Риобет ператварыўся ў шахрайскі праект.
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
3 кастрычніка 2024 г.
ад
ser7217
|
114 Адказаў
|
8,131 Прагляд
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Чытаю гэта ўсё і не веру, што пра гэта пра Риобет, увогуле няма складанасцяў у іх з вывадамі, Пиастрикс, Крипта проста імгненныя, на карту так, пару гадзінак трэба пачакаць, але гэта ж не праблема
Праглядаў гэтую тэму і апошнія выказванні проста мяне ўсміхнулі. Калі закранаюцца пытанні веры, то трэба бегчы ў царкву, а не ў казіно)… Ну а калі ў некаторых “новорегов”, дагэтуль у Рио, усё “гладка і роўна” і з гульнёй, і з вывадам на карту, і ўсё астатняе, “мы ў захапленні,..”)
Ну вось адкуль гэтая інфа пару гадзінак на карту, такога ніколі ўвогуле не было ў Рио, што пару гадзінак на карту, нават калі яны не скамілі вывады , такога быць не можа што чалавек які рэальна гуляе ў Рио, піша вось гэта, гэта адвертая хлусня і ніякага дачынення да гульні на на гэтым праекце і вывадаў вы не маеце раз пішаце гэты бред
+++++++
Найхутчэйшы вывад быў каля 12 гадзін, а ў сярэднім пастаянна гэта 14-18 гадзін.
Граю ў Рио з адкрыцця. І ні разу праблем з вывадам у мяне не было. Увогуле…
Не ведаю, чаму яны раззлаваліся, але асабіста я задаволены казіно. Прынамсі, гэта адно-адзінае казіно, дзе я гуляю так доўга.
Нават каментаваць вышэйсказанае няма сэнсу, у ўсіх выплаты хуткія, усе задаволены.
Каму на карту за пару гадзін выводзяць, мне выводзілі 15 гадзін, камусьці на крыпту імгненна, мне за паў дня на крыпту не вывялі.
У чалавека за 9 гадоў на форуме 22 пасты, ні грама, падазрона, вядома.
Так і гуляеш ты, Андрэй, як і я не па-дзіцячы, я бачыў тваю статыстыку, дэпаяш і па даросламу выводзіш і тое, табе марозяць выплаты пастаянна, а якомусьці Уасе, з 22-ма пастамі і 9-цю гадамі “удзелу” ў жыцці форума заўсёды і хутка😅🤔💯Смех ды толькі! Па ходу ў паўофісе Рыа кандыцыянаванне паветра зусім дрэннае і паветра затхлае, у супрацоўнікаў галовы ідуць кругам ад недахопу кіслароду, а што яны таксама там кураць аднаму Аматыку і Игрософту скрыптоваму вядома🤔🤔💩💩💩🤣
Дарэчы гэты рахунак ужо пратопіў за іх месца, а за ім тут жа іншы іх АК Сергей0Фомин тут жа, відавочна з адмінкі пісалі на хутку, каб хутчэй так зайшло народу🤣🤣🤣
Прыемна чуць і чытаць думкі нармальнага,разумнага чалавека.
Мне па сутнасці ўсё роўна – няхай робяць, што хочуць.
Хоць бы тыдзень ці месяц выводзяць, але не трэба падманваць іншых людзей, распускаючы нейкія ўкіды, якія да рэчаіснасці зусім не маюць дачынення.
А я што тут павінен пісаць, быццам вар’ят? Ці табе нешта даводзіць?
Я сказаў, як у мяне ўсё ў гэтым казіно. Калі ў цябе горш, спачуваю
Усяго добрага.
Узаемна!
Мы вам таксама спачуваем! Рады, што ў вашай эфемернай, мысленнай уяўленні ўсё так цудоўна! Чаго не скажаш пра дзясяткі, сотні сапраўдных, рэальных гульцоў і нашых форумчан, хто яшчэ час ад часу заходзіць у гэты Скам, надзею вельмі маю, што па звычцы і часовай.
І я ж не за Рио агітую, і відавочна ніхто мяне пра гэта не прасіў. Граю там сапраўды даўно. Ну калі ў каго-небудзь нейкія праблемы і думкі, то проста гуляйце ў іншым месцы
А што не так то? Выплаты ва ўсіх казіно цяпер замарожваюць….
Бываюць затыкі, але не крытычна. Бывае мінус, бывае плюс, гэта казіно. Раніцай спытаў у менеджара, які мінус, адказала, што гульня пакуль у плюсе.
Гэта цудоўна, рады за цябе, значыць і праўда кажуць, што ріобет топ?
Ладна гэта было рыторычнае пытанне, прыбіў гэты праект з майго топ 10.
Жадання больш мець справы з ім няма, ну і фрыспіны, якія ў чарговы раз мінімалку далі, таксама не патрэбны.
Пра рэальную хуткасць выводу пісала, мне шкада, што пару месяцаў таму я заступаўся за гэты праект, верыў у яго і спрачаўся з людзьмі. Я быў не зусім правы ў той сітуацыі і цяпер прызнаю гэта.
Хто ведае, можа і мяне гэта ўсё закране, але на дадзены момант усё нармальна. Зо спісу казіно, дзе я гуляю, Рио гуляе для мяне лепш…
Пра глабальны топ месц, я сказаць нічога не магу, бо не магу гэта кантраляваць і ведаць дакладна.
Таму кожны робіць высновы для сябе. Але я не пасланы ад Рио….
Як тут усе падумалі… Я такі ж звычайны гулец, як і вы ўсе, хлопцы.
Што я мала пішу тут, гэта праўда, часцей проста заходжу абнаўляю старонку, налічваюць унутраную валюту, назбіраецца, трачу на пакупкі…
Вельмі шмат работы і няма часу займацца пісьмамі і пастамі.
Вось такія справы))))
Вельмі моцна верым Вам!Толькі пішаце Вы за Рио чамусьці, і больш ні за каго.Ну і чаму там назбірацца,дарэчы,якім такім поінтам і адкуль ім узяцца,калі Вы не ўдзельнічаеце ў жыцці форума і не абмяркоўваеце ў прынцыпе нічога і не знаходзіцеся тут у прынцыпе,а зайшоўшы тут жа пратопілі за Скам,да яшчэ і навошта-то апраўдваецеся,ніхто з нас ні ў чым Вас не папракае і не абвінавачвае.
Я не апраўдваюся. Проста не люблю, калі хлусяць, не ведаючы сітуацыі.
Накопліваюцца за актыўнасць, за штодзённае наведванне форума. А пішу пра Рио, таму што я практычна толькі там і гуляю. Навошта мне пісаць пра іншыя казіно, дзе мяне няма? Быў у селектары казіно, але там узнік спор, дзе мая скарга была аргументаваная і форум быў на маім баку.
Згодная! 😅
І грошы таксама апошнім часам 😂
Нармальнае казіно і выплаты хуткія і нармальна выводзяць усё ✋️🤞
Абсалютна правільна! 🤌
А ў ТГ-канале Рио народ скардзіцца на вывады, нават у крыпту. Лгуць, напэўна, таму іх хутка модэратары выдаляюць.😉