Riobet: што адбываецца з праектам? Чаму топавае казіно паводзіць сябе сумніўна?
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
4 December 2025
ад
Luuuuc
|
68 Адказаў
|
2,097 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@akop591 так я ўжо пакінула скаргу.
@kola47.Вячыслаў дапаможа не перажывай)
3,5 месяца доўжыцца гэты зьдзек, колькі можна 🥹
На вочы трапілася гэтая тэма. Пытанне такое: казіно страціла мой дэпазіт з крыпты і ўжо тыдзень не можа яго знайсці. Усё, што папрасілі, адправіў ім у першы дзень, і кожны дзень ад іх атрымліваю адзін і той жа адказ: “ад нас нічога не залежыць, чакаем адказ ад плацяжкі”. Ці ў каго быў такі выпадак? Ці варта чакаць ці кінуць гэта?
@valeraaa напішыце скаргу. Прадстаўнік адкажа.
Для крыпты тыдзень – гэта вельмі доўга.
У мяне на Riobet крыпта заўсёды прыходзіць на працягу двух хвілін
Даўно не стаў гуляць у іх, хоць віпку маю, лаяльнасць нейкім чынам згубілася, доўга вырашаюць пытанні…
@valeraaa варта чакаць адназначна калі ўсё правільна даслаў, не памыліўся адрасам крыпты і перыядычна нагадвай ім у падтрымцы, ствары тыткет, зварот калі яшчэ не стварыў, тут звярніся да прадстаўніка – магчыма ён паскорыць працэс пошуку, у крайнім выпадку можна і скаргу падаць, напісаць тут на форуме, як вышэй пісалі тыдзень гэта доўга для пошуку дэпазіту з крыпты, у іншых казіно былі аналагічныя сітуацыі вырашалі максімум за суткі, часцей за 15 хвілін да 2 гадзін.
А я б хацела зрабіць папраўку ў назве тэмы. Не “сумніўна” сябе паводзіў раней любімы Риобет, а проста абурліва. Для мяне прэтэнзій зусім не да хуткасці вываду, да гэтага прэтэнзій няма, на Пиастрикс выводзяць вельмі хутка. Пытанне ў тым, што выводзіць няма чаго. Нават калі выключыць тыя выпадкі, калі адразу пасля дэпазіту падняўся на 20%. І што, адразу кідацца іх выводзіць? Нібыта зайшоў пагуляць. Так няма, гэтыя … цудоўна гэта разумеюць, і па гэтым пытанні ў іх прымяняецца адзін і той жа алгарытм. Не вывёў пры першым пад’ёме дэпазіту – хоць з бубнам танцуй – другога шанцу не будзе. На сабе выпрабаваў сотні разоў. Адно, блін, і тое ж, адно і тое ж. Такое ўражанне, што слоты ЎСЕ заточаныя менавіта пад гэтую стратэгію – не вывёў адразу – хоць прападзі. Пасля не будзе нават найменшага шанцу. Дурная праграма кіруе ў РИобете. Разлічаная на ідыётаў (гавару пра сябе), якія адразу не выводзяць, а пагуляць ім, бадай, хочацца. А з іх – усё гатова: “у вас жа былі ўдалые сесіі, якія да нас прэтэнзіі. Мы ліцэнзаванае казіно, а ўсе супадзенні і проста крычачыя выпадкі паўтарэння дынамікі слотаў – гэта да провайдера”. І ўсё. Блін, таварышы па няшчасці, калі яшчэ не ўвязлі ў гэтай сьмеццевой яме – бегчы далей, чым бачыце. Бо абдзеруць да ніткі.
@izuminka01 ды давай, не варта так крытыкаваць гэты риобет. Іграеш жа рэдка і малым, якая розніца наогул. Калі не падабаецца, можаш змяніць праект
@igor9555 Дзякуй за параду. Самая б не дагадалася)). Так, у апошні час гуляла рэдка, але часам цягне туды ў надзеі на лепшае. І калі мары разлётваюцца ў друзкі, тады і з’яўляецца гэтая крытыка. Калі што, адносіны з Риобетом ужо перайшлі ў разрад “асабістых”, калі можна так выказацца. Таму і піша часам. Зараз надзвычай рэдка, калі што. І ўвогуле, не перашкаджай выліваць накапіўшаеся)).
@izuminka01
Чытаў час ад часу скаргі ў тэмах риобета і параіў бы змяніць свой пул слотаў)
Перастаць гуляць у эндорфину, аматик і рыбалкі. Паспрабаваць больш гуляць у хаксоу, прагмат, нолимит. Гульня можа моцна змяніцца ў плане заносаў.
@misha55 Не, ну ў “рыбалкі” то можна, там, дзе рыбіна на х1000, чыста на ўдачу спінаў на 100.
