Riobet: што адбываецца з праектам? Чаму топавае казіно паводзіць сябе сумніўна?

Абмеркаванне онлайн-казіно | 4 December 2025 ад | 68 Адказаў | 2,077 Праглядаў | 7 Рэакцый
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
11
Публікацыі
16
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
09.12.2025
akop591, 16 December 2025
@kola47​.Напішы скаргу Вячаслаў разбярэцца …Калі нічога не парушаў я думаю вырашыць)

@akop591​ так я ўжо пакінула скаргу.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
16
Рэпутацыя
2 163
Публікацыі
5 546
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
31.03.2019
kola47, 16 December 2025
@akop591​ да я ўжо пакінула скаргу.

@kola47​.Вячыслаў дапаможа не перажывай)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
16
Публікацыі
80
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.10.2025

3,5 месяца доўжыцца гэты зьдзек, колькі можна 🥹

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
23
Публікацыі
23
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
31.03.2026

На вочы трапілася гэтая тэма. Пытанне такое: казіно страціла мой дэпазіт з крыпты і ўжо тыдзень не можа яго знайсці. Усё, што папрасілі, адправіў ім у першы дзень, і кожны дзень ад іх атрымліваю адзін і той жа адказ: “ад нас нічога не залежыць, чакаем адказ ад плацяжкі”. Ці ў каго быў такі выпадак? Ці варта чакаць ці кінуць гэта?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
887
Публікацыі
3 473
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
17.04.2019
valeraaa, 15 April, 12:35
На вочы трапілася гэтая тэма. Пытанне такое: казіно страціла мой дэпазіт з крыпты і ўжо тыдзень не можа знайсці. Усё, што яны папрасілі, я ім адправіў у першы ж дзень, і штодня атрымліваю ад іх адзін і той жа адказ: «ад нас нічога не залежыць, чакаем адказ ад плацежкі». Ці ў каго такое было? Ц [...]

@valeraaa​ напішыце скаргу. Прадстаўнік адкажа.

Для крыпты тыдзень – гэта вельмі доўга.

У мяне на Riobet крыпта заўсёды прыходзіць на працягу двух хвілін

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
338
Публікацыі
1 484
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
19.12.2025

Даўно не стаў гуляць у іх, хоць віпку маю, лаяльнасць нейкім чынам згубілася, доўга вырашаюць пытанні…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 514
Публікацыі
6 477
Падпісчыкі
16
Рэгістрацыя
16.07.2018
valeraaa, 15 April, 12:35
На вочы трапілася гэтая тэма. Пытанне такое, казіно згубіла мой дэпазіт з крыпты і тыдзень не можа знайсці. Усё, што папрасілі, скінуў ім у першы дзень, і кожны дзень ад іх атрымліваю адзін адказ: «ад нас нічога не залежыць, чакаем адказ ад плацежкі». У каго-небудзь быў такі выпадак? Ці варта [...]

@valeraaa варта чакаць адназначна калі ўсё правільна даслаў, не памыліўся адрасам крыпты і перыядычна нагадвай ім у падтрымцы, ствары тыткет, зварот калі яшчэ не стварыў, тут звярніся да прадстаўніка – магчыма ён паскорыць працэс пошуку, у крайнім выпадку можна і скаргу падаць, напісаць тут на форуме, як вышэй пісалі тыдзень гэта доўга для пошуку дэпазіту з крыпты, у іншых казіно былі аналагічныя сітуацыі вырашалі максімум за суткі, часцей за 15 хвілін да 2 гадзін.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
173
Публікацыі
276
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.09.2020

А я б хацела зрабіць папраўку ў назве тэмы. Не “сумніўна” сябе паводзіў раней любімы Риобет, а проста абурліва. Для мяне прэтэнзій зусім не да хуткасці вываду, да гэтага прэтэнзій няма, на Пиастрикс выводзяць вельмі хутка. Пытанне ў тым, што выводзіць няма чаго. Нават калі выключыць тыя выпадкі, калі адразу пасля дэпазіту падняўся на 20%. І што, адразу кідацца іх выводзіць? Нібыта зайшоў пагуляць. Так няма, гэтыя … цудоўна гэта разумеюць, і па гэтым пытанні ў іх прымяняецца адзін і той жа алгарытм. Не вывёў пры першым пад’ёме дэпазіту – хоць з бубнам танцуй – другога шанцу не будзе. На сабе выпрабаваў сотні разоў. Адно, блін, і тое ж, адно і тое ж. Такое ўражанне, што слоты ЎСЕ заточаныя менавіта пад гэтую стратэгію – не вывёў адразу – хоць прападзі. Пасля не будзе нават найменшага шанцу. Дурная праграма кіруе ў РИобете. Разлічаная на ідыётаў (гавару пра сябе), якія адразу не выводзяць, а пагуляць ім, бадай, хочацца. А з іх – усё гатова: “у вас жа былі ўдалые сесіі, якія да нас прэтэнзіі. Мы ліцэнзаванае казіно, а ўсе супадзенні і проста крычачыя выпадкі паўтарэння дынамікі слотаў – гэта да провайдера”. І ўсё. Блін, таварышы па няшчасці, калі яшчэ не ўвязлі ў гэтай сьмеццевой яме – бегчы далей, чым бачыце. Бо абдзеруць да ніткі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
363
Публікацыі
1 181
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.03.2015
izuminka01, 19 April, 20:43
А я б хацела ўнесьці папраўку ў назву тэмы. Не «сумніўна» сябе паводзіць раней любімы Риобет, а проста абурліва. Для мяне прэтэнзіі зусім не ў хуткасці вываду, да гэтага прэтэнзій няма, на Пиастрикс выводзяць вельмі хутка. Пытанне ў тым, што выводзіць няма чаго. Нават калі выключыць тыя выпадк [...]

