Riobet: што адбываецца з праектам? Чаму топавае казіно паводзіць сябе сумніўна?
Абмеркаванне онлайн-казіно
|
4 December 2025
ад
Luuuuc
|
69 Адказаў
|
2,117 Праглядаў
|
7 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ды пра што мы размаўляем? Гэта проста немагчыма на гэтым праекце што-небудзь выйграць,да не тое што выйграць,нават час правесці не атрымаецца! Слоты мёртвыя па вызначэнні! Вось мае ігравыя сесіі там- вялікія дэпазіты,разныя правайдары,разныя слоты!!! Ну глядзіце самі як такое магчыма на ліцэнзаваным праекце,я не ведаю!
Вось яшчэ дадам!
@sharovoi13
ахрэнета – колькі вы залілі
@ident
Ну гэта яшчэ па-божэску)))
@sharovoi13 па такіх дэпазітах скажу толькі адно
@sharovoi13
Увогуле, у нейкай ступені пашанцавала прайграць) Любы буйны выйгрыш праект не вывеў бы, адцягваючы тэрміны, а выйграць, а потым страціць – балей крыўдна ўдвая. Атрымліваецца, збераглі сваю нервовую сістэму)
@luuuuc
Дарэчы, яны мне выводзілі 3.5кк на крыпту без праблем! Я вельмі давно знаёмы з Rio і давным давно ўсё было добра ,але вось апошні год яны там з розуму пасходзілі ўсе!
@sharovoi13
Я думаю, тут справа не ў казіно, а ў гульнях, у якія ты гуляеш.
Ты нават сам выкладваеш два прыклады. Вечны жор у аматике, эндорфине, тандере (мідас), казіно космас (хто ўвогуле дагэтуль у гэта гуляе?) і вялікі занос у прагмате Зеўс супраць Аіда. Тое, што табе даў Зеўс, ніколі такога не будзе ў эндорфіне, аматике, мідасе тандера, а жраць ён будзе дакладна так сама. Гэта значыць у гульца няма шанцу нават у тэорыі занесці ў гульнях гэтых правайдэраў.
Паспрабуй перагледзець пул сваіх гульняў.
” Вось мае гульнявыя сесіі там- вялікія дэпазіты,розныя правайдары,розныя слоты!!! Ну глядзіце самі як такое магчыма на ліцэнзаваным праекце,я не ведаю!”
Нічога такога ў гэтых скрыншотах і не ўбачыў асаблівага.Сесіі бываюць розныя.Вось калі такое па месяцаў 6 не гуляе ўсюды і ва ўсіх праектах,вось тады цяжка,да і такое МАГЧЫМА.
@misha55
Ну як сказаць? Ну вось паглядзі, у чым была праблема Рыя бэта асабіста ў мяне! І чаму такія слоты! Прагматик, Play’n GO і шэраг іншых правайдэраў на Рыя бэта ў мяне былі забароненыя! З-за тэрытарыяльнай прыналежнасці – я з Крыму! Нават праз VPN слоты не адкрываюцца, хоць на іншых праектах спакойна гуляю ў гэтыя правайдэры праз VPN! А што датычыць тваёй нелюбі да гэтых правайдэраў, я паслабаюся! У Amatic – можна нормальна трапіць на занос, у Cosmos я лавіў ×12700. У Midas бывалі сесіі па 500-700 к +! А ў Zevs я на стойцы выкатаў! На Рыя такіх грошай ніколі не бачыў! А што да казіно! Паглядзі на гульнявыя сесіі – там не адзін дзень, там месяц мінусавых сесій і не па 1000-5000 спінаў! А доўгія сесіі! Я вельмі даўно гуляю, калі тут праблема ў маім выбары слотаў, то добра)
@misha55
Ну так табе адразу развею міфы пра твае тэорыі пра аматык-. Той жа Рио бет
І зноў той жа аматик
@sharovoi13 лёгчэй стала ад таго, што тут выклаў? Ну ўвогуле ўсім пафіг, хоць мільярд занясеш…. Дык свае міфы развей сціпла, калі ёсць такая магчымасць 😏 На кожнага знойдзецца ФНС па вялікаму 😂
@bodiart
Ты думаеш, што ў мяне такога не было? Я гуляю мінімум на 2-3 праектах! На адным не ідзе – гуляю на другім! Пакажы мне дыстанцыю ў 6 месяцаў з падобнымі гульнявымі сесіямі! Я б паглядзеў на гэта! Ну калі для цябе ў парадку катаць з 50 сесій адну ў маленькі плюс, а 49 у мінус….. То я тады таксама не бачу нічога дзіўнага!
