Самыя рызыкоўныя тактыкі гульні
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
6 October 2014
ад
PavelFredooc
|
179 Адказаў
|
20,345 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Калі мы чуем слова «Рызыка», у кожнага ўзнікаюць свае асацыяцыі. Хтосьці бяжыць ад рызыкі як ад агню, а камусьці яна родная. У любым выпадку трэба ведаць пра сітуацыі павышанага рызыку, каб пазбегнуць іх, альбо наадварот – акунуцца ў іх з галавой.
Відэа слоты з высокім рызыкай
Існуе вялікая колькасць слотаў з высокай валацільнасцю. Гэта значыць, што ў пэўны момант часу які-небудзь слот можа быць вельмі шчодрым, а ў іншы – вельмі скупым. Каб збалансаваць два такія перыяды, неабходна мець доўгую гульнявую сесію. Таму што тое, што вы прайграеце за доўгі час, вы зможаце выйграць амаль імгненна. Але дачакацца гэтага моманту спачатку трэба.
У такіх слотах маленькія і сярэднія выйгрышы выдаюцца вельмі рэдка. Такія анлайн аўтаматы аддаюць перавагу выдаваць адразу многа. Але перад гэтым яны могуць сур’ёзна падсушыць ваш бюджэт.
Сярод самых рызыкоўных слотаў, напрыклад, Couch Potato, High 5, Isis і многія іншыя.
Слоты з прагрэсіўным джэкпотам
Анлайн аўтаматы, якія маюць прагрэсіўныя джэкпоты, таксама даволі рызыкоўныя. Галоўная асаблівасць гэтых аўтаматаў – адносна нізкі працэнт вяртання. Гэта тлумачыцца тым, што частка вашай стаўкі ідзе адразу на напаўненне агульнага пула. Аднак для вас гэта азначае крыху больш прайграных грошай.
У той жа час вы можаце і выйграць буйную суму, і тады вы не будзеце сумнявацца, што прынялі правільнае рашэнне, калі пачалі гуляць у гэты аўтамат. Для гэтага, вядома, трэба сабраць усю ўдачу ў адным спіне. А атрымаецца гэта ў вас ці не – пакажа час.
Вялікія бонусы
Вялікія бонусы, якія прапануюць некаторыя анлайн казіно, таксама з’яўляюцца зонай рызыкі. Вядома, яны такі толькі ў тым выпадку, калі вы хочаце іх адыграць і вывесці з анлайн казіно. У гэтым выпадку вам, хутчэй за ўсё, выставяць жорсткі вэйджар, які будзе значна жорстчэйшы з-за сумы бонуса.
Калі мы гаворым пра рызыкоўны бонус, мы маем на ўвазе бонус у раёне 500% ад дэпазіту. У такім выпадку нават самы лаяльны вэйджар толькі на бонус будзе азначаць, што вам прыйдзецца паставіць дзясяткі тысяч долараў, перш чым вам удасца вывесці гэтыя грошы.
Калі вы хочаце калі-небудзь вывесці бонус, то паспрабуйце разлічыць свае шанцы. Выходнымі данымі для вас будуць памер працэнта вяртання ў гэтым казіно і памер неабходных ставак. Тады вы зможаце вылічыць, колькі ў ідэале вы страціце з-за перавагі казіно, а колькі ад бонуса застанецца пасля адыгрышу. Кіруючыся гэтай інфармацыяй, і выбірайце сабе бонус.
У любой тактыцы гульні на гульнявым аўтамаце (тып не мае значэння) закладзена доля рызыкі. Гульцу давядзецца гуляць з нейкай праграмай, а яе паводзіны прагназаваць складана, калі гулец не зʼяўляецца яе аўтарам. І ў большасці выпадкаў прайгрыш вінаваты нервовасць самога гульца, а не памылкі ці няправільная праца апарата.
Гульня ў гульнявыя аўтаматы гэта заўсёды рызыка і тут трэба мець вялікі досвед, а самае галоўнае удачы каб выйграць у гульнявым аўтамаце, ды і аналіз гульнявых аўтаматаў таго ці іншага казіно не пашкодзіць. Так што лепш лавіць удачу.
Стратэгіі часам прыводзяць да абнулення балансу )))
Лепш не рызыкаваць, а патроху набіраць сабе профіт. Быў у мяне выпадак: паступова набіраў невялікімі стаўкамі банк, а потым разом усё зліў. А злы быў )))
Як паказвае практыка, людзі, якія любяць рызыку – гэта альбо мільяне́ры, альбо разарыліся гульцы). Я люблю рызыкаваць, але, на жаль, гэтая тактыка працуе не заўсёды. Зато як прыемна потым трымаць у руках выйграныя грошы!) Душа радуецца).
Самая рызыкоўная тактыка гульні гэта калі ў покеры зліў шмат і ў цябе ” пукан гарэ ” і ты з мусарам пасля гэтага спрабуеш адбіць усё назад, або ў слотах унутры ўсё гарэ, спыніцца не можаш, націскаеш на кнопку спін, а там усё жрэ і жрэ, а ты думаеш вось зараз дасць яшчэ крыху пакручу ) пакуль баланс да нуля не апусціцца 😁
Вопыт падказаў мне,што гэта выключна ўдача 🙂
Аб якім аналізе можа ісьці гаворка, казіно сумленнае ўсё залежыць ад фортуны , ну а калі няма ні стратэгіі , ні аналізу, ні фортуны, ні сам гасподзь бог не дапаможа.