@izuminka01 ды давай, не варта так крытыкаваць гэты риобет. Іграеш жа рэдка і малым, якая розніца наогул. Калі не падабаецца, можаш змяніць праект

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
173
Публікацыі
276
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.09.2020
igor9555, 19 April, 21:07
@izuminka01 да ну табе яго крытыкаваць гэты риобет. Ты ж гуляеш нечаста і малымі сумамі, якая розніца наогул. Калі не падабаецца – можаш змяніць праект

@igor9555 Дзякуй за параду. Самая б не дагадалася)). Так, у апошні час гуляла рэдка, але часам цягне туды ў надзеі на лепшае. І калі мары разлётваюцца ў друзкі, тады і з’яўляецца гэтая крытыка. Калі што, адносіны з Риобетом ужо перайшлі ў разрад “асабістых”, калі можна так выказацца. Таму і піша часам. Зараз надзвычай рэдка, калі што. І ўвогуле, не перашкаджай выліваць накапіўшаеся)). ​

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 899
Публікацыі
8 076
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22.05.2021
izuminka01, 20 April, 19:13
@igor9555 Дзякуй за параду. Сама б і не здагадалася)). Так, нядаўна гуляла нечаста, але час ад часу цягне туды ў надзеі на лепшае. І калі мары разлятаюцца ўдрабезгі, тады і ўзнікае гэтая крытыка. Калі што, адносіны з Риобетом ужо перайшлі ў разрад «асабістага», калі можна так сказаць. Таму і п [...]

@izuminka01

Чытаў час ад часу скаргі ў тэмах риобета і параіў бы змяніць свой пул слотаў)

Перастаць гуляць у эндорфину, аматик і рыбалкі. Паспрабаваць больш гуляць у хаксоу, прагмат, нолимит. Гульня можа моцна змяніцца ў плане заносаў.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
371
Публікацыі
1 091
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.10.2024
Misha55, 20 April, 19:28
рыбалкі

@misha55​ Не, ну ў “рыбалкі” то можна, там, дзе рыбіна на х1000, чыста на ўдачу спінаў на 100.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
399
Публікацыі
3 582
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
08.08.2015
Sharovoi13, 10 December 2025
Пра што мы гаворым? Тут проста немагчыма на гэтым праекце нешта выйграць,да не тое што выйграць,даже час правесці не атрымаецца! Слоты мёртвыя па вызначэнні! Вон мае ігравыя сесіі там- вялікія дэпазіты,розныя правайдары,розныя слоты!!! Ну глядзіце самі як такое магчыма на ліцэнзаваным праекце, [...]

@sharovoi13 Паспрабуйце пагуляць у Big Bass Binansa

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
206
Публікацыі
673
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17.11.2020

Я хоць і не змяніў сваю думку пра гэтае казіно, але калі граў у іх у рыбаку прыкладна 4 разы лавіў х1000, шкада без множання. У микре ў имортал 3 былі каплі і ў Wild Shark лавіў 25 к па 100 р. І ўсё на гэтым

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
13
Публікацыі
18
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
12.01.2025

Цалкам згодны з тым, што Рио больш не нармальны казік!!! гуляе адзін дзень раз у некалькі месяцаў, астатні час быццам адразае, на днях якраз грала, падняў да 65к і ўсё імгненна памерла… спецыяльна прайшоў па ўсіх правайдэрах, па розных стаўках, і з пакупкай бонусаў і проста спінамі.. нават сыгровак на сто спінаў усяго 5-7 і то мінімальных… Але гэта і звычайна ў іх – 3800 дэпаяш, бярэш не высокавалатыльныя слоты тыпу краба ад аматика, па 20₽ за спін і глядзім, як 200 спінаў зліваюцца з дванацццю мінімальнымі сыгроўкамі, без бонусаў…