@sharovoi13 ты згадваў пра праект Стэйк! Што можаш пра яго расказаць, я разумею, тэма тычыцца Рыа, але тым не менш, калі ты рэальна ў Стэйка заносіў сур’ёзнае – я таксама часта чую пра Стэйк як сур’ёзны праект для хайролераў у першую чаргу, то чаму не працягваеш там катаць, тым больш гляджу, што ты таксама сур’ёзна гуляеш! Як вы ўсе памятаеце, я выдаліў свой VIP АК у канцы 23-га года ў Рыа і не шкадую, толькі грошай захапіў многа і набыў. Тым не менш, што скажаш пра Стэйк, рэальна сур’ёзнае месца?! Чакаю адказ, бо перад Рыа зараз як звычайна паскардзяцца нашым мадэратарам і мой пост выдаляць як заўсёды🤣🤣🤣
@bugulma83
@bugulma83
Ты перадусім прачытай, пра што людзі тут абмяркоўваюць, а потым урывайся! І гэта я якраз зрабіў сціпла! Я выклаў пруфы, што ў аматык – можна занесці. Калі табе не падабаецца – можаш не глядзець тое, што я кідаю! Усё проста, бро! Не разумею, чым цябе гэта зачапіла?
Заблакіраваў рахунак у риобет у 2024 годзе з прычыны нулявой аддачы і неадэкватнай службы падтрымкі. Як бачу, быў абсалютна правы. У ЧС іх , няхай працягваюць губляць кліентаў.
@sharovoi13 Не осуждаю, но немного завидую, есть такое дело) Если повезло словить хорошие сессии, то дай бог) Нормально всё 👌 Не выходит, не получается поймать что-то похожее, ну и хрен с ним так сказать (по@уй) 😂
Паглядзеў па стаўках у гульца вышэй па скрыншотах, афігенна, канешне
@pavel555
Я скажу так! Stake ў дадзены момант лепшае казіно па ўсіх параметрах! Я і далей гуляю на Stake,але там у мяне хай рол, а на іншых праектах я гуляю для задавальнення па адносна невялікіх стаўках! Што менавіта цябе цікавіць? Там вельмі шмат фішак,бонусы выдаюць без вэйджэраў – адразу можна выводзіць! Вывад вялікіх сум у працягу 2-3 хвілін! Вось нядаўна статус да дыямантa сабе падняў! Тожа вельмі многа плюшак ад статусу атрымліваеш! Праект бомба! З моманту рэгістрацыі ніводнай праблескі не ўзнікла! Пытайся,што менавіта цікавіць – раскажу!
@bugulma83
Ды было рознае! Бывалі і вялікія мінусы, ну зараз выйшаў у стабільны плюс -таму асабліва не замазваюся!
@sharovoi13 Калі ёсьць добры дастатак, чаму б і не …..
@sharovoi13
Ты судзіш па суме выйгрышу, а не па «іксовцы». Гэта тое самае, калі ты будзеш у аматыку па стаўцы 100к лавіць x10 і казаць – так, я мільёны ў аматыку заношу.
Ну былі ў цябе раз у месяц выйгрышы ў аматыку па вялікай стаўцы x200-300, але пачынаў ты з незадаволенасці і паказваў скрыншоты з праіграшы. Выйгрышы ты паказаў, калі пачаў абараняць аматык) Ну справа твая, мая была прапанаваць паспрабаваць змяніць падыход да гульні.
Табе аматык ніколі не дасць x7000 як Зеўс)
Калі грошай шмат і іх няма куды дзяваць, магу прапанаваць яшчэ ў рыбалоўлі x20 паглядзець)
Гэта казіно канфіскавала мае выйгрышы ў памеры 70 000 рублёў.
@kola47.Напішы скаргу Вячаслаў разабрацца …Калі нічога не парушаў я думаю вырашыць)