сёння паспрабаваў не вялікімі стаўкамі 0, так што адзін чорт.
рызыкоўна гэта спін за 500$ круціць ) усё астатняе такое сабе )
Калі зыходзіць з 100 ставак, то выйгрыш будзе адпаведны. Рызыкоўна гэта гуляць на 5 ці 10 ставак, але і выйгрыш абрадуе канкрэтна.
Самы дыспавы дарэчы- 243-лінейны Гульня прастолаў.
Рызыкоўная тактыка толькі адна – заходзіце ў гульню і робіце ўсяго адну стаўку ва-банк. Хто падкажа больш рызыкоўную стаўку? …Ну, хіба што «руская рулетка». …І пры чым тут слоты? Гуляць можна ў што заўгодна.
Інфармацыя для разважання:
З аднаго эксперыменту
Шчура ставяць перад двума лямпачкамі (чырвонай і зялёнай) і ўключаюць гэтыя лямпачкі без якога-небудзь шаблону і заканамернасці, але зяленую ўключаюць у 75% выпадкаў, а чырвоную ў 25%. Калі шчур адгадвае, якая лямпачка гарае, ён атрымлівае ласунак. Шчур заўважае, што зялёная гарыць часцей і ўсё час выбірае яе, у выніку выйграе ў 75% выпадкаў. А людзі думаюць: «Мы лепш ведаем!» і спрабуюць адгадаць шаблон – яны выбіраюць схему «зялёны-зялёны-чырвоны» або «зялёны-зялёны-зялёны-чырвоны» і камбінуюць гэтыя паслядоўнасці, думаючы, што могуць абхітрыць сістэму і ў выніку атрымліваюць каля 65% правільных вынікаў.
І прайграюць шчуром
Найбольш рызыкоўная тактыка гэта ўвесь дэпазіт паставіць на лік дзень свайго нараджэння напрыклад.
Самая рызыкоўная тактыка гэта залежнасць ! і тады ты ўбачыш нуль не толькі на маніторы але і па-за яго )
Як бы ні старацца пралічыць механізм працы гульняў- нічога толкам не атрымаецца… Распрацоўшчыкі ў курсе, што такіх умнікаў поўна)) Адразу ўспомніўся фільм- “Чалавек дажджу”, дзе аўтыст пралічваў і запамінаў усе дэталі гульні, ў выніку чаго яго брат сколатаў стан)) Але на тое і фільмы… Лепш проста давяраць інтуіцыі. Але яна, на жаль, у “куражы” часта знікае і замяняецца жаднасцю)))
Гэта як бы я ў Арго паставіў у блекджэк 2.5к рублёў, мне раздалі адразу 11 і я чэкнуў (на самай справе я не ўбачыў, дзе карту ўзяць і пратупіў) дылерка была, калі сказаць – у шоку – нічога не сказаць) Арго праўда вярнуў 1 к рублёў з вагерам 40 =/
Таксама чуў, што на аўтаматах, як такія, стратэгіі не працуюць. І, карыстаючыся імі, вы ніяк не павялічыце шанец на перамогу. Аднак чуў пару парад, тыпу плаўна паднімаць стаўку, але гэта стратэгіяй і не назавеш)
Гуляць на слоце трэба не больш за 10 хвілін -далей вы рызыкуеце
усюды ёсць рызыка і не толькі ў казіно
Каб выйграваць , перадусім трэба гуляць , і мець жалезныя яйкі . Веды слота і фарт . У слотах гэта і ёсць стратэгія . .
пакуль мая тэма спецыяльна застряла, размяшчу тут:
навейшая інавацыйная імпартазамяшчальная
экспартаарыентаваная візуалізацыя
анімацыя паказвае: важна паніжаць стаўкі
каб не прайграць у многіх сферах жыцця
а калі камусьці павольна, ёсць версія жывей:
і заадно паўтараем рымскія лічбы
Яшчэ на пачатку сваёй гульні, у першы год, тады гуляў на сікслайны ў рулетку еўрапейскую (ад 1 долара да 5), павялічваў дэп па два-тры разы, а потым ішоў сліў… І вось у чарговы раз гуляючы на сікслайны, мяне “вельмі пробіла” паставіць на “нуль” і як зараз памятаю паставіў 5 долараў на лік. Не адразу зразумеў, што выйграў, але радасць была апісальная. Заўсёды ўспамінаю гэты выпадак, як перамогу інтуюцыі над розумам! У мяне такое пачуццё з’явілася яшчэ праз пару гадоў пазней, ставіў у лік па 10 рублёў. Эфект, канешне, быў, але адчуванне ўжо не тое, што раней.
Зразумеў галоўнае, што ў той момант павінна быць упэўненасць у сабе.., не блытаць з самаўпэўненасцю😉