Риобет ператварыўся ў шахрайскі праект.

Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак | 3 кастрычніка 2024 г. ад | 114 Адказаў | 8,131 Прагляд | 5 Рэакцый
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
0
Публікацыі
43
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 вер 2024 г.

Чытаю гэта ўсё і не веру, што пра гэта пра Риобет, увогуле няма складанасцяў у іх з вывадамі, Пиастрикс, Крипта проста імгненныя, на карту так, пару гадзінак трэба пачакаць, але гэта ж не праблема

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 306
Публікацыі
31 963
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Праглядаў гэтую тэму і апошнія выказванні проста мяне ўсміхнулі. Калі закранаюцца пытанні веры, то трэба бегчы ў царкву, а не ў казіно)… Ну а калі ў некаторых “новорегов”, дагэтуль у Рио, усё “гладка і роўна” і з гульнёй, і з вывадам на карту, і ўсё астатняе, “мы ў захапленні,..”)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
21
Публікацыі
22
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
3 мая 2024 г.
anastavdev54, 30 кастрычніка 2024 г.
Чытаю гэта ўсё і не веру, што пра гэта пра Риобет, увогуле няма ў іх складанасцей з вывадамі, Піастрыкс, Крыпта проста імгненныя, на карту – так, пару гадзінак трэба пачакаць, але гэта ж не праблема

Ну вось адкуль гэтая інфа пару гадзінак на карту, такога ніколі ўвогуле не было ў Рио, што пару гадзінак на карту, нават калі яны не скамілі вывады , такога быць не можа што чалавек які рэальна гуляе ў Рио, піша вось гэта, гэта адвертая хлусня і ніякага дачынення да гульні на на гэтым праекце і вывадаў вы не маеце раз пішаце гэты бред 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
4 639
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
Fred728, 31 кастрычніка 2024 г.
Ну вось адкуль гэтая інфа – пару гадзінак на карту, такога зусім ніколі не было ў Рио, што пару гадзінак на карту; нават калі яны не скамлівалі вывады, такога быць не можа. Што чалавек, які сапраўдна гуляе ў Рио, піша вось гэта – гэта адкрытая хлусня і ніякага дачынення да гульні на гэтым прае [...]

+++++++ 

Найхутчэйшы вывад быў каля 12 гадзін, а ў сярэднім пастаянна гэта 14-18 гадзін.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
126
Публікацыі
143
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сне 2015 г.

Граю ў Рио з адкрыцця. І ні разу праблем з вывадам у мяне не было. Увогуле…

Не ведаю, чаму яны раззлаваліся, але асабіста я задаволены казіно. Прынамсі, гэта адно-адзінае казіно, дзе я гуляю так доўга.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 562
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.

Нават каментаваць вышэйсказанае няма сэнсу, у ўсіх выплаты хуткія, усе задаволены.

Каму на карту за пару гадзін выводзяць, мне выводзілі 15 гадзін, камусьці на крыпту імгненна, мне за паў дня на крыпту не вывялі.

У чалавека за 9 гадоў на форуме 22 пасты, ні грама, падазрона, вядома.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Andrey_777, 8 лістапада 2024 г.
Нават каментаваць вышэй сказанае сэнсу няма, у ўсіх выплаты хуткія, усе задаволены.  У каго-то на карту за пару гадзін выводзяць, мне 15 гадзін выводзілі, у каго-то на крыпту імгненна, мне за паў дня на крыпту не вывелі. У чалавека за 9 гадоў на форуме 22 пасты, ні грама, ні падазрона, к [...]

Так і гуляеш ты, Андрэй, як і я не па-дзіцячы, я бачыў тваю статыстыку, дэпаяш і па даросламу выводзіш і тое, табе марозяць выплаты пастаянна, а якомусьці Уасе, з 22-ма пастамі і 9-цю гадамі “удзелу” ў жыцці форума заўсёды і хутка😅🤔💯Смех ды толькі! Па ходу ў паўофісе Рыа кандыцыянаванне паветра зусім дрэннае і паветра затхлае, у супрацоўнікаў галовы ідуць кругам ад недахопу кіслароду, а што яны таксама там кураць аднаму Аматыку і Игрософту скрыптоваму вядома🤔🤔💩💩💩🤣

Дарэчы гэты рахунак ужо пратопіў за іх месца, а за ім тут жа іншы іх АК Сергей0Фомин тут жа, відавочна з адмінкі пісалі на хутку, каб хутчэй так зайшло народу🤣🤣🤣

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Fred728, 31 кастрычніка 2024 г.
Ну вось адкуль гэтая інфа пару гадзінак на карту, такога ніколі ўвогуле не было ў Рио, што пару гадзінак на карту, нават калі яны не сцамілі вывады , такога быць не можа што чалавек які рэальна гуляе ў Рио, піша вось гэта, гэта адкрытая хлусня і ніякага дачынення да гульні на на гэтым праекце [...]

