Риобет ператварыўся ў шахрайскі праект.
Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак
|
3 кастрычніка 2024 г.
ад
ser7217
|
114 Адказаў
|
8,174 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Цяпер так, саступяць. Яны будуць хваліцца тым, што табе выплацілі! Ну і яшчэ тым, хто напісаў скаргі, таксама знойдуць грошы і заплацяць у першую чаргу ім усім, каб не выляцець з топ-ліста і не трапіць у спіс назірання! І ўсё такое!
Таму што скарга на нашым форуме – гэта за асабістае!!! А створаная тэма і блог і г.д. – гэта за агульную справу і за ўсіх і за кожнага!!!!!
Пытанне цяпер востра. А што будзе далей?! З тымі, каго яны таксама пакаралi і пакараюць у будучыні?! Сотні, тысяча, можа рэг!?
Па факце гэтая тэма спусціцца на тармазах і будзе забытая, бо цяпер яна стане неактуальнай, вось убачыш. І табе асабіста ўжо няма сэнсу яе пастаянна підімаць і постыць, бо ты сваё атрымаў!
Як кажуць: “Калі хочаш дапамагчы галоднаму, дай яму не рыбу, а вудачку”
Тэма створана, праблематыка агучана, у пошукавіку загаловак знаходзіцца (праўда ў іншым месцы)
Жадаючыя выказацца па гэтай тэме маюць такую магчымасць.
У чым жа праблема то?
Калі актыўна абмяркоўваць узнятыя праблемы, то магчыма і прадстаўнік як-небудзь выкажа сваю МАТЫВАВАНУЮ пазіцыю…
У адзоўніках яны выдаляць, вось убачыш, гэта ўжо даўно праверана!
А праблем, так – іх ужо няма, прынамсі ў тых, хто пісаў скаргі ў нас на форуме на гэтых нягоднікаў, ужо не будзе праблем. Ўсім усё выплацяць!
так я не пра водгук, а пра тое, што назва гэтай тэмы ў пошукавіку па такім запыце пакуль выдае ў топе.
Нават калі і выплацяць, прысмак усё роўна застанецца ў людзей…
Павел, скажы, калі ад цябе чакаць даўно чаканага матэрыялу па роялях? У мяне самому матэрыял назбіраўся за гэты час, таксама дадаў бы.
Самая смешное што яны рэкламу ў мелстроя за вар’яцкія грошы куплялі, і тут скаміць пачалі… відаць трэба выдаткі як-небудзь адбіць )) кстата ды калі на крыпту не выводзяць або выводзяць доўга то гэта не званочак а гэта ўжо сігнал-сірана
ага Драгонмани дагэтуль адзін аднаму (а можа яшчэ што іншае адзін аднаму…) кідаюць аголеных дзяўчат з паніжанай сацыяльнай адказнасцю.
можа хто не ў курсе. на форуме ёсць. проста як мелстрой грошы на протідушу ўзяў у казявы і ўсіх кінуў)))
Цалкам падтрымліваю ТС, скаміна лютэйшая, шлях у ЧС без варыянтаў!!!
Паважаныя гульцы, добры дзень.
Просім вас не паддавацца паніцы і няправільным меркаванням. Казіно не ўтрымлівае выплаты і не робіць фінансавых маніпуляцый. Мы працуем з 2014 года з афіцыйнай ліцэнзіяй рэгулятара, беражом сваю рэпутацыю і вашу давер, таму заўсёды дзейнічаем празрыста.
Затрымка выплат адбываецца з прычыны ўсім вядомага крызісу плацежных сістэм. Плацяжы затрымліваюцца НЕ на нашай баку. Дадзеныя адпраўляюцца на шлюз плацежнай сістэмы, а адтуль – у банк. Менавіта на гэтым этапе ўзнікае праблема. Мы не можам паўплываць на развіццё сітуацыі, але каб максімальна паскорыць праходжанне плацяжоў, штодня падключаем новыя плацежныя шлюзы, маніторым сітуацыю, выстаўляем самыя хуткія спосабы ў топ на сайце.
У сувязі з масавасцю праблемы служба падтрымкі і фінансавы аддзел перагружаныя, што адбіваецца на хуткасці апрацоўкі заяў і зваротаў. Тым не менш, абсалютна ўсе заяўкі без выключэння будуць выплачаны, мы працуем над гэтым у ўзмоцненым рэжыме.
