Riobet: што адбываецца з праектам? Чаму топавае казіно паводзіць сябе сумніўна?

Абмеркаванне онлайн-казіно | 4 December 2025 ад | 68 Адказаў | 2,084 Прагляду | 7 Рэакцый
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
16
Публікацыі
80
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.10.2025

Ну што ж, відаць, тэма недабрасумленнай працы праекта зноў актуальная.

Калі дамагчыся адказу ў выдзеленых тэмах немагчыма – давядзецца ствараць сваю.

На фоне таго, што адбываецца, складваецца адчуванне, што Риобет жывe на старой рэпутацыі, а актуальная якасць сэрвісу і стаўленне да гульцоў імкліва дэградуюць. І чым больш чытаеш апошнія скаргі, тым мацней дзівісься: як гэты праект увогуле трымаецца ў топах рэйтынгаў і белых спісах?

Праблемныя моманты, на якія праект не рэагуе :

• Выбраныя адказы прадстаўніка. Нязручныя пытанні – у ігнараванне. На скаргі – цішыня тыднямі.

• Доўгія вывядзенні. Крыпта, карты – затрымкі сталі нормай. Ідэальная адмашка для праектаў, якія не хочуць выводзіць сродкі – «памылка на баку плацежных шлюзаў»

• Абсурдныя ліміты. Вышэйшыя статусы – $5k і $10k у суткі. Звычайным гульцам – чаканне на тыдні. Стрымерам жа выводзяць па $100-300k. «Чэсныя ўмовы», так.

• Адказны гемблінг? Не, не чулі. Нельга паставіць ліміт пры актыўным вывадзе. Ці чакай, ці гуляй далей. Хочаш не прайграваць – гэта твае праблемы.

• Саппорт узроўню “галоўнае закрыць чат”. Супярэчлівыя адказы, павярхоўныя рэакцыі, адсутнасць разумення рэгламенту.

• Пастаянныя “праверкі па запыце правайдэра”. На іншых пляцоўках рэдкасць, тут – ужо як бы ў абавязковы этап пры вялікім выйгрышы.

• Бонусная палітыка сумнеўнага ўзроўню. Вагер х40-45 на рэал для казіно, якое ў топах? Сур’ёзна?

• Знешняя рэпутацыя ≠ рэальнасць. Прадстаўнік у тэме стварае выгляд актыўнасці, але па сутнасці – ухіленне, агульныя фразы і «канфідэнцыяльнасць». Мая скарга – месяц без адказу.

Хацелася б паслухаць меркаванні пра апошні досвед гульні ў гэтым праекце ў форумчан. Відаць шмат незадаволеных, але ў раздзеле «водгукі» нейкія людзі звонку)

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
206
Публікацыі
673
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17.11.2020

