Рулетка ці слоты?

Мы любім рулетку! | 22 December 2015 ад | 118 Адказаў | 20,694 Прагляду | 3 Рэакцыі
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 250
Публікацыі
31 845
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Нядаўна зазірнуў у ГудВин казіно і здзівіўся, што ў амэрыканскай рулетцы бонус адбіваецца так сама, як у шэрагу слотаў з каэфіцыентам на 100%) Толькі вось мінімальная стаўка ў рысавачцы ад 50 рЭ

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 250
Публікацыі
31 845
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Ingriid, 21 January 2020
…У Сік Бо можа стрэльнуць, але там і значна прайдзішся і дэпазіт патрэбны больш…

У Сік Бо там і каэфіцыенты ёсць ого-го…, чаго ні ў рулетцы і тым больш у баккара нават не сніліся…  Сам часам пагуляю на суму(па націху), рэдка на лікі скажам за два спіны выпалі тры “тройкі” разнабой, значыць можна ставіць на “тройку”)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
50
Публікацыі
368
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18.05.2016
Ingriid, 21 January 2020
Рулетка і баккара – тру. У сік бо можа стрэльнуць, але там і значна яшчэ цяжэй зліваць і дэпазіт патрэбны большы. Слоты добрыя ў афлайне. У вялікіх казіно можна падгадзіць, які дасць, банальна паглядзеўшы, што хтосьці заліў туды і пайшоў, асабліва калі па буйной. А вось у слоты ў анлайне ўс [...]

Слухай, не падкажаш, я ў бакару пачаў гуляць і мне адно незразумела: чаму так мала людзей гуляе ў баккара без камісіі, яна ж атрымліваецца на 0,5% выгадней звычайнай, ці я нешта пераблытаў?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
7
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.01.2022

Адназначна рулетка, хоць у слоты таксама калі-небудзь можа пачну гуляць больш-менш сур’ёзна 

У тым і справа, што гуляючы ў слоты амаль усё залежыць ад удачы, а ў рулетцы можна прапусціць некалькі спінаў, паназіраць за гульнёй і г.д. 

Памятаю, калісьці гуляў мартынгеілам, пачаў ставіць на чырвонае пасля 6 ці 7 выпадзенняў чорнага (депа павінна была хапіць на 7 спінаў). У выніку спаткаў яшчэ вельмі шмат чорнага і некалькі разоў зеро. Маё расчараванне не мела межаў, а серыя непаказу чырвонага была каля 16 або 17 спінаў, я тады быў у шоку наогул – як такое магчыма і куды скардзіцца. Шанцы ёсць, я разумею, але яны зусім мізэрныя, я тады ўпершыню пра падкруткі задумаўся, бо рулетка яшчэ і была не сапраўдная, а змадэляваная 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2016
Doggi, 10 January 2022
я тады ўпершыню пра падкручванні задумваўся, таму што рулетка яшчэ і была не сапраўдная, а змадэляваная

Мартын – справа рызыкоўная нават без падкручвання, а тым больш у рысавых і жывых рулетках, дзе жалезнай гарантыі ненармальнага ўмяшання няма. Раю рулеткі з кантролем сумленнасці, як, напрыклад, у казіно Профит або Бетвояжер. Па дробязях яшчэ ў Hiwager зойдзе, праўда не ведаю, як там цяпер з выплатамі. У рулетцы з кантролем сумленнасці казаіно ўмешваецца, але яно не можа ўплываць на вынік пасля зробленай стаўкі, а можа толькі па сваім меркаванні загадваць лікі на серыю ў 50-100 спінаў, без магчымасці іх памяняць, калі ты пачнеш ставіць.

Калі зацікавішся, пытай, растлумачу, як гэта ўладкавана.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
7
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.01.2022
Retyi, 10 January 2022
Мартын – справа рызыкоўная нават без падкруткі, а тым болей у рысавачках і жывах рулетках, дзе жалезнай гарантыі невмешвання няма. Рэкамендую рулеткі з кантролем сумленнасці, як, напрыклад, у казіно Профит або Бетвояжер. Па дробязях яшчэ ў Hiwager зойдзе, праўда не ведаю, як там зараз з выплат [...]

Так, тэма цікавая, бо ў плюсе сто працэнтаў быць можна, калі не нахабнічаць. 

То бок казіно загадзя задае скажам так алгарытм, і потым выбраныя лікі выпадаюць? Але калі ты раптам надумаеш закотлетыць, то яны не змогуць сыграць супраць тваёй стаўкі?

А як у гэтых казіно, з Украіны гуляць можна? Увогуле было б яшчэ цікава абмеркаваць у каго якая стратэгія, або гэта не тая гілка?😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2016
Doggi, 10 January 2022
Так, тэма цікавая, бо ў плюсе сто адсоткаў быць можна, калі не гарлаваць.