Калі ласка, прытрымлівайцеся рэкамендацый па выбары плацежных сістэм у асабістым кабінеце на сайце і ў Telegram-чате падтрымкі. Асаблівая ўвага крыптавалютам – гэта цяпер самы хуткі спосаб, грошы даходзяць за некалькі хвілін.
Мы разумеем вашу азабочанасць і просім набрацца цярпення, з нашага боку RIOBET робіць усё магчымае для як мага хутчэйшага вырашэння сітуацыі.
Пакуль асабіста ў мяне з риобетом не ўзнікала праблем, бывае па 123 выводзяць , але выводзяць. Гэта дробязі.
Не гуляў у Рио пару месяцаў, нядаўна вярнуўся. Палістаў навіны, палістаў каналы. У многіх іншых казіно таксама затрымкі, і ў іх чатыках дакладна такія ж скаргі. Риобет яшчэ нядрэнна сябе павёў. Папярэдзіў, што не варта выкарыстоўваць карты і сбп. Для тых, хто ўмее чытаць, гэта відавочна 😉 Што яшчэ добра – у іх убачыў цалкам зразумелыя відэаінструкцыі пра дэпы і вывады на крыпту. Рашыў, што раз да такога дайшло, дык на карты спадзявацца няма чаго і дэпы з вывадамі рабіў толькі крыптай. Затрымак не было. Хочаце лепш разумець, што здарылася з картамі – пачытайце вераснёвыя новаўвядзенні ў заканадаўстве наконт дропаў.
Я, канешне, усё разумею. Але прадстаўнік Риобет залогінься пад сваім акаўнтам.
Чыста чувак піша толькі пахвальныя пасты пра Риобет, як там занес, як у яго ўсё цудоўна. Пралaйкае ўсе пасты прадстаўніка.
Ну не на столькі ж гульцы дурныя, што ў ўсіх дрэнна. А прыходзіць ноунейм і пахвальныя оды пачынае спяваць.
Дзе справа ў тым, што риобет, судзячы па тым, што пішуць людзі, яшчэ і на пиастрикс не выводзіць! Кажа, што праблемы з-за гэтых карт, толькі вось іншыя казікі на пиастру выводзяць без асаблівых праблем (як мінімум ведаю 4 папулярныя казіка, якія з пиастрай працуюць цудоўна). Таксама на форуме пісалі, што і на крипту чакалі вываду два-тры і г.д. гадзіны і нават хтосьці адменяў і прайграваў, так і не дачакаўшыся! Адно – глабальныя праблемы з вывадамі, іншае – карыстацца становішчам, каб цягнуць выплаты на іншыя плацежкі.
Слухай, для мяне ты дакладна такі ж ноунейм. Спецыяльна для цябе патлумачу: я не працую ў казіно. Я там гуляю па настроі. У мяне часцей за ўсё няма часу ўдзельнічаць у вашых форумных срачах) Толькі вось у хейтэраў любога праекта прасочваецца заканамернасць – усе, хто з вамі не згодны, адразу ж прызначаюцца фэйкамі прадстаўнікоў. Ці не надакучыла? Не кажучы ўжо пра тое, што ў тэмках пішуць нейкія людзі, якія па ўласных словах да Рио не маюць ніякага дачынення і гадамі там не гуляюць. Пра якую аб’ектыўнасць тады можна гаварыць? Па фактах ёсць што сказаць? Я пішу пра тое, з чым сам меў справу – пра праблемы апавясцілі, відэа пра крыпту запілілі, інфу на сайце павесілі. Каб табе было лягчэй, я цябе таксама лайкнуў)
Хм, я піастрай не карыстаўся апошні час. У іх у чаце бачыў падобныя скаргі, але там як-то нестабільна – то выводзіць, то не. Некаторыя пісалі, што на піастрикс выводзіць больш-менш, а адтуль ужо на карту даводзіцца чакаць.
Скажу так. Ты пішаш толькі які Риобет добры. Не траціш пойнты. Не пішаш скаргі. Увесь актыў за ўвесь час прывязаны да Риобет. І што б ты ні казаў, з 146% верагоднасцю ты супрацоўнік казіно Риобет. Вось і ўсё.