пра турнір за ср – гэта асобная тэма, спецыяльна долблю больш паловы года ў адзін слот, за паўгода адзін раз сыграла… не спрачаюся, раней даходзіў да прэмій некалькі разоў, цяпер нават 500 ачкоў не набірае ніколі, пра патрапленне хаця б у сотню і гаворкі няма…

бонусы ўсе за рэал, за некалькі гадоў было ўсяго 4 бонусы, адыгрываемыя за бонусныя… кэшбэк капейчны для голда… да віпа мне крыху, але я не бачу сэнсу дэпіць… раней у месяц даходзіла смела да 100-200к дэпаў, цяпер 10 і то не заўсёды, бо не гуляе зусім, а проста сліваць няма сэнсу….

і справа нават не ў вяртанні, напрыклад, у джеттоне ў мяне віп і нягледзячы на гэта, я магу на дэп у 5000₽ увесь вечар пакатаць, а ў Рио гэта 10 хвілін.. не атрымліваецца нават час скароціць….

вaжна, што гуляю я ў адны і тыя ж слоты на абодвух праектах!!! розніца каласальная!!!

таксама па бонусах, для параўнання… хоць у Рио і джеттоне розныя статусы, ведаю, што такое віп у Рио, у суседа менавіта ў Рио віп…. у джеттоне ў мяне практычна заўсёды на папаўненне +10% да дэпу з вейджэрам х1… пастаянныя актыўнасці для віпаў, рэальны менеджэр, які імгненна рашае пытанні, кеш + бездепы пастаянна… у Рио няма нічога нават блізка падобнага на тое, што пералічыў… турніры ў Рио таксама незразумелыя, падарункі з календара – толькі фс за рэал з конскім вейджэрам і г.д….

канешне ж гэта ўсё супадзенні, выпадковасці, ртп і яшчэ мільён усяго… і гэта не рэклама іншага праекта, ёсць купа скрінаў і іншых прауфаў, магу прадаставіць..

асобная тэма гэта чаканне дэпоў у Рио, пакуль на 4LUCK не напішаш, ніхто не пашэвеціцца, даходзіла да таго, што чакаў больш за два тыдні!!! пасля скаргі на 4LUCK дэп быў залічаны на бонусны баланс, а пацверджанне гэтага депа прыйшло толькі праз дзён 8…

падтрымка ў Рио існуе толькі для стандартных адпісак…

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
173
Публікацыі
276
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.09.2020
ShabbatShalom48, учора, 09:34
Цалкам згодзен з тым, што Рыо больш не нармальны казік!!! гуляе адзін дзень раз у некалькі месяцаў, астатні час быццам адразалі, нядаўна якраз гуляў, падняў да 65к і ўсё імгненна памерла… спецыяльна прайшоў па ўсіх правайдэрах, па розных стаўках, і з купляй бонусаў і проста спінамі.. нават вый [...]

@shabbatshalom48​ Абсалютна згодная. Сітуацыя да болю знаёмая. Проста ідэнтычная. І гульня, і бонусы, і Слотаманія, якая пры штодзённых заходах не дае нават падняцца. Тэй жа долблю ў адны і тыя ж гульні ў гэтым турніры. Бонусы і падарункі – асобная песня. Апошнія падарункі прынеслі 15 СР, бонус 500 р з вэйджарам 10 (неслуханае шчасце, разыграны на 21%) бонус з фрыспінаў з адыгрышам за бонусныя (першы раз такая радасць) 2200 з вэйджарам 35 памёр у самым пачатку. І сёння нават кэшбэк за апошні тыдзень у суме 320 р з вэйджарам 1 прайшоў проста як у пясок – пасля адыгрышу (проста зліў), засталося роўна 48 р, якія сышлі, нават не зачапіўшыся ні разу па 1 р. Гэта ў мяне ВІП, калі што. Вось такая аддача. А пра тое, што ў адзін цудоўны момант слоты проста перастаюць гуляць – гэтага толькі сляпы не заўважыць. Ведаю, мяне зараз зноў абхацяць, што я прыцепілася да гэтага Рыобет. Але праўда ад гэтага не перастае быць праўдай. Тое ж яшчэ год таму дэпазіты былі зусім іншыя, цяпер уношу вельмі рэдка і трохі, але вынік адзін. Уже б удалілася адтуль нафіг, але чакаю падарунка на ДР, першы раз у статусе ВІП, цікава ж паспрабаваць. Хоць ілюзій не лічу, нават 5000 р у папярэднія гады ў статусе GOLD ні разу не былі адыграныя.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
91
Публікацыі
122
Падпісчыкі