RTP гэта фэйк???
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
3 February 2023
ад
Roull
|
267 Адказаў
|
13,494 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Увогуле, хто-небудзь правярае RTP ці ўсім пафіг?
Канкрэтны прыклад; у адным з казіно, у правайдэра стаіць аддача 84%. Прадстаўнік казіно кажа, што ён спецыяльна паставіў аддачу 84%, каб “вялікапаважаныя гульцы” не гулялі ў гэтага правайдэра, бо гэты правайдэр кідала.
а хто ён ???)) . але сутнасць не мяняецца, можна ўстанавіць RTP і маўляў аддача 99% а яна 1%. і наадварот …..
Кінулі………… Смешна, ён, калі я памятаю, не выплаціў гульцам выйгрышы ў сітуацыі з тым слотам. Кінуў Ён гульцоў – вось правільны вывад.
Тыя скаргі што былі пададзены па тых слотах у нас. былі вырашаныя праз платформу
Думаю, што калі задумваліся над кантролем вяртання ў слотах гэта было рэальна, ды і зараз многае залежыць ад чэснасці(жаднасці) уладальніка казіно. Для прыкладу ў залежнасці ад ліцухі, ёсць або была чыстая розніца якое РТП дазволена… Але апошнім часам такое ўражанне, што робяць вяртанне ну проста невыносным для гульні.)
Раней была надзея на балiстыку рулеткі, але з 2016 ужо і тут “капкан”…
Так навошта вам гэты RTP – 96 ці 84%?
Сэнс у тым, каб слот мог даць бонус або паставіць на лінію.
RTP 96% – гэта калі на вашу стаўку 100 рублёў вам упаў выйгрыш 96 рублёў! Вам гэта патрэбна? Зрабіць дэпазіт 10 000 руб., пракруціць 100 спінаў па 100 рублёў і атрымаць на рахунку 9600 рублёў?
Вам гэта не трэба.
Усе лавяць заносы.
Калі вы спрацавалі бонус хуткасць х500, RTP за вашы 100 спінаў можа быць 600-700%!
Я неаднаразова гуляў у Play’n GO з RTP 84 і скажу вам, што гэта поўны капец у параўнанні з RTP 94, не кажучы ўжо пра звычайныя 96.
А ттрка проста чорт. Нармальны ўладальнік казіно проста прыбраў бы Play’n GO, калі так перажывае за сваіх гульцоў. Але лепш паставлю 84% і прыдумаю тупое апраўданне.
ты сам усё сказаў ) так, трэба, каб за 10000 руб аддаў 9600 руб. напрыклад; я на 10000 руб адмыў бон і вярнуліся 9600 р.
увогуле не гляджу ртп, а тырыча ведаю)) ён як яго карыч каркае і не зразумець што))) і для чаго)) (перабольшваю)
хто ён!?Ён Аааандрюшка!Ён сам сказаў ,каб яго так называлі і яшчэ адным словам ,калі ён хоць раз зноў пачне гуляць!Пасля гэтага працягваў гуляць і гуляе гадоў 10 ужо))))Цяжкі выпадак!
Ды не проста што…!А яшчэ які!!!!!
і не проста змяняе пераменную а дакладна кладе шарык у любы патрэбны для казіно нумар!Ты пра гэта не распавёў!))))
Ну так… Я проста прадставіў афіцыйную інфу, а далей кожны можа паглыбляцца і асэнсоўваць гэтую карысную інфармацыю.)
Ну вось, усімі любімы і ненавідны Аматик пачаў абнаўляць часткова свае слоты і тыпа падняў RTP. Напрыклад, у Book of Fortune RTP стаў аж 97,63% (першы скрын з Хані Мані). Абнаўленне ад 17.03.2025 г. У тым жа “Ред Старе” выставілі RTP у ім на 95,09% (другі скрын, таксама абноўлены ад 17.03.2025). Пагуляў я ў Хані Мані з 97,63% – х300 з’есла і нават бонуску не паставіў. Зайшоў яшчэ ў пару абноўленых слотаў і на рахунку нуль! Вось вам і павышаны RTP. 😁
Выбарка маленькая для нейкай статыстыкі. Для разліку ртп жа робяць не адная сотня, нават не адна тысяча спінаў
Апублікавана: 8 April 2025 #17
Бро, калі часта гуляеш, вось напрыклад я гуляю ў chance 20 або chance 40, я ўжо пасля пары хвілін гульні прыкладна разумею як скончу! Нават калі слот жрэ вельмі моцна, я ўжо прыкладна разумею, ён жрэ так бяз сэнсу гуляць або жрэ для таго каб зараз семёркі кінуть па парах ліній!
Вядома гэта не 100% паказчык, але тым не менш!
Згодзен, што для разліку РТП бярэцца не адна сотня тысяч спінаў,а магчыма 1 млн., але паколькі ўсе казіно імкнуцца выставіць як мага меншы РТП, ды нават з 96% знізяць да 94%, значыць для казіно гэта мае сэнс з пункту гледжання прыбытку, а значыць і для асобна ўзятого гульца зніжэнне РТП вядзе да змяншэння частаты выйгрышаў.
Апублікавана: 10 April 2025 #19
Наогул сэнс у РТП вельмі вялікі, пры 84% вы нават бонус за 500 спінаў можаце не ўбачыць.
Пры РТП 96% і 84% вялікая бездань і гэта відаць па гульні слота, так што не пішыце, што гэта не мае сэнсу. Праверана часам!
Для разліку РТП бяруць дыстанцыю ў мільярды спінаў (у якім-небудзь слоце бачыў лічбу ў 10 мільярдаў, але ўжо забыў яго назву).
Усё, што ніжэй за 94%, лепш абыходзіць бокам, ну а за 84% можна ў ЧС дадаваць адразу.
Тут адчасткі згодны, але ўсё ж такі дакладнай табліцы разлікаў мы не ведаем. Аднаго адзначу, паглядзіце, як у розных правайдэраў гуляюць новыя слоты. У некаторых правайдэраў адразу пасля выхаду слота выдае шалёныя іксы, а ў некаторых пачынае гуляць праз 2-3 дні, тыдзень.
@goldking згодзен. Вельмі па-рознаму ў правайдэраў гуляюць новыя слоты.
вон на 1вин ртп нізкі, а колькі там скаргаў наконт вываду, людзі ж выйграюць, таму мне здаецца, што больш залежыць ад удачы, а не ад таго, колькі ртп – 95% ці 92
Апублікавана: 10 May 2025 #24
RTP вельмі важны паказчык.
Я цалкам згодны з інфармацыяй вышэй: калі RTP ніжэй за 94%, то лепш бяжыце адтуль.
Што тычыцца аддачы, на ліцэнзійным софце яна, як правіла, сумуецца ад усіх праектаў, падключаных да дадзенага правайдэра.
Але кожны праект можа запытаць занізіць або павысіць RTP, але ў межах разумнага – ні адзін паважаны правайдэр не паставіць 84%, звычайна RTP вагаецца ад 97% да 94%
@nicolas0821 Правільна !✅
1. Найважнейшае – гэта ўдача!
2. Не менш важная валатыльнасць! Я ўжо пісаў не раз, што можна выставіць валатыльнасць так, што пры РТП 99% усе будуць прайграваць!
3. І толькі на трэцім месцы па важнасці можна казаць пра РТП!
***- я б сказаў так, два першыя пункты – самыя важныя, а трэці – РТП вельмі-вельмі далёка ад іх па важнасці!