Мала таго, што з’яўляецца ніадкуль раптам і піша толькі ў тэмах пра риобет, і таксама загадкава потым знікае… да патрэбнага моманту.
Я кажу, усё яго ўдзел – гэта Риобет. Ніякай іншай актыўнасці. Нібыта спачатку зайшоў чыста на форуме пагаварыць пра Риобет. Такога не бывае.
Няхай у іншым месцы дурняў шукае.
А навошта пісаць скаргу, калі маю праблему вырашыла падтрымка? І вясной не пісаў, хоць з плацяжамі былі складанасці. “Ой, мне не выводзяць цэлых 28 гадзін, разбярыцеся неадкладна!!!” – так што ці што?) Не бачу сэнсу ныць. Нават калі ёсць затрымкі, у выніку нарахоўваюць.
Што да іншых казіно – пераходзіў пагуляць на стейк, пф і пару іншых, але ўражанні супярэчлівыя. Нібыта няблага, але ў Рио звычней. Спадзяюся, не сакрэт, што ёсць людзі, якія сидзяць на адной пляцоўцы? У гэтай восеньскай хрэнацэ зробіў з атрыманай інфы высновы і не чапаў праблемныя варыянты дэпазіту і вываду, чаго ўсім раю. Але не. Відаць, шмат хто аддае перавагу лапаць кактус і плакаць.
Дык супакойся, усе ўжо ўсё зразумелі. Можаш новы акаунт на форуме ствараць.
Гэта ўжо ўзровень котак, якія ўсё сваімі намаляванымі скрыншотамі запоўнілі.
Так Ріабет вырашыў таксама хоць нейкім чынам сваю рэпутацыю паправіць. Але не пашанцавала.
Паверу спецыялісту па стварэнні фэйкаў))
Раз песні пра крыпту пачаліся, дык прывядзіце сваю кассу ў риобете ў належны выгляд, на вывад з крыпты даступны толькі трон у юсд, з канскай камісіяй.
У іншых казіно значна шырэй дыяпазон для вываду на крыпту і прапануюць шмат у што вывесці з крыпты, а не 1 варыянт, які прапануеце вы.
Яшчэ паўтара месяца таму, я вельмі скептычна ставіўся да ботаўства)) Лічылася, што гэта ўсё надуманнае(хаця раней бачыў, адміны форума канкрэтна абвінавачвалі Чемпіёна ў тым, што за*балі пасылаць……….) Вяртаемся да Рио – у іх на галоўнай старонцы ёсць спасылка на “форум” ру, яшчэ раз там жывы адмін – рэдкасць. Пытанне – адкуль адныя добрыя водгукі?? (ну, мабыць лагічна, што ёсць і дрэнныя????? дзе яны??????)
…Для тых у каго асабліва разумны твар, скажу так🐽
Гуляў амаль з першых дзён у ЛайвРулетке(РиоБет) і ў турнірах, і на бонусы, і на свае… Лішь да таго моманту, калі мне “зламала” гульню казіно(гэта была лайв рулетка з дылерам). Тады рабіў стаўкі праз стол рулеткі і аказалася, што прынятыя стаўкі, за апошні раунд, адрозніваліся ад тых, якія былі зробленыя мной. Сам быў у шоку😮 Ну а потым усё, як звычайна, спачатку саппорт “дзінаміў” і доўга не адказваў на мае канкрэтныя пытанні(як такое магло адбыцца, хаця на твар было памылка сістэмы). Прычым, казіно ўпёрлася, нават калі я прыкладаў скрыншоты, узятыя з відэазапісу гульні… І вось тады на форуме, усе таварышы па цэху падтрымалі маю “тэму” і казіно “тупа” давялося вярнуць суму стаўак за спін, на той час гэта было 20 баксаў і гэта былі грошы.
Спадзяюся, зразумела растлумачыў, канец сувязі!
Паглядзеў дзве старонкі апошніх водгукаў на риобет. Гэтыя “людзі” зайшлі напісаць пахвальны водгук на риобет, настолькі ім гэта казіно спадабалася. І ўсё. На гэтым іх актыў скончыўся. А самае смешнае, што гэты ўчарашні не “супрацоўнік” риобет у сваім водгуку пачынае выкладаць, што негатыўныя водгукі накручаныя. Кекв.