Я там закрываў акаунт – але ў ходзе падзей, што стала жахлівым, сачыў за гэтым. Праз пару месяцаў я разблакіраваў акаунт і пачаў глядзець. Уношыў капейкі, глядзеў як ідзе гульня. Асабіста для мяне спадабалася, што мін. дэп усяго 100 р з тэлефона. Бо я большыя дэпазіты не раблю. Што тычыцца самога казіно – вялікая прэтэнзія да саппорту, які, як мне здаецца, павінен весці турніры па шахматах па сваёй аператыўнасці. Ты пішаш у чат – чакаеш 20 хвілін, з табой пазнаёміўся аператар і потым яшчэ чакаеш 20 хвілін (работа чата 2 з 10). Далей – бонусы: хто іх не любіць, так, усе любяць. Ваґеры такія, ды яшчэ і за ўласныя трэба адыгрываць – таксама мінус. Калі гулец новы, кэшбэка не будзе. Усё па ўзроўнях: кэшбэк прызначаецца ад узроўню Gold, каб атрымаць яго трэба зарабіць 1000 ср – прайгрыш за 3000$ дае прыкладна 100 ср (вынік: для атрымання кэшбэка трэба зрабіць стаўак прыкладна на 31000 $). Турніры – хто там выйграваў, я не ведаю; колькі я не спрабаваў, ні разу не быў у спісе нават на 200-м месцы (удзельнічаў шмат разоў, яшчэ на старым акаунце, дзе быў Gold узровень). Гульні ў казіно больш мяне збянтэжылі тым, што ў правайдэры Playson ёсць слот Energy Coin – бонус адзін раз выпаў за 100 спінаў і ўсё. У іншых гульнявых сесіях няма. Хтосьці скажа, што гэта глупства – чакаць, што казіно павінна заўсёды даваць бонусы, мой адказ: не, не заўсёды – не так абідна было б хоць раз убачыць бонус х10, чым нічога. Нават узяць у прыклад 1 x slots, да якога прэтэнзій няма зусім – топ. Граючы там у слот Energy Coin ад Playson, стабільна падае бонус на спіне 50. Гульні ад Microgaming: слот Bust The Bank (лавіў неаднаразова бонусы, супадзенняў не было ні разу) – прыкладна бонусаў было штук 20 дакладна і супадзенняў не было.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Adept
Ранг
12
Рэпутацыя
887
Публікацыі
3 473
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
17.04.2019

Апошні вывад на крыпту 90к вывелі за хвілін 15. І ўвогуле, мне вывялі там хутка, але былі маленькія сумы.

Што датычыць вэйджэра на бонус і адыгрыша за рэал, цалкам згодна, гэта проста… слоў няма… вельмі дрэнна для такога праекта.

Гульні ў гэтым казіно сталі гуляцца значна горш, часам за 5 хвілін 2 тысячы пры стаўцы 10 р. і ніводнай бонуснай гульні… а паіграть жа хочацца.

Па турнірах на ср. Я шмат разоў займала прызавыя месцы, выплацілі, усё норм. Бывала і на 2-м месцы, не думаю, што там боты.

А ўвогуле вы правы, казіно трымаецца на старой рэпутацыі, згаджаюся з гэтым.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
16
Публікацыі
80
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.10.2025

Спачатку тэма называлася інакш) Па якой прычыне перайменавалі назву, якая дакладней адлюстроўвала сутнасць?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
14
Рэпутацыя
1 345
Публікацыі
8 161
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
16.03.2023
Luuuuc, 4 December 2025
Спачатку тэма называлася інакш) Па якой прычыне перайменавалі загаловак, які дакладней адлюстроўваў сутнасць?

@luuuuc​ Вітаю! Мы зменілі назву тэмы, бо ў першым варыянце былі фразы, якія могуць быць успрыняты як абвінавачванні без доказаў. Каб усё было па правілах форума, мы пакінулі загаловак больш нейтральным.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 514
Публікацыі
6 477
Падпісчыкі
16
Рэгістрацыя
16.07.2018
Luuuuc, 4 December 2025
Ну што ж, відаць, тэма нядобрасумленнай работы праекта зноў стала актуальнай. Калі дамагчыся адказу ў выдзеленых тэмах немагчыма – давядзецца ствараць сваю. На фоне таго, што адбываецца складаецца адчуванне, што Ріобет жыве на старой рэпутацыі, а актуальная якасць сэрвісу і стаўленне да гульцо [...]

@luuuuc​ згодзен з большасцю пра ліміт – няма магчымасці пры актыўным вывадзе замарозіцца, заблакавацца часова, бо заявка на вывад не будзе актыўнай і яе не апрацуюць, што супрацоўнікі чата часта некампетэнтныя – табе пра адно, яны ў адказ пра іншае прычым шаблонна, таксама з праверкамі, запытамі правайдэрy пры добрым выйгрышы, ды практычна са ўсімі пунктамі за выключэннем пра хуткасць вываду на крыпту – так, раз на раз бывае: ад пару хвілін, бывае да сутак, з картамі я не дэпаю, з Piastix (піастрыкс) мне выводзяць аператыўна ад 5 хвілін да 15 у сярэднім, хоць апошні вывад чакаў амаль 4 гадзіны, ну і слоты граюць максімальна незразумела – такое адчуванне, што там RTP рэгулююцца кімсьці ўніз, за 10-15 хвілін па мінімальным беце лёгка можна зліць 5к .

