Самыя крутыя множнікі за ўвесь час!
Заносы ў казіно
|
22 жніўня 2015 г.
ад
KarmaAA
|
202 Адказу
|
39,243 Прагляду
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Да гэтага ніколі не глядзеў на памнажэнне, толькі на суму, пакуль не ўступіў у ТГ-чат Покердома, дзе праходзіць крутая акцыя ‘занос’ для 20 самых вялікіх памнажэнняў тыдня.
За пару месяцаў патрапіў у спіс 2 разы, х3665 у МаниТраин 4 і х2736 у CashCollect quickspin
Мой рэкорд у сабаках Дог Хаус Мегавэйс 1680x , стаўка была невялікая але прыемны бонус. У Мадам Дэстыні 962x злавіў, таксама там у спіне больш за 500 x выпадала.
Да блакіроўкі дынополіс або як яго называлі ад Push Gaming))
X4500
А так самы хіт у мяне казіно Космас ад yggdrasil
4 разы лавіў буйны занос ад 3000-3500х
Найвялікшы выйгрыш менавіта па іксах, калі браць – то DOA2. 22 тысячы X. Ноччу засталося апошніх 700 рублёў і якось захацелася ў DOA пагуляць. Ну пагуляў так, што лавіў свой рэкорд, які ніколі больш не паб’ю.
@ya-maloi656
як вы такія іксы лавіце, а якая максімалка ў гэтым слоце?
@ya-maloi656.Віншую)дай Божа каб яшчэ больш злавіў )
@kalendula Слот вельмі валацільны і X100k) DOA2
@amernmes.Мне гэтая гульня зусім не спадабалася, не ведаю чаму …Нават х 100 не лавіў .
@amernmes
чым вышэй іксовка, тым цяжэй увогуле выцягнуць што-небудзь)
Ловіў 1700х на разор шарк,і 3000х на хаскаве
@ya-maloi656 нармальна так, віншую! у ім што максімум лавіў – гэта 5 скатэраў х2500 з дробяззю.
@kalendula норм,
@ya-maloi656 норм, у мяне самы вялікі Х быў у слоце zeus vs hades па 48р максвін, праўда гэта былі бонусныя бабкі, ды яшчэ ў mostbet дзе макс вывад быў 30к 😅
вось у вас тут гісторыі. у мяне максімум х1500 было за 4 гады
Год таму было, зліў амаль увесь деп, заставалася ~125р, зайшоў на Crazy Time , all in і занесла х2500 , з тых часоў больш х500 нічога не было
Быў, але ўсё роўна не паверыце.
У ноу-ліміт.
@valerich Выстаўляй, можа і паверым… Каляды жа ўсё ж)
У мяне было ў Immortal Romance™ лавіў выйгрыш х>1000, 4-е КАПЛІ. пры чым в адзін і той жа дзень два гады запар , на 13 студзеня).
@thee4 Гэта было год ці паўтара таму. І скрыншота няма. А слову верыць, тым больш лудаману, не варта.
магчыма, гэта невялікае памнажэнне, але ў гэтым слоце 600X прыемна здзівіла
Аднойчы ў zeus and Hades злавіў больш за 4 тысячы тусоўку, адкрыліся 4 шторы і топ-сімвалы, але круціў капейкі
@valerich Жывi са мной, а потым кажы Фсё, што хочаш).
PS. Гэта было не год і не два назад, гэта цуд здарыўся яшчэ да таго, як ты з’явіўся на форуме, а скрыншоты былі ў маім блогу… Канец сувязі!
@thee4 Гэта ты не мне напісаў? Бо не разумею логіку тваіх слоў. Я ж пра цябе ўвогуле нічога не пісаў.
х5000 у Book of Santa. Мой максімум.
@valerich
Ахахах, у мэнтале максімалку лавіў?