Ну, каб гарантавана быць у плюсе, гэта ўдалыя ў адзінак і як яны гэта робяць мала хто скажа. Трэба самому спрабаваць, можа ў цябе талент да рулеткі.

Doggi, 10 January 2022
То бок казіно наперад задае скажам так алгарытм, і потым абраныя лічбы выпадаюць? Але калі ты раптам падумаеш закотлетыць, то яны не змогуць сыграць супраць тваёй стаўкі?

Казіно стварае серыю з 99 спінаў і дае табе інструмент, які гарантуе, што яны пасля стварэння серыі больш не могуць у яе ўмешвацца і ты далей ужо спрабуеш адгадаць, што яны там назагадывалі.

Doggi, 10 January 2022
А як у гэтых казіно, з Украіны гуляць можна?

Калі задавальняе стаўка ад 10 цэнтаў, то раю Профіт казіно. Яно тут хоць і ў Чорным спісе, але гэта таму што няма ліцэнзіі, хоць ад гульцоў нараканняў няма. Вось агляд, пераходзь па спасылцы адтуль, а на самым сайце казіно ўверсе старонкі націскай на раздзел КЧ і чытай там, што да чаго. З Вебмані мін. дэпазіт 10 долараў, а з гривневых карт здаецца 200 грыўняў. Вывад без верыфікацыі на працягу сутак. Калі рулеткі не запускаюцца, то спампуй ўсталёўвальную версію казіно.

🔗

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
7
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.01.2022
Retyi, 11 January 2022
Ну, так, каб гарантавана быць у плюсе, гэта атрымліваецца ў адзінкаў і як яны гэта робяць мала хто скажа. Трэба самому спрабаваць, можа ў цябе талент да рулеткі. Казіно стварае серыю з 99 спінаў і дае табе інструмент, які гарантуе, што яны пасля стварэння серыі больш не могуць у яе ўмешвацц [...]

Дзякуй, што растлумачыў)

Увогуле калісьці гуляў, атрымлівалася нават са 100-200 грн даходзіць да пары к грн, потым на некаторы час забіў, бо нават калі атрымлівалася падняць – з-за азарту ўсё зліваў. 

Хацеў яшчэ спытаць, можа ёсць што па псіхалогіі? У плане як своечасова спыніцца і вывесці, як падавіць азарт, гуляць з “правільным” банкам і г.д.? Не хапае дысцыпліны 😕

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2016
Doggi, 11 January 2022
Хацеў яшчэ спытаць, можа ёсць што па псіхалогіі? У плане як своечасова спыніцца і выводзіць, як падціснуць азарт, гуляць з “правільным” банкам і г.д.? Не хапае дыцыпліны 😕

Ды гэта, напэўна, у ўсіх такая праблема. Бывае плюсуеш, а далей пачынаеш прайграваць, і замест таго каб спыніцца, адпачыць, пачынаеш гонку, пакуль усё не прайграеш. Трэба сябе пераконваць, што цуды здараюцца рэдка, і калі не фарт, то лепш адкласьці на пазней, бо хутчэй за ўсё прайграеш. Ёсць яшчэ варыянт, калі хочацца азарту, але не ўпэўнены, што пашчасціць – проста пераходзіць на больш малыя стаўкі і гуляць ужо чыста дзеля эмоцый, спадзеючыся, што надакучыць і хоць нешта застанецца.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
262
Публікацыі
675
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
06.06.2017

Калісьці вельмі даўно гуляў у рулетку, калі толькі пачаў гуляць у казіно, і таксама па мартынгейле баловаліся, але я калі хутка абпёкся на 4-5 чарна-чырвоных шмат разоў, перадумаў так рабіць, і проста сядзеў і чакаў, калі выпадзе 3(а калі балансу мала), то 4 або 5 аднолькавых па нейкім параметру лікаў(ці калоды адны і тыя ж/сектары, ці колер), і потым пачынаў ставіць па мартынгейле, як бы ўхаластую пракруціўшы некалькі. Па такой сістэме нейкую колькасць дзён з тыдня я заставаўся ў плюсе, але ў выніку ўсё роўна наступае момант, калі рулетка кідае 10 аднолькавых, прычым за цэлы дзень такое ўбачыць – ну яго. І рэкорд таксама быў нейкі каля 16-17 чорных. Гуляў лайвы. Вось я таксама тады задумваўся, што ну як тут не падкрутка і забіў на гэтую рулетку. Яшчэ забавную фігню заўважаў, але можа чыста супадзенне. Ад NetEnt жа таксама ёсць лайв, вось я пасяджу-пасяджу сліваю ў NetEnt, застаецца на балансе пару баксаў, іду іх усе ў лік, і трапляю. І добра б толькі адзін раз такое са мной было, не ж – я так рабіў шмат разоў, і шмат разоў пасля поўнай прамыткі, з пары баксаў у лік NetEnt-аўская лайв рулетка аддае )))) Гэта, канешне, смешна. Я нават і не ведаю, чаму я перастаў так рабіць, можа дагэтуль працуе