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
16
Публікацыі
80
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.10.2025
pokerface, 4 December 2025
@luuuuc​ згодзен з большасцю пра ліміт – няма магчымасці пры актыўным вывадзе замарозіць, заблакіравацца часова, бо заяўка на вывад не будзе актыўная і яе не апрацуюць, што супрацоўнікі чата не кампетэнтныя часта трапляюцца – ты ім пра адно, яны табе ў адказ пра іншае прычым шаблонна, таксама [...]

@pokerface​ Хуткі вывад на крыпту верагодна на адносна дробныя сумы, бо любыя вялікія вывады суправаджаюцца бясконцымі праверкамі: спачатку проста 24 гадзіны замарожваюць, потым пачынаецца – то запыт ад правайдэра, то праверка службай бяспекі, то яшчэ якаясь праблема на баку плацежнага шлюза, ну і калі ўсе гэтыя этапы пройдзены – з’яўляцца сутачны ліміт на вывад) Зразумела, што яны не адныя такія, напрыклад у той жа скамнай сеткі катоў прыкладна тыя ж танцы з бубнам пры вялікім вывадзе, пытанне толькі ў тым, што Риобет усюды вісяць як надзейнае казіно, а па сутнасці нічым не адрозніваецца ад лакальных помыяк тыпу катоў, иксбетов і гэтак далей.

У многіх гульцоў па старой памяці праект асацыюецца з надзейным, а па факце ўзровень праекта далёка ніжэй за сярэдні. Зразумела, што большасць выводзяць малыя сумы і ўсё ок, але ўсё ж мы ведаем, што сапраўдны лудык і гулец палюе за тым самым вялікім выйграем, які ў выніку, зноў жа па асабістым досведзе, праект будзе затрымліваць і ўсімі спосабамі спрабаваць не выплаціць)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
16
Рэпутацыя
2 163
Публікацыі
5 546
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
31.03.2019
Luuuuc, 4 December 2025
@pokerface​ Хуткі вывад на крипту верагодна на адносна малыя сумы, бо любыя буйныя вывады суправаджаюцца бясконцымі праверкамі, спачатку проста 24 гадзіны замарожваюць, потым пачынаецца: то запыт ад правайдара, то праверка службай бяспекі, то яшчэ якая-небудзь праблема на баку плацежнага шлюзу [...]

@luuuuc​.Ну што ўсім адказ будзе цягнуць )мне здаецца любое ўстанова так сябе паводзіць .Проста яны свой аўтарытэт страцяць і гульцоў менш стане ў іх .

Luuuuc, 4 December 2025
Ну што ж, відаць, тэма недабрасумленнай працы праекта зноў стала актуальнай. Калі дабіцца адказу ў выдзеленых тэмах немагчыма – давядзецца ствараць сваю. На фоне таго, што адбываецца складаецца адчуванне, што Риобет жыве на старой рэпутацыі, а актуальная якасць сэрвісу і адносіны да гульцоў ім [...]

