсурсаў, напрыклад бота Латеста і не будзе такіх выпадкаў. Ёсць яшчэ геніі проста гугляць казіно ў браўзэры і заходзяць у першыя сустрэчныя. Так, можна на нармальныя трапіць, але ёсць шанец і на фэйк нарвацца.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 443
Публікацыі
32 326
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Усе гэтыя схемы, старыя, як свет. І назва ў іх адна – “Рогі і капыты”). Але зараз, таки так, “прыкід” іншы, але сэнс адзін і той жа – “Мы гатовы прымаць грашовыя знакі ад насельніцтва”. 😎

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 838
Публікацыі
60 632
Падпісчыкі
163
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
ewgen99, 3 сакавіка 2024 г.
Дадам сюды яшчэ гэтых чортаў, у ТГ ідзе спам-рассылка з прапановай бонуса, пры пераходзе па спасылцы трапляеш на фэйк Vavada, адрасы яны мяняюць – вось апошнія Vavavarad Vavadadhr і іншыя. Будзьце ўважлівыя і правярайце спасылкі, даюць, каротка кажучы, грошы на рахунак з нізкім вэйджарам, каб [...]

Ужо ёсць некалькі скаргаў на іх

🔗

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
400
Публікацыі
2 334
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
25 сак 2020 г.
VyacheslavLenin, 4 сакавіка 2024 г.
Ужо ёсць неск. скаргаў на іх 🔗

Спазніўся значыць я) трэба гэтую тэму прымацаваць на віднае месца,каб людзі ведалі

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 838
Публікацыі
60 632
Падпісчыкі
163
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
ewgen99, 4 сакавіка 2024 г.
Апазджаў значыць я) трэба гэтую тэму на бачным месцы прикепіць,чтоб людзі ведалі

Мы рабілі пра гэта навіну на сайце з папярэджаннем гульцоў

Апазджаў значыць я) трэба гэтую тэму на бачным месцы прикепіць,чтоб людзі ведалі

Яны яшчэ і рефералку туды падключылі, пара гора-афаў ужо спамяць гэтым па чатах

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
400
Публікацыі
2 334
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
25 сак 2020 г.
Мы рабілі навіну пра гэта на сайце з папярэджаннем для гульцоў Яны яшчэ і рэферальку туды падключылі, пара горы аффаў ужо спаміць гэтым па чатах

Проста не ўсе ж гульцы рэгіструюцца ў казіно пасля наведвання латеста,многие ўвогуле не ў курсе,што існуе такі праект. Вось на такіх і разлічана гэта лоханка

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 838
Публікацыі
60 632
Падпісчыкі
163
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Проста не ўсе ж гульцы рэгіструюцца ў казіно пасля наведвання латеста, многія ўвогуле не ў курсе, што існуе такі праект. Вось на такіх і разлічана гэтая лоханка

Такіх скам-версій вагон і маленькая каляска і не толькі вавады.

А апісаныя сайты вышэй, увогуле створаны менавіта для скаму, схема старая апісана даўно.  Нават качаюць партнёркі і схемы такім чынам

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
0
Публікацыі
280
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 кра 2016 г.
Такіх скам-версій вагон і маленькі візок і не толькі вавады. А апісаныя сайты вышэй, увогуле створаны менавіта для скаму, схема старая апісана даўно.  Нават качаюць партнёркі і схемы такім чынам

Проста важна на такіх сайтах размяшчаць тэмы з указаннем гэтых памыйніц, тады пошукавікі хутчэй іх індэксуюць і навіны пра лохатроны выводзяць у топ з іх назвай. Па поводу1redragon org/ увогуле інфы не знайшоў тады ніякай, таму і вырашыў даведацца поўную схему і людзям расказаць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...