Рулетачная стратэгія Супер Мартынгейл - абмеркаванне
Правілы, стратэгіі, сістэмы гульні ў рулетку
|
26 August 2016
ад
Stanislav
|
35 Адказаў
|
5,625 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Метад Мартынгейла – адзін з самых вядомых сярод гуляцеляў ва ўсе віды рулеткі. Але для некаторых аматараў гуляць па розных сістэмах ён можа здавацца празмерна простым. Таму варта абмеркаваць яго больш ускладненую мадыфікацыю, якая называецца Супер-Мартынгейл.
>>>Чытаць цалкам<<<
“Мартын” – пачатак вялікага зліву. :50: Грайце флетам і будзе вам “шчасце” :70:
Растлумач, што такое граць флэтом.
Усе стратэгіі могуць прывесці да вялікага зліву або ўздыму.
Добры метад. Ужо выпрабаваў і атрымаў станоўчы вынік)))
Гэта сістэма ставак з’яўляецца больш агрэсіўнай у параўнанні са звычайным мартынгейлам. Выкарыстанне можа прывесці да вельмі хуткага зліву банка.
Мартын ва ўсіх яго праявах – гэта непазбежны зліў.
Вынік , “супер мартын” – пачатак вялікага канца, не разумею навошта ствараць такую тэму ?… Калі мартын, гэта пі… пі… пісец, то супер мартын гэта поўны Пісец…)
Выкажу сваю думку. Лічу шмат непатрэбных сістэм. не проста непатрэбных. а небяспечных для пачаткоўцаў рулетачнікаў.
менавіта таму многія абліваюць рулетку начытаюцца насмотряцца відосаў. набываюць. на спампоўваюць бесталковых сістэм. і ўсе яны багі рулетак!!!( і нікі нават сабе бяруць тыпу богрулеткі 😁 . гэта так невялікае адступленне).
Карыстаюся гэтай стратэгіяй, дзейнічае!
Мы рады за Вас, спадзяюся, момант ісціны блізкі… (а ў ліміты стала і ставак яшчэ не “упіраліся” ?) 😎
😁
Я гуляю па звычайнаму Мартынгейлу, усё нармальна працуе. і так, трэба памятаць пра праліў. папярэджаны -узброены. вось калі я не раблю болей за 7 ставак за круг, усё нармальна, ідзе ціхенька наперад з адкатамі і зноў наперад. бывае, што выбухаю і іду на 10-ю стаўку – тады атрымліваю шчэлбан. або не атрымліваю))
Усе сістэмы з’яўляюцца часткай іншай, больш складанай сістэмы. Ні адна стратэгія не будзе працаваць сама па сабе, ёю трэба кіраваць – мані-менеджмент, рызыка-менеджмент
ну гэта ў цябе не мартын. хутчэй фібаначы. у колер гуляеш??? ці ў лікі ставіш??? 18 ці менш??
мартын да ўпора)) або ў штанах з лампасамі або без штаноў
падзяліся поспехамі, калі не цяжка. а то разумееш. на адным з форумаў (ЦГМ) чалавек ужо гадоў 20 піша, які ён паспяховы гульец у рулетку. але ні разу я не бачыў яго поспехаў. (ну там дэп 100 руб на вывод 10000 руб. або добрая стаўка ў нумар або ў турніры ў прэміі ўвайшоў – хоць што-небудзь)
Не, фібаначы 1 – складаней, без алоўка і паперы не абыйдзешся, 2 – даўжэй, уздым павольней, дыстанцыя з’есць увесь выйгрыш, бо заўсёды будуць праколы. У мартыне выйгрыш гэта заўсёды плюс, па фібe – у плюсе толькі другі выйгрыш.
гульняю па сітуацыі, па карціне выпаўшых нумароў. заўсёды змяняю вектар – спачатку ў колер, потым цотнае-няцотнае, потым 18. І тактыку змяняю: 1 круг у адзін колер, 2 круг па чарзе, 3 круг два праз два і гэтак далей
Вам патрэбныя доказы працуючай стратэгіі? яшчэ раз – стратэгія гэта толькі частка сістэмы, якая складаецца ў галаве з часам, з кожнай гульнёй, са сваім вопытам і сваім темпераментам. Мая сістэма сфармавалася з улікам вопыту біржавой гандлю, дзе ёсць стоп-лосы, тэйк-профіты, хеджаванне
ох, мудрана гаворыш.
да мне асабіста. ужо даўно нічога не трэба. нікому док(я сам сабе даўно док). проста цікава, з кім гутару.
ну няма, так няма.
поспехаў у гульні
Я не вельмі веру ў сістэмы, хоць рэгулярна стараюся і вывучаю іх, але калі гуляю адчуваю , што сістэма не працуе, можа гэта толькі ў мяне. Я гуляю па адчуваннях, сама выбіраю, што і калі і куды ставіць.
Думаю, што калі гуляць, то трэба гуляць нестандартна… Не даць сябе раскрыць, менавіта таму людзі маюць у запасе некалькі сістэм і падыходаў да іх, каб казіно не паспеў цябе “прачухаць”… І яшчэ мне верацца, што ёсць дні, калі казіно тупа дае трохі адкусіць свайго пірага, гэта калі ўжо ўзялі сабе патрэбную суму.
Мартын здаецца тупа мае на ўвазе зліў,хоць…каму як .
Мартынгейл будзе 100% плюсавым толькі пры наяўнасці неабмежаванай колькасці сродкаў, калі ж бабос абмежаваны, то тут ужо як пашанцуе
Неабмежаваная колькасць грошай таксама не дапаможа. Таму што ў выніку ўткнёшся ў ліміты стала. І яны ёсць паўсюль. У тэорыі ўсё прыгожа, па факце – капець ))))
За сталом рулеткі ў казіно спачатку перавага… У еўрапейскай каля трох, у амерыканскай каля пяці) І грошай у казіно нашмат больш, чым у… Менавіта таму, хочаш заўсёды быць у добрым плюсе, стань уладальнікам казіно… І гэта надзейная прыкмета )
Мартын у тым выглядзе, што распаўсюджваюць лавцы лохаў для казіно гэта гіблая справа. Але сам прынцып, калі пры выйгрышы вяртаеш прайгранае і выходзіш у плюс заслугоўвае ўвагі.