@luuuuc​.А наконт прадстаўніка што тут не адказвае, у многіх казіно такія ж праблемы і ні адзін прадстаўнік не адказвае, а ў РиоБете хоць як-то адказвае прадстаўнік.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
173
Публікацыі
276
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.09.2020

Я гляджу, нават Каляндар прапaў на сайце. У мяне, ва ўсякім выпадку ўчора быў, сёння – ужо няма. Відаць, зусім справы плохі. А гэтага следавала чакаць, нельга бясконца гуляць у адны вароты. Відаць, на іх акцыі ў календары ніхто не заглядаў. Гэта зразумела – усе за свае, дык які сэнс? Можна і так унесці дэпазіт і гуляць. Тым больш, што, як я заўважыла, калі вісіць бонус на адыгрышы, слоты гуляюць асабліва дрэнна. Супадзенне, зразумела)). Уносіць свае грошы, а потым іх жа з вэйджэрам 35-40 круціць, каб атрымаць на рахунак нейкую 1000-1500 – не самае прыемнае задавальненне. Увогуле, непрыемны высновак – пры ўсіх гэтых раскладах лепш трымацца падалей. Гэта я не вас, гэта я сябе ўгаворваю))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
276
Публікацыі
1 146
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
26.03.2024
izuminka01, 5 December 2025
Я гляджу, нават Календар знік на сайце. У мяне, па меншай меры ўчора быў, сёння – ужо няма. Відаць, зусім дрэнна справы. А гэтага варта было чакаць, нельга бясконца гуляць у адныя вароты. Відавочна, на іх акцыі ў календары ніхто не пазіраў. Гэта зразумела – усё сваё, дык які сэнс? Можна і так [...]

@izuminka01​ ну і няхай гэтыя бонусы. Вяртанне хоць з’явілася на Рио? Пытаю цябе як першага спеца па гэтым праекце)) Мне трэба адбіць дзе-небудзь вавадоўскія мінусы)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
364
Публікацыі
739
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22.12.2022

Гэта проста дно стала, слоў няма, задэпнуў апошнюю 10-ку USDT зараз, хацеў круцнуць па дробязях і зноў дэпазіты не даходзяць, проста дно стала, толькі ў гэтай шаразе сутыкаюся з такім, гэта мой апошні дэпазіт сюды

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
173
Публікацыі
276
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
07.09.2020
inkgra84, 5 December 2025
@izuminka01​ да куй на эти бонусы. Отдача хоть появилась на Рио? Спрашиваю тебя как первого спеца по этому проекту)) Мне нужно миинуса Вавадовские где-то отбить)))

@inkgra84​ Дзякуй за «спеца», але гэта перабольшанне)). Што датычыцца аддачы – хз, па-мойму тут сугуба індывідуальна. Такая вось канспіралогія. Па крайняй меры магу сказаць, што першыя спіны будуць больш чым паспяховыя, потым, як гэта ў мяне бывае, проста адразае бязлітасна і паўсюдна. Прабуй, але з аглядкай. Калі бачыш, што пачаўся суцэльны жор, лепш забраць астаткі і перачакаць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
16
Публікацыі
80
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.10.2025

Прагноз па праекце зусім не суцяшальны, глядзіш на паводзіны прадстаўніка, на іншыя скаргі гульцоў, на бонусную палітыку і быццам бы сапраўды ўсё ў іх дрэнна)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
32
Публікацыі
230
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
05.11.2025

праект проста зазнёсся,забыў пра сумленны народ

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
3
Публікацыі
6
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
05.12.2025
Luuuuc, 8 December 2025
Прагноз па праекце зусім не суцяшальны, глядзіш на паводзіны прадстаўніка, на іншыя скаргі гульцоў, на бонусную палітыку і нібыта сапраўды ў іх усё кепска)

@luuuuc​ мае быць справа ідзе да зачынення, хто ведае

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
564
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
04.03.2025
Luuuuc, 4 December 2025
Ну што ж, відаць, тэма недабрасумленнай працы праекта зноў стала актуальнай. Калі дабіцца адказу ў выдзеленых тэмах немагчыма – прыйдзецца ствараць сваю. На фоне таго, што адбываецца, складаецца адчуванне, што Риобет жыве на старой рэпутацыі, а актуальная якасць сэрвісу і стаўленне да гульцоў [...]