А так я толькі ў слоты гоню

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2016
JackpotIsMine, 11 January 2022
шмат раз пасля поўнай замазкі, з пары баксаў у ліку нетэнтаўская лайв-рулетка аддае )))

Не выключана, што яны проста мульцікі паказваюць пад выглядам жывой рулеткі і нават за агульнымі сталамі выдаюць кожнаму асобны вынік. Ніколі не давяраў жывой рулетцы і давяраць не збіраюся. Не будзе нарм рулёў з КЧ, лепш на спорт ставіць, чым здагадвацца – дуряць ці не ў жывым казіно.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
7
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.01.2022
JackpotIsMine, 11 January 2022
Калісьці вельмі даўно гуляў у рулетку, калі толькі пачынаў гуляць у казіно, і таксама граў па мартынгейле, але калі я хутка неаднаразова абпёкся на 4-5 чорна-чырвоных, перадумаў так рабіць, і проста сядзеў і чакаў, калі выпаде 3 (а калі балансу мала) – то 4 ці 5 аднолькавых па нейкім параметры [...]

Ахахаха, я тут зарэгістраваўся толькі дзеля таго каб напісаць, што я таксама так рабіў, проста падумаў, што можна вычакаць серыю з 3-4 чырвоных/чорных, а потым пачынаеш патроху бамбіць супраць таго, што выйшла ў апошні раз. Каб доўга не сядзець ля рулеткі, пакуль будзе серыя з 3 або 4 аднолькавых колераў запар, я таксама сачыў за цот/нецот, там усё зусім так сама. 
Увогуле, калі так залятаць раз-два на тыдзень па пару сотняў грн і паставіць мэту проста падвоіць і вывесці – я думаю, можна практыкаваць. Так і ёсць: калі ты зайшоў на 20 хвілін і выйшаў, то ўсё, а калі сядзець суткамі напралёт ды яшчэ і на мартынгейле, то ў любым выпадку прайграеш усё. 
Даўно я не круціў рулеткі, канешне, але па-мойму план добры)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
7
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11.01.2022
Retyi, 11 January 2022
Не выключана, што яны проста мульцікі паказваюць пад выглядам жывой рулёткі і нават за агульнымі сталамі кожнаму выдаюць асобны вынік. Я ніколі не давяраў жывой рулётцы і давяраць не збіраюся. Калі не будзе нармальных рулетак з КЧ, лепш на спорт ставіць, чым здагадвацца, ці падманваюць у жывым [...]

А як гэта ўвогуле магчыма? Я пра тое, што гэта вельмі складана падрабіць лайв-рулетку, я наадварот думаў, што гэта самы сумленны варыянт, калі можна так сказаць 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2016
luckyguy, 11 January 2022
А як гэта магчыма ўвогуле? Я маю на ўвазе, што гэта вельмі складана падрабіць лайв-рулетку, я наадварот думаў, што гэта самы сумленны варыянт, калі так можна сказаць

Нават калі не падмяняць трансляцыю, мы ж не ведаем, што там унутры рулеткі. Людзі ў космас лётаюць, а тут усяго толькі шарык пакласці ў патрэбнае поле. Вось прыклад грубага ўмяшальніцтва ў гульню.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
7
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10.01.2022
Retyi, 12 January 2022
Вось прыклад грубага ўмяшання ў гульню.    

Ну я празрэў зараз… Так, часта бывала, што шарык незразумела адкуль быццам атрымлівае імпульс і пераскоквае яшчэ далей на 1 поінт. Хаця, магчыма, мне проста здавалася. Ну ў мяне новая стратэгія намалявалася паходу – знаходзім нячэснае казіно, глядзім, хто ставіць буйнымі стаўкамі, і ставім супраць іх😅

Схема будзе працаваць, 100 працэнтаў) 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
11
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28.10.2025

слоты, куды цікавей глядзець

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 250
Публікацыі
31 845
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Апублікавана: учора, 08:28 , maximilian сказаў:
maximilian, 28 October 2025
слоты, куда интереснее смотреть

@maximilian

Ну так, у слотах ёсць свая інтрыга, нават сустракаюцца цікавыя “гісторыі”, скажам, у слоце ДАО 2,… і вельмі нават тлустыя КУ – гэта так, але ў слотах усё вызначана загадзя. А скажам у рулетцы, па крайняй меры раней, многае залежала ад самога гульца, на якое(якія) нумары ён паставіць. Да таго ж рулетка – гэта адзіная гульня ў наземных казіно, дзе можна рабіць стаўкі ўжо пасля таго, як пачаўся новы раунд (спін).