@sharovoi13 Паспрабуйце пагуляць у Big Bass Binansa
Я хоць і не змяніў сваю думку пра гэтае казіно, але калі граў у іх у рыбаку прыкладна 4 разы лавіў х1000, шкада без множання. У микре ў имортал 3 былі каплі і ў Wild Shark лавіў 25 к па 100 р. І ўсё на гэтым
Цалкам згодны з тым, што Рио больш не нармальны казік!!! гуляе адзін дзень раз у некалькі месяцаў, астатні час быццам адразае, на днях якраз грала, падняў да 65к і ўсё імгненна памерла… спецыяльна прайшоў па ўсіх правайдэрах, па розных стаўках, і з пакупкай бонусаў і проста спінамі.. нават сыгровак на сто спінаў усяго 5-7 і то мінімальных… Але гэта і звычайна ў іх – 3800 дэпаяш, бярэш не высокавалатыльныя слоты тыпу краба ад аматика, па 20₽ за спін і глядзім, як 200 спінаў зліваюцца з дванацццю мінімальнымі сыгроўкамі, без бонусаў…
пра турнір за ср – гэта асобная тэма, спецыяльна долблю больш паловы года ў адзін слот, за паўгода адзін раз сыграла… не спрачаюся, раней даходзіў да прэмій некалькі разоў, цяпер нават 500 ачкоў не набірае ніколі, пра патрапленне хаця б у сотню і гаворкі няма…
бонусы ўсе за рэал, за некалькі гадоў было ўсяго 4 бонусы, адыгрываемыя за бонусныя… кэшбэк капейчны для голда… да віпа мне крыху, але я не бачу сэнсу дэпіць… раней у месяц даходзіла смела да 100-200к дэпаў, цяпер 10 і то не заўсёды, бо не гуляе зусім, а проста сліваць няма сэнсу….
і справа нават не ў вяртанні, напрыклад, у джеттоне ў мяне віп і нягледзячы на гэта, я магу на дэп у 5000₽ увесь вечар пакатаць, а ў Рио гэта 10 хвілін.. не атрымліваецца нават час скароціць….
вaжна, што гуляю я ў адны і тыя ж слоты на абодвух праектах!!! розніца каласальная!!!
таксама па бонусах, для параўнання… хоць у Рио і джеттоне розныя статусы, ведаю, што такое віп у Рио, у суседа менавіта ў Рио віп…. у джеттоне ў мяне практычна заўсёды на папаўненне +10% да дэпу з вейджэрам х1… пастаянныя актыўнасці для віпаў, рэальны менеджэр, які імгненна рашае пытанні, кеш + бездепы пастаянна… у Рио няма нічога нават блізка падобнага на тое, што пералічыў… турніры ў Рио таксама незразумелыя, падарункі з календара – толькі фс за рэал з конскім вейджэрам і г.д….
канешне ж гэта ўсё супадзенні, выпадковасці, ртп і яшчэ мільён усяго… і гэта не рэклама іншага праекта, ёсць купа скрінаў і іншых прауфаў, магу прадаставіць..
асобная тэма гэта чаканне дэпоў у Рио, пакуль на 4LUCK не напішаш, ніхто не пашэвеціцца, даходзіла да таго, што чакаў больш за два тыдні!!! пасля скаргі на 4LUCK дэп быў залічаны на бонусны баланс, а пацверджанне гэтага депа прыйшло толькі праз дзён 8…
падтрымка ў Рио існуе толькі для стандартных адпісак…
@shabbatshalom48 Абсалютна згодная. Сітуацыя да болю знаёмая. Проста ідэнтычная. І гульня, і бонусы, і Слотаманія, якая пры штодзённых заходах не дае нават падняцца. Тэй жа долблю ў адны і тыя ж гульні ў гэтым турніры. Бонусы і падарункі – асобная песня. Апошнія падарункі прынеслі 15 СР, бонус 500 р з вэйджарам 10 (неслуханае шчасце, разыграны на 21%) бонус з фрыспінаў з адыгрышам за бонусныя (першы раз такая радасць) 2200 з вэйджарам 35 памёр у самым пачатку. І сёння нават кэшбэк за апошні тыдзень у суме 320 р з вэйджарам 1 прайшоў проста як у пясок – пасля адыгрышу (проста зліў), засталося роўна 48 р, якія сышлі, нават не зачапіўшыся ні разу па 1 р. Гэта ў мяне ВІП, калі што. Вось такая аддача. А пра тое, што ў адзін цудоўны момант слоты проста перастаюць гуляць – гэтага толькі сляпы не заўважыць. Ведаю, мяне зараз зноў абхацяць, што я прыцепілася да гэтага Рыобет. Але праўда ад гэтага не перастае быць праўдай. Тое ж яшчэ год таму дэпазіты былі зусім іншыя, цяпер уношу вельмі рэдка і трохі, але вынік адзін. Уже б удалілася адтуль нафіг, але чакаю падарунка на ДР, першы раз у статусе ВІП, цікава ж паспрабаваць. Хоць ілюзій не лічу, нават 5000 р у папярэднія гады ў статусе GOLD ні разу не былі адыграныя.
Ну вось і вырашылі заскаміцца, з кім не бывае