Сапраўднае казіно без дэпазіту ад ROOBET
5 лістапада 2023 г.
ад
dimon121
|
18 Адказаў
|
826 Праглядаў
|
9 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сапраўднае сацыяльнае бездэпазітнае казіно, тут нават няма кнопкі дэпазіт. Гэта казіно з’яўляецца праектам ліцэнзійнага крыпта-казіно Roobet.com і мае адпаведную назву Roobet.fun. Калі вы зайдзеце на асноўнае казіно, дзе ёсць дэпазіты, але вас блакуюць па IP-адрасе, то вам прапануюць перайсці на Roobet.fun і гуляць там бясплатна.
1) Дзяюць 10 слотаў у тыдзень – хто выбівае самы вялікі х, атрымлівае прыз. Колькасць прызоў мяняецца час ад часу ад 5 да 15 чалавек; мінімальны прыз 10 долараў, максімум 250.
2) Стаўкі на спорт там жа, але прызы проста капец якія: калі, напрыклад, вы ўгадаеце ў UFC усе 8 пазіцый, то гэта джэкпот 1 мільён долараў (ЯНЫ ЯЎЛЯЮЦЦА АФІЦЫЙНЫМ СПОНСАРАМ UFC)
3) Пакерны турнір, сам я ў покер не гуляю, таму не ўдаваўся ў падрабязнасці, але таксама ўсё бясплатна і з добрымі прызамі.
4) Усе выйгрышы выплачваюцца ў Біткойнах на ваш кашалёк.
5) Не рэкамендую рабіць некалькі акаўнтаў, бо будзе вельмі абідна выйграць мільён і атрымаць бан.
6) Там няма ніякіх рэфералак, аддаю бясплатна, бо сам лудоман і мець шанец выйграць, нават ілюзорны, вельмі важна для кожнага з нас. Таму прашу ўсіх гульцоў, хто чытае гэтую тэму, прасоўваць гэты топік уверх і дзяліцца сваімі поспехамі!!!!! Мой максімальны вынік – 4 угаданыя варыянты з 8, прычым варыянты выбіраў наўздагон, вось вам і бясплатная латарэя з магчымасцю выйграць мільён )) Для прыза трэба 5 з 8 уганаданых на спартовыя падзеі; прыз за 5 уганаданых падзей 10 долараў !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
СТАЎЦЕ ЛАЙКІ Ў ТЭМУ ПАДПІШЫЦЕСЯ, УМЕСТА МЫ СІЛА,
PS. КАЛІ ТЫ ВЫЙГРАЕШ МІЛЬЁН, КОЛЬКІ МНЕ НАСЫПІШ У ЯКАСЦІ ДЗЯКУЙ, НАПІШЫ Ў КАМЕНТАХ ))) УСІМ УДАЧЫ Ў АБЕ ГАЧЫ )))
Сацыялька адпачывае, атрымліваецца?))
Сацыяльных казіно адкрываецца ўсё больш і больш толькі сэнсу?Іграю ва ўсіх а нідзе выйграць не магу)))
Ну для мяне тое, што бясплатна для людзей – і ёсць сацыялька. Раней часта пісалі ў розных казіно, што тыпу сацыяльнае, усе справы, заходзіш, а там з сацыяльнага толькі кран на 100 сатошак, а тут рэальна сацыяльнае )
А ў цябе ёсць нешта падобнае? Яны толькі пішуць, што сацыяльнае, а там сапраўды людзі стараюцца, там дарэчы раней былі і турніры па Counter-Strike і іншых гульнях)) Але я там яны на іншы сайт на турнірны перакідвалі і там у еўра на кашалёк прызы, а санкцыі ўсе справы – у нас гэтыя кашалькі відаць не працуюць )
А можа хто растлумачыць сэнс такіх устаноў ? Чалавек паіграў на фанмані ? І захоча дэпнуць свае ?
Ну гэта першае падобнае ўстанова, зноў жа яны не свае грошы даюць а правайдэры гульняў у прыватнасці Pragmatic Play у дадзеным выпадку спансіруе слотагонку, Рэкламма рухавік прагрэсу , Ну а Кіраўніцтва рообет проста змогла іх пераканаць што гэта можа быць выгадна вось і зрабілі падобны праэкт.
Трэба будзе паглядзець
Норма тэма,і турніраў там шмат.
![]()
Медыя ад удзельнікаТрэба паспрабаваць халяву, дзякуй.
Выводзяць праверана сёння вывелі дакладней учора
А куды выводзяць,у БК Roobet?
На біткоін-адрас, які ўкажаш, я, калі выйграў, то на пошту прыйшоў ліст, што можна вывесці і з Roobet.com. Мне на біржу прыйшло
Ясна. А колькі часу прайшло з таго моманту, як пачаў там гуляць да першага выйгрышу?
Цяжка сказаць, пару месяцаў напэўна, але тут як пашанцуе са слотамі і супернікамі)) Бывала ў пяцёра ў адным слоце па х20 тысяч заносы, слоты паўтараюцца, так што ў нейкім занясеў, чым больш будзе жраць слот тым большая верагоднасць, што наваліць
Усё што бясплатна + магчымасць выйграць ,так што спатрэбіцца думаю )
Упершыню пра такое чую. Абавязкова паспрабую, дзякуй за пост!