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
16
Рэпутацыя
2 162
Публікацыі
5 546
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2019
Апублікавана: 28 кастрычніка, 11:28 , maximilian сказаў:

@maximilian​.Вядома па мне таксама лепш у слоты гуляць чым у рулетку.Хаця я заўсёды прайграю ў лайфе ў Бакару або ў Сік Бо

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 250
Публікацыі
31 845
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
Апублікавана: 28 кастрычніка 2025 , maximilian сказаў:

@maximilian​ Дык тут кожнаму сваё…  Адным нраўiЦ@ скажам язда на аўто, іншым на “моцыке” або самакате, іншым на дошцы, а ёсць і тыя, каму па душы самалёт, яхта або катэр)…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
337
Публікацыі
1 493
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
19.12.2025

Пастаянна зліваю ў слоты палову дэпазіту , іду ў рулетку all in і далей у слоты і так пакуль шанц у рулетцы не пакіне мяне 😂. Слоты прям лудка лудка, у рулетцы ёсць ілюзія што ад цябе што-небудзь залежыць)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
16
Рэпутацыя
2 162
Публікацыі
5 546
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2019
Апублікавана: 58 хвілін таму , thee4 сказаў:
thee4, 7 January, 04:41
@maximilian​ Так тут кожнаму сваё… Адным, скажам, падабаецца ехаць на аўто, другім – на «моцыку» або самакате, іншым на дошцы, а ёсць і тыя, каму па душы самалёт, яхта ці катэр)…

@thee4​.Я згодзен)Хтосьці кайфуе ад лай фа )ну я кайфую ад слотаў )

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
171
Публікацыі
970
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
06.01.2026

Не магу сказаць так адразу, але па адчуваннях – Рулетка, бо ты там у лайве, а ў слотах ртп у доўгі тэрмін можа ўсё з’есці, ну а так – ад удачы, вядома ж!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
52
Публікацыі
293
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
05.01.2026

Калі б спыталі покер ці слоты, тады покер, у дадзеным выпадку 70/30 на карысць слотаў, але і рулетку паганяў бы

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 250
Публікацыі
31 845
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Мне ў карткавых гульнях падабаюцца толькі дзве гульні – прэферанс і баккара.

Але мой прыярытэт – гэта “каралева казіно” і не важна, ці гэта “амерыканка”, “ля – франсе” ці “еўрапейка”, і так, аддаю перавагу класіцы). Некалькі разоў гуляў у гэтыя сучасныя “трэндавыя” рулеткі з тоўстымі кЭфамі, там стараўся гуляць на адно поле (вгадваў, але ні разу з бонусам), лічу такія гульні заманухай. Там выпадак бонуса, як мне здаецца, наўпрост залежыць ад пула і буйных гульцоў. Тут ты ў лепшым выпадку можаш застацца пры сваіх. Гэтая гульня з чумнымі КУ тупа будзе жраць грошы, хоць, канешне, застаецца прывідны шанец выйграць х500 або х200, а можа і х4000…)

Магу і ў слоты, калі хачу “адпачыць” ад рулеткі, не прыхільнік куплі бонусаў, хоць часам магу і прыкупіць). А покер, магчыма, на жаль ці на радасць, але гэта не маё, там трэба блэфаваць. А ў рулетцы ўсё проста, галоўнае рабіць стаўкі пасля кідка дылера, але гэта для тых, хто разумее).

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 750
Публікацыі
12 076
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
05.02.2019
Апублікавана: 12 хвілін таму , thee4 сказаў:
thee4, 8 January, 08:37
Мне ў карткавых гульнях падабаюцца толькі дзве гульні – прэферанс і баккара. Але мой прыярытэт – «каралева казіно» і не важна гэта «амерыканка», «ля-франсэ» або «эўрапейка» і так, аддаю перавагу класіцы). Некалькі разоў гуляў у гэтыя сучасныя «трэндавыя» рулеткі з тоўстымі кэфамі, там стараюся [...]

@thee4​ я заўсёды гуляў у амерыканку,потым перайшоў на еўрапейку – там спадабалася) і зараз толькі яе і гуляю, заходжу ў рулетку адразу ў еўрапейку )

Згодзен: калі надоедае рулетка,тоже гуляю ў слоты,а калі слоты і рулетка надакучылі,то пераключаюся на стаўкі) так бы мовіць заменяюць адна адну) але не стаўлю шмат як многія,па дробязі для кайфу.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...