Самыя рызыкоўныя тактыкі гульні
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
6 October 2014
ад
PavelFredooc
|
179 Адказаў
|
20,349 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэта не ўпэўненасць, а добры настрой і адсутнасць страху прайграць бабло. Мне даўно закраліся думкі ў галаву – А ці не гармон радасці “эндорфін” уключае ў мозгу шостае пачуццё?!?! Бо звычайна, калі ставіш такія непрадуманыя, але вельмі ўдалыя стаўкі, ты сваім мозгам не гаспадар)))
Згодзен… Перад гульнёй трэба добра адпачыць і расслабіцца, ну каб усе працэсы ў арганізме прыйшлі ў норму “Ціхая радасць”. А цяпер што датычыць страху прайграць бабло, як толькі з’яўляецца думка, што пайшоў выйграваць (рваць казіно), гэта дрэнны прадвеснік… Хутчэй за ўсё будзе зліў, хоць у галаве будзе разганяцца думка тыпу ты круты, круці і ўсё атрымаецца)…
А на справе будзе такая карціна алей… Ну яшчэ, яшчэ, яшчэ пару спінаў і вось… Сязь, ну жа, ну вось жа ён доўгачаканы выйгрыш ну … І нарэшце Бац, наступае празрэнне – на рахунку па нулях. 😬 Ты думаў, што ты гуляеш, а аказалася “гэта цябе гулялі”😎
PS. Выйгрыш у казіно не паддаецца аналізу, ён нелагічны, гэта хутчэй выключэнне з правілаў, чым само правіла. І гэта калі выключыць магчымыя махінацыі самога казіно ў адносінах да гульца.
А мне здаецца вось рэцэпт самы-самы. І выяўляецца ён словамі класікаў літаратуры :
З грашыма трэба развітвацца лёгка, без стогнаў.
😎 Як па мне, самая рызыкоўная тактыка – дзеліш свой дэп на 10 спінаў і круціш, калі дало што-небудзь, дзеліш гэта таксама на 10 спінаў і круціш далей, але ўжо ў іншым слоце. Сам не адзін раз так паднімаўся да 50 -70 к (але жаднасць патрабуе х +100500 таму зліваўся назад)😁
Ну да, уменне своечасова спыніцца – гэта мара любога гульца, таму перад гульнёй трэба адразу вызначыць разумны свой каэфіцыент множання… Пасля якога самы поўны СТОП)
Гэта не самая рызыкоўная тактыка. Не пішы 😁 Самая рызыкоўная гэта адзін адзіны спін. Так – так не – не. 😁
😁Ну вы, мілы чалавек, не блытайце рызыку з бязглузддзем…..бо больш шанцаў памерці па дарозе ў краму за хлебцам ад самалёта, што ўпадзе на цябе, усё ж больш, чым злавіць што-небудзь з першага спіна
Я, мілы чалавек, не блытаю. Напісана ж па-руску САМАЯ. Вось яна самая і ёсць. А астатняе ад лукавага 😁
І дзе ж знайсці такое казіно? Якое мне “добраму чэлу” аддало б лям і потым у словах сказала б маўляў мы вам заўсёды рады , прыходзьце яшчэ)))
Нееее. Ты не зразумеў. Не табе. А ты. Калі іграеш – расстаўся з грашыма лёгка і без напружання. Тыпа ў кіно схадзіў.
што я выпрабаваў вось як. рабіў дэп 1К, рабіў 2 спіны. 5К сліта без ніводнай сыгранай камбінацыі. потым памяняў стратэгію – дэпіў 1к, гуляў па 900 руб за спін і 100 другі спін докручваў. з 5к раз сыграла гэта схема па стаўцы 900 за спін. адзін раз з пяці. але 10 к я так і не вярнуў, якія ўклаў у гэты эксперымент. практыка мая паказала, дэп калі падзяліць 6-10 спінаў, тут ёсць магчымасць у плюс сыграць. але зноў жа шмат нюансаў ёсць.
Задротаўства лудамана – самая вялікая рызыка. Своечасова выводзь вось і ўся стратэгія
я ўчора зрабіў рызыку ў соло купіў бонуску ў слоце Перцы ад BigTime за 1792 рублі, які даў мне як бамжу ролтон з булкай за 56 рублёў, плюваўся ўвесь вечар, вось гэты рызык – я разумею, рызыкаваў так рызыкаваў)))))))😃
гэта атрымліваецца па 40 стаўцы бонуска выйшла x1 пту пля скрыптышка)
больш не купляць бонусы ніколі не буду, куйня гэта ўсё……..
У перцах гэта нармальна. Я там часта купляю бонусныя. З 20 шт купленых бонусаў калі 2-3 шт табе вернуць патрачанае на куплю – гэта ўжо добра для гэтага слота. А вось ёсць іншы сот. Назву нават не хачу казаць так там увогуле так ён мяне забіў цалкам. Купіў за 60$ бонуску сыграла па нулях. Бяру яшчэ адну але за 120$ 10 фры спінаў і зноў нуль. Вось гэта быў шок такі шок у мяне
да нафіг купляць бонусы – гэта ж развод поўны, тым больш па стаўках не слаба! Лепш лічу так: дачакацца бонуса і выйграць спакойна, чым купляць ліпавыя бонусы, якія цябе аблогуць……..
я проста паспрабаваў і зразумеў на ўсё жыццё……
да ладна за 200 бков у тебя шок?))) да для тебя 200 баков как для меня 100 рублей ты же бизнесмен орендодатель что тебе за такие деньги шокироваться то?
просто скажи нежданчик вышел,вот для меня шок был так как у меня зарплата 20к сча деревянных))))))
так шок не ў грашовым эквіваленце
а ў тым, што за немалыя грошы бярэш бонуску, бонуску ж, а не проста спін крутнуў за 200$ і атрымліваеш болт
так, я з вамі цалкам салідарэн проста ж трэба як-небудзь падкрэсліць, які ў мяне быў вялікі ШОК,а які ў яго маленькі шокірошак))))
Леша пазнае свет у параўнанні))
інфакт мікарта)
Рызыкоўная гульня – гэта руская рулетка… Круцей не чуў… Ці пан, ці прапaў, лепш бы што б пан, хоць і асечка таксама добра)
Будзьце асцярожней са стратэгіямі. Не забываем, што нехта да вас ужо нешта падобнае прыдумаў. Праверце раз сто, перш чым гуляць па невядомых стратэгіях. Чым прасцей здаецца гульня, тым складаней у ёй выйграць – слоты, рулетка. Блекджэк, баккара, відэа-покер пры правільнай стратэгіі прасцей выйграць.
Па-мойму, калі гуляеш у слоты і жывыя гульні, то спробы стратэгій вельмі сумніўная справа, бо няма 100% гарантыі, што казіно не ўплывае на вынік. Можна 10 гадоў тэставаць розныя стратэгіі, а на справе аказваецца, што казіно цалкам кантралявала гульню і вяла гульца за нос.
Стратэгіі дарэчней спрабаваць у гульнях з кантролем сумленнасці і ў букмекерцы.