Рулетка без нуля
Мы любім рулетку!
|
24 May 2016
ад
PavelFredooc
|
37 Адказаў
|
40,200 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не, як па мне ў рулетцы павінна быць зэро, зразумела што там яшчэ і лікі рознага наміналу і на іх можна гуляць, але быццам без зэро рулетка ператвараецца ў пара/няпара, кожнаму сваё
Я сам аддаю перавагу рулетцы – або з адным ZERO, або з двума, набіваем руку, спадзяючыся што калі-небудзь удасца пагуляць у наземных казіно… А рулетка без ZERO – гэта толькі на першы погляд яна добрая, а ў рэчаіснасці, па-мойму, з кожнага спіна казіно здымала свой працэнт(. Хаця ёсць анлайн-казіно, дзе рулетка з ZERO мае павышаную выплату(не 35/1 а 36/1)
Да гэтага часу шкадую, што калі я быў у Егіпце мы не пайшлі ў сапраўдны казік, ён быў у гатэлі прама насупраць нас, але, ведаючы які я лудык, мяне туды не пусцілі)
@preeti
Можа і добра, што не зайшоў у іх казіно для замежнікаў, абышлося без “зліву”… Дагэтуль не разумею, як у іх суадносяцца гэтыя паняцці іслам, казіно і алкаголь)
Ні разу не бачыў рулетак без зеро, ды і лічу гэта не вельмі разумна, бо зеро – галоўная фішка рулеткі. Гэта менавіта тое, што выраўноўвае каэфіцыенты на выйгрыш і так бесіць усіх гульцоў у рулетцы. Гэта тая самая незаменная частка механізму гэтай гульні.
@brabrobrob
Сам кансерватарны, таму згодзен, што ў рулетцы з “ZERO” застаецца нейкая свая інтрыга, таямніца што ці і наглядная перавага казіно. Але ўсё гэта было, калі ў рулетцы ўсё залежала ад законаў фізікі, а зараз казінашнікам гэтай перавагі мала… Таму і “напридумалі” рулетак спачатку з двума зеро(американка), потым без зеро, хоць ужо можна сустрэць руль і з “трыма” – нейкія “збочэнцы”)
@brabrobrob таксама раней не бачыў такога, там ужо 50/50 – чырвонае ці чорнае. Сам рэдка гуляю па лічбах, строга па колеры, і там ужо без зэро шанцаў 50/50
У якіх казах ёсць такая рулетка?
@barondopampum я калі шчыра хз,не бачыў сам асабіста такую рулетку. @THEE4 ведае,ён профі па рулетках)
@barondopampum
Раней гэтых намаляваных рулетак без ZERO было як бруду, а ЩаЗ хз). Калі так яна цікавая, то дапаможаш зазірнуць ў betvoyager, там павінны былі застацца…
Які сэнс прыбіраць зеро? Казіно вельмі шмат на гэтым страціць… І круціць будзе не так цікава.