Прыемна чуць і чытаць думкі нармальнага,разумнага чалавека.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 562
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.

Мне па сутнасці ўсё роўна – няхай робяць, што хочуць.

Хоць бы тыдзень ці месяц выводзяць, але не трэба падманваць іншых людзей, распускаючы нейкія ўкіды, якія да рэчаіснасці зусім не маюць дачынення.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
126
Публікацыі
143
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сне 2015 г.
Нават каментаваць тое, што вышэй сказана, няма сэнсу, у ўсіх выплаты хуткія, усе задаволены.  У каго на карту за пару гадзін выводзяць, мне выводзілі 15 гадзін, у каго на крыпту імгненна, мне за паўдня на крыпту не вывелі. У чалавека за 9 гадоў на форуме 22 пасты, ні грама, не падазрона, [...]

А я што тут павінен пісаць, быццам вар’ят? Ці табе нешта даводзіць?

Я сказаў, як у мяне ўсё ў гэтым казіно. Калі ў цябе горш, спачуваю

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 562
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.
vervolfden, 8 лістапада 2024 г.
А я што павінен тут пісаць без розуму? Ці табе можа што-небудзь даказваць? Я сказаў, як у мяне ўсё ў гэтым казіно. Калі ў цябе горш, я табе спачуваю

Усяго добрага.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
126
Публікацыі
143
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сне 2015 г.
Усяго добрага.

Узаемна!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
А я што павінен тут пісаць, быццам бяз розуму? Ці табе можа што-небудзь даказваць? Я сказаў, як у мяне ўсё ў гэтым казіно. Калі ў цябе горш, Ты спачуваю

Мы вам таксама спачуваем! Рады, што ў вашай эфемернай, мысленнай уяўленні ўсё так цудоўна! Чаго не скажаш пра дзясяткі, сотні сапраўдных, рэальных гульцоў і нашых форумчан, хто яшчэ час ад часу заходзіць у гэты Скам, надзею вельмі маю, што па звычцы і часовай.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
126
Публікацыі
143
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сне 2015 г.

І я ж не за Рио агітую, і відавочна ніхто мяне пра гэта не прасіў. Граю там сапраўды даўно. Ну калі ў каго-небудзь нейкія праблемы і думкі, то проста гуляйце ў іншым месцы

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
126
Публікацыі
143
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сне 2015 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 8 лістапада 2024 г.
Мы Вам тоже,сочувствием!Рады,што ў Вас у Вашым эфемерным,мысленным уяўленні ўсё так цудоўна!Чаго не скажаш пра дзясяткі,сотні сапраўдных,рэальных гульцоў і форумчан нашых,хто яшчэ часам у гэты Скам заходзіць.

А што не так то? Выплаты ва ўсіх казіно цяпер замарожваюць….

Бываюць затыкі, але не крытычна. Бывае мінус, бывае плюс, гэта казіно. Раніцай спытаў у менеджара, які мінус, адказала, што гульня пакуль у плюсе.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
475
Публікацыі
2 562
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.
А што не так то? Выплаты па ўсіх казінам зараз замарожваюць…. Бываюць затрымкі, але не крытычна. Бывае мінус, бывае плюс, гэта казіно. Раніцаю пытаўся ў менеджара які мінус, адказала што гульня пакуль у плюсе.

Гэта цудоўна, рады за цябе, значыць і праўда кажуць, што ріобет топ?

Ладна гэта было рыторычнае пытанне, прыбіў гэты праект з майго топ 10.

Жадання больш мець справы з ім няма, ну і фрыспіны, якія ў чарговы раз мінімалку далі, таксама не патрэбны.

Пра рэальную хуткасць выводу пісала, мне шкада, што пару месяцаў таму я заступаўся за гэты праект, верыў у яго і спрачаўся з людзьмі. Я быў не зусім правы ў той сітуацыі і цяпер прызнаю гэта.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
126
Публікацыі
143
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сне 2015 г.
Гэта цудоўна, рады за цябе, значыць і сапраўды кажуць, што ріабет топ? Добра, гэта было рыторычнае пытанне, выкінуў гэты праект з майго топ-10. Жадання больш з ім звязвацца няма, ну і фрыспіны, якія ў чарговы раз далі мінімалку, таксама не патрэбныя. Пра рэальную хуткасць выводу напіс [...]