@luuuuc

Хацеў паспрачацца, але ўсе пункты па факце, што датычыць бонуснай палітыкі – стабільнае паніжэнне, ну і ў прынцыпе па ўсіх пунктах падтрымліваю, акрамя пункта праверак, асабіста ў гэты праект заводзіў вельмі даўно і каб не разгараць вялікіх спрэчак, нармальныя ў маім разуменні сумы, спорныя пытанні не заўсёды аператыўна, але заўсёды вырашаліся, за 7 гадоў не было ні адной дадатковай верифікацыі ці чагосьці такога, што цяпер квітнее (мноства прыдуманых умоў і праверак, маю на ўвазе іншыя праекты)

Дзесяц напісаў ужо пра гэта, самым вялікім плюсам было зручнасць вываду, завёў праз карту, куды захачаш – вывёў і г.д.

Перастаў гуляць па аб’ектыўнай прычыны, за ўвесь час гульні максімум падымалі 600к, хаця былі месяцы, калі зліваў больш гэтай сумы, у пэўны момант вырашыў разабрацца куды ж сыходзяць мае кроўныя 😁 з 3 актыўных праектаў, на маё здзіўленне, у адным я быў у плюсе (крыптобос), у адным у нулі (анлім), тут стала зразумела куды ўцякаюць усе дэпазыты безвяртальна, вось так.

А, да, забыў яшчэ, у апошнія месяцы гульні самым раздражняльным фактарам стала дзіцяча-папужынае афармленне сайта, быццам у дурдоме свята, раней было больш строга і выклікала больш сімпатыі

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
244
Публікацыі
878
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
07.02.2020

У мінулым месяцы адносна хутка выводзілі і на крыпту, і на карту, а ў цэлым гульня кожны месяц у мінус, ужо некалькі гадоў, на іншых праектах паднімаю, у рио зліваю, чыстая магія і ніякага абману)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
16
Публікацыі
80
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.10.2025
Selivan1990, 8 December 2025
@luuuuc​ Хацеў паспрачацца, але ўсе пункты па факце, адносна бонуснай палітыкі стабільнае падзенне ўніз, ну і ў прынцыпе па ўсіх пунктах падтрымліваю, акрамя пункта праверак, асабіста на гэты праект заводзіў вельмі доўга і каб не раззлаваць вялікіх спрэчак, нармальныя ў маім разуменні сумы, сп [...]

@selivan1990

Дастаткова адкрыць водзывы, азнаёміцца з скаргамі. Амаль усе па прычыне «праверка выйгрышу правайдэрам». Вось канкрэтна ў вас колькі разоў правайдэр запытваў праверку выйгрышу на старонніх праектах? У мяне каля нуля, а ў Рио гэта стабільная практыка па затягванні тэрмінаў выплат)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 750
Публікацыі
12 076
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
05.02.2019
Luuuuc, 9 December 2025
@selivan1990​ Дастаткова адкрыць водгукі, азнаёміцца з скаргамі. Амаль усе з прычыны «праверка выйгрышу правайдэрам». Вось канкрэтна ў вас колькі разоў правайдэр запытваў праверку выйгрышу на старонніх праектах? У мяне каля нуля, а ў Рыа гэта стабільная практыка па цягненню тэрмінаў выплат)

@luuuuc​бывала ў мяне з бітц казіком, дзе выйгрыш не залічылі, спасылаючыся на правайдэра і адправілі на праверку, у выніку выйгрыш так і не налічылі, далі кэш 500р))) А выйгрыш забралі і не далі адказу, чаму (пасля закрылі гэты казік для сябе.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
166
Публікацыі
1 541
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27.12.2018

У тым і справа, што яно ўжо даўно не топавае, але людзі відаць у гэта верыць не хочуць

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
564
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
04.03.2025
Luuuuc, 9 December 2025
@selivan1990​ Дастаткова адкрыць сайты з водгукамі, азнаёміцца з прэтэнзіямі. Амаль усе па прычыне «праверка выйгрышу пастаўшчыком». Вось канкрэтна ў вас колькі разоў пастаўшчык запытваў праверку выйгрышу на старонніх праектах? У мяне каля нуля, а ў Рио гэта стабільная практыка па цягненню тэр [...]

