Самыя крутыя множнікі за ўвесь час!
Заносы ў казіно
|
22 жніўня 2015 г.
ад
KarmaAA
|
202 Адказу
|
39,248 Праглядаў
|
13 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ну не такое памнажэнне ў цябе) пры накопленні фрыспінаў стаўка і адпаведна кошт кожнага фрыспіна захоўваецца, як у Робінгудзе, макс х200 у цябе)
гэта атрымліваецца 45 руб гэта назапашаная стаўка ці максімальная стаўка, па якой я гуляў ?
у робінгудзе там зразумела: там мішкі збіраеш і бачна якая ў цябе агульная стаўка. а тут я гуляў па стаўках 45руб 36руб 18 руб 4.50руб і па 9 руб
Так можа, па-мойму, толькі doa…..
па якой стаўцы лавіш зорку па такой і сярэдняя лічыцца
x404
У мяне пакуль рэкорд х1250
мрія любога гульца х 10000
не маё .
вось гэта сапраўды фантастыка. а калі яшчэ і з пары-трох спінаў, то ўвогуле феномен 🙂
хлапец не так часта грае ў табліцы лідараў за дзень першы раз яго імя з’явілася . казіно адразу праз два дні зрабіла на гэтым слоце пром-акцыі з выдачай за дэп фры спінаў ведаючы што слот ужо пакуль нічога не выдасць гульцам . ужо не першы раз у гэтым казіно такое заўважаю .да гэтага реактунс таксама выдаў гульцу каля 3КК руб праз два дня на реактунс промацыя тыднёвая пачалася
дарэчы, вельмі хітра… а ж бо рэальна. касу аблегчылі і можна фрыспіны раздаваць 😁
дарэчы я колькі ні катала ў реактунзах – увогуле не мой слот. мне там зусім не фартзіць ні па якіх стаўках 🤐
на дэп фрыспіны раздача
я зразумеў ). я маю на ўвазе можна акцыі постыць, як дрыфт і калямбус робяць гэта рэгулярна 😁
50 халастых пракрутак (ведаючы, што слот пусты пасля заносу) па 8 касароў штурхнуць ізі профіт
Такое умнажэнне ў мяне было ўпершыню… Выпала ў мінулым годзе ў студзені – чатыры тоўстыя “КАПЛІ” стаўка была сацыяльная х>1000. Тады выпадкова знайшоў у ГолдФилке 55 бонусных рублёў…
Прыгожа 😉
Згодзен… Але гэта было толькі адзін раз амаль за два гады, добра б паўтарыць… Але па іншай стаўцы) А пакуль толькі адна кропля або дзве і тое або дробязь або ўвогуле ўсё міма касы)
я ў гэтай гульні ні разу з нармальнай стаўкай не лавіў добрага памнажэння……як вы гэта ловіце чорт ведае…….
Ды проста “шчасціла” адразу пасля Новага года. Памнажэнні былі, але менш… А вось з “каплямі” ў апошні час не везе, ты хоць лопні)
х1814 і х 1522 але па мінімальных стаўках![]()
ну вось мае самыя такія тры жырныя заносы x727, x1043 і x3313
Па выніку смех, канечне, стаўка ўсяго 1,50 руб. Але сам множнік магутны 😁 Сам асабіста большага не бачыў.
на 7 або 8 фрыспіне даў 3600 ліній і амаль усё поле ў Q. Усяго х1900 за спін
Пруфы ў студыю . А то гэта пустыя словы . Чалавека з адным паведамленнем на форуме
Ты ў курсе, што гэта бан? Прычым не здзівлюся, калі перманэнт. Спасылка хоць і тэкставая на знешні рэсурс. Сушы сухары 😎
Та якія там пруфы ? Неўзброеным вокам бачна што прыйшоў рэсурс піарыць.
пайдзе пайдзе