Хто ведае, можа і мяне гэта ўсё закране, але на дадзены момант усё нармальна. Зо спісу казіно, дзе я гуляю, Рио гуляе для мяне лепш…

Пра глабальны топ месц, я сказаць нічога не магу, бо не магу гэта кантраляваць і ведаць дакладна.  

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
126
Публікацыі
143
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сне 2015 г.
vervolfden, 9 лістапада 2024 г.
Хто ведае, можа і мяне закране ўсё гэта, але на дадзены момант усяго нармальна. З спісу казіно, дзе я гуляю, Рио гуляе для мяне лепш… Пра глабальныя топ-месцы нічога сказаць не магу, бо не магу гэтага кантраляваць і ведаць дакладна.  

Таму кожны робіць высновы для сябе. Але я не пасланы ад Рио….

Як тут усе падумалі… Я такі ж звычайны гулец, як і вы ўсе, хлопцы.

Што я мала пішу тут, гэта праўда, часцей проста заходжу абнаўляю старонку, налічваюць унутраную валюту, назбіраецца, трачу на пакупкі…

Вельмі шмат работы і няма часу займацца пісьмамі і пастамі.

Вось такія справы))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
vervolfden, 9 лістапада 2024 г.
Таму кожны робіць высновы для сябе. Але я не пасланы ад Рио…. Як тут усе падумалі… Я такі ж звычайны гулец, як і вы ўсе, хлопцы. Што я мала пішу тут, гэта праўда, часцей проста заходжу, абнаўляю старонку, налічваюць унутраную валюту, назбіраецца, трачу на пакупкі… Вельмі шмат працы і [...]

Вельмі моцна верым Вам!Толькі пішаце Вы за Рио чамусьці, і больш ні за каго.Ну і чаму там назбірацца,дарэчы,якім такім поінтам і адкуль ім узяцца,калі Вы не ўдзельнічаеце ў жыцці форума і не абмяркоўваеце ў прынцыпе нічога і не знаходзіцеся тут у прынцыпе,а зайшоўшы тут жа пратопілі за Скам,да яшчэ і навошта-то апраўдваецеся,ніхто з нас ні ў чым Вас не папракае і не абвінавачвае.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
126
Публікацыі
143
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сне 2015 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 9 лістапада 2024 г.
Вельмі моцна вам верым! Толькі вы чамусьці пішаце за Рио і больш ні за каго. Ну і чаму там накаплівацца, дарэчы, якімі такімі паінтамі і адкуль ім узяцца, калі вы не ўдзельнічаеце ў жыцці форума і ў прынцыпе нічога не абмяркоўваеце і ў прынцыпе тут не знаходзіцеся, а, зайшоўшы, адразу праслаўл [...]

Я не апраўдваюся. Проста не люблю, калі хлусяць, не ведаючы сітуацыі.

Накопліваюцца за актыўнасць, за штодзённае наведванне форума. А пішу пра Рио, таму што я практычна толькі там і гуляю. Навошта мне пісаць пра іншыя казіно, дзе мяне няма? Быў у селектары казіно, але там узнік спор, дзе мая скарга была аргументаваная і форум быў на маім баку.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
167
Публікацыі
204
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
4 ліс 2024 г.
Alina1993cool, 26 кастрычніка 2024 г.
Дзіўна такое чуць, заўсёды граю ў Риобет і праблем не бывала🤭

Згодная! 😅

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
126
Публікацыі
143
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20 сне 2015 г.
Lenka90, 1 снежня 2024 г.
Згодная! 😅

І грошы таксама апошнім часам 😂

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
34
Публікацыі
23
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
22 кас 2024 г.

Нармальнае казіно і выплаты хуткія і нармальна выводзяць усё ✋️🤞

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
167
Публікацыі
204
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
4 ліс 2024 г.
Alina1993cool, 4 снежня 2024 г.
Норм казіно і выплаты хуткія і норм выводзяць усё ✋️🤞

Абсалютна правільна! 🤌

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
377
Публікацыі
1 109
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
8 кас 2024 г.
Lenka90, 4 снежня 2024 г.
Абсалютна правільна! 🤌

А ў ТГ-канале Рио народ скардзіцца на вывады, нават у крыпту. Лгуць, напэўна, таму іх хутка модэратары выдаляюць.😉

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...