@luuuuc

Luuuuc, 9 December 2025
@selivan1990​ Дастаткова адкрыць сайты з водгукамі, азнаёміцца з прэтэнзіямі. Амаль усе па прычыне «праверка выйгрышу пастаўшчыком». Вось канкрэтна ў вас колькі разоў пастаўшчык запытваў праверку выйгрышу на старонніх праектах? У мяне каля нуля, а ў Рио гэта стабільная практыка па цягненню тэр [...]

@luuuuc

Калі шчыра – ні разу 😄

Ды і ўвогуле гуляю даволі даўно, за ўвесь час адзін раз не зачыталі бонусны раунд, напісаў саппорту, ён пастаўшчыку, праз тыдзень налічылі. У Рио дробязь была толькі адзін раз, рублёў 700 у лінію дало, вынік не зачыталі, у гісторыі няма, нідзе няма😄

І гэта ўвогуле статыстыка па ўсіх пляцоўках, а так у гэтым адносіне я за Рио гнілых рухаў не бачыў, ну адзін раз было – у раёне 500к падняў, і яны каля 5 гадзін не выплачвалі першую заяву, ну гэта яшчэ гадоў 5 таму было, калі чакаць вывад суткамі не было нормай, а вось на іншых праектах часта сустракаў і дагэтуль перыядычна трапляюцца шызафрэнічныя ўмовы і прычыны цягнуць час

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
564
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
04.03.2025
Luuuuc, 9 December 2025
@selivan1990​ Дастаткова адкрыць адгаворкі, азнаёміцца з скаргамі. Амаль усе з-за «праверка выйгрышу правайдэрам». Вось канкрэтна ў вас колькі разоў правайдэр запытваў праверку выйгрышу на старонніх праектах? У мяне каля нуля, а ў Рио гэта стабільная практыка па затягванні тэрмінаў выплат)

@luuuuc

Троху адхіліўся ад тэмы, тут ці я не зусім правільна разумею, ці ты не зусім карэктна выказаўся, менавіта казіно запытвае праверку ў правайдэра пры асабліва вялікім выйгрышы ці падазрэнні, ну тут я стаў бы на бок сумленнага казіно, бо рознага роду хітрозадых таксама хапае, ды і што грэху таіць, я таксама іншы раз карыстаўся пэўнымі багамі на сайтах, але ўспрымаў гэта з гумарам, яны спрабуюць нас… А мы іх😄

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 750
Публікацыі
12 076
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
05.02.2019
arthur89, 9 December 2025
У тым і справа, што яно ўжо даўно не топавае, але людзі, відаць, у гэта верыць не хочуць

@arthur89​ + таксама можна сказаць пра пошах,раней былі ў топе а цяпер апусціліся на дно,вывады могуць да 3х дзён падоўжыць і дадатковую верыфікацыю магу папрасіць.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 704
Публікацыі
10 547
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19.09.2016
Glassman, 8 December 2025
у цэлым гульня кожны месяц у мінус

@glassman​ ну да актыўным гульцам у Рио я не зайздрошчу, там можна па паўгода нічога не выводзіць.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
2
Рэпутацыя
3
Публікацыі
6
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
05.12.2025
GoldKing, 9 December 2025
@glassman​ ну так актыўным гульцам у Рио я не зайздрошчу, там можна па паўгода нічога не выводзіць.

@goldking​ гэта калі пашанцуе, то па паўгода, мой сябар толькі ў Рио дэпіць і ўжо каля 9 месяцаў, калі не больш, выплат не было, кажу – змяні, не хоча

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...