Relax Gaming - афёра?
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
2 September 2025
ад
opt1ust
|
28 Адказаў
|
1,601 Прагляд
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Друзі, гуляю ва ўсіх правайдэраў, у даволі шырокім спісе месцаў. Усюды рэгулярна бачу х500-1000 і вышэй. У Барбары Бенг, у прагмаце нішчым, у хаксаве, у трулабе, у ноуліміце, у эндорфінке і гэтак далей. Але як толькі зайду ў релакс, жор такі, што зусім немагчыма. Дарэчы, як прыкладна па маім досведзе ўсядзе гуляюць слоты ад розных правайдэраў, з’еў многа – аддаў палову і гуляй. Часто, калі зліў у якімсьці слоце з пераліку правайдэраў, то нейкі слот і адлупіць, нешта аддасць. Ці аддасць іншы слот ад таго ж правайдэра. У релаксе ж калі жрэ, то жрэ. А іншага рэжыму гульні я там і не бачыў. Якось у мяне быў нядрэнны занос у релаксе, але потым ён жа і з’еў, прычым увогуле без шанцаў.
Сам сабою, кажучы пра релакс, я не бяру ў увагу принт студиос. Там у мяне рэгулярна штосьці атрымліваецца выйграць…
Што думаеце, форумчане? Мне аднаму не аддаецца гэты цудо-правайдэр, ці ў ўсіх ён падобным чынам гуляе?
У рэлаксе заносіў 3000х у Mega Heist або 1500х, дакладна не памятаю, але дакладна не скам, ды бонускі ставіць цяжка, але сам правайдэр даволі цікавы
Не заўважыў, што ён нейкім чынам горш за іншых гуляе. Аднакова можа жраці, а можа і даваць.
Для мяне Рэлакс – адзін з топавых правайдэраў, якія могуць выдаць вялікі х.
Лавіў у Айрон Банк, Біст Мод і Нэт Гейнс па х3-7k. Часцей за ўсё ў Айрон Банк вялікія заносы трапляліся, яшчэ ў момант яго папулярнасці (рэлізу).
У Біст Модзе і Нэт Гейнс некалькі разоў ловіў хот-моды.
У Мані Трэйнс проста спінам могло х500+ накінуць.
Падабаецца яшчэ Хекс, усё хачу ў ім занесці, але пакуль не атрымліваецца. Яшчэ з Леніўцам (самы першы) падабаецца, але таксама пакуль больш за х1000 не давала. З Машынкамі таксама прыкольны, рэперскі) Дешманскія бонускі, ды і спінамі ловіцца часта, бо танная бонуска. У ім таксама шмат рах х1000 лавіліся.
Кароч, вельмі шмат класных слотаў у іх, проста табе не шанцуе.
Вельмі люблю релакс часта выдае добрыя іксы ( і принт стубио таксама ёсць добрыя слоты )
Проста не шанцуе, часта выплёвівае нармальна.
У цябе з релаксам праблема, а мяне прагматык толькі аб’ядае, куды ні зайду – гэта заўсёды памылка.
У мяне релакс гуляе ў пэўных казіно))) у іх у яго і гуляю , а так таксама жрэ ў асноўным , быццам адключылі правайдэра на аддачу . ну гэта хутчэй за ўсё мае неабгрунтаваныя думкі)))
Ну асабіста мне выдае больш-менш, не сказаў бы, што адрозніваецца ад іншых правайдэраў моцна. Можа, табе так не шанцуе з ім.
Дзякуй усім за адказы.
Буду далей спрабаваць занесці)
@brabrobrob
Так, больш-менш грае, здаецца ніяк не адрозніваецца ад іншых
Не, круты правайдэр Relax, імха. Шмат разоў лавіў заносы і хотмод у тым жа айроне ці біст модзе
Што гэта скам, можна пра кожнага правайдэра сказаць. Бывае заносяць, а бывае забіраюць усё пад нуль. Тут як пашанцуе. Мне, напрыклад, у Релакса частенька добра сыпле
Не, канешне, проста не заўсёды заносіць
@opt1ust Тут проста апетыт і страўнік павялічаны, і калі пойдзе адрыжка, невядома…
@luda010676 магчыма, сесія была няўдалай. У мяне заносаў там, канечне, не было, але х200-х300 выдаваў час ад часу.
Добры правайдэр, часта рабіў заносы. Максімальна памятаю, выдаў нешта каля х1500.
@korbin у мяне наадварот – ніколі тут нават х100 не заносіў. у розных казінах катаў – і не фартуе
Занес адзін раз у Relax 6800 ікс па стаўцы 50 рублёў, але пасля гэтага нічога не выйграў
Relax – не скам, гэта правераны правайдэр. Проста ў іх такі стыль: доўга марынуе, потым можа выстраліць. Калі заходзіш на кароткую – амаль заўсёды адчуванне, што душыць.
Мне падабаецца гэты правайдэр, але на ўзроўні з Pragmatic усё нармальна, без праблем. Не думаю, што гэта скам.
@godweles888 для мяне прагматык самы скам, гуляю толькі калі спіны якія-небудзь бонусныя ёсць. Рэлакс у адрозненне ад яго нашмат лепшы. А ў прагматыка за гады гульняў увогуле поўны нуль, ніводнага вартага заносу. Ды і максвіны ў яго слабенькія, а гуляе так, быццам патэнцыял х100000 можа даць. У Рэлаксе таксама, канешне, мега заносаў не лавіла, але х1000- х2000 той жа Money Train перыядычна дае, ды і ўвогуле слоты разнастайнейшыя.
наўрад ці ў усіх па-рознаму, камусьці выдае, камусьці не – я памятаю, калі даведаўся пра nolimit, звычайна гуляў у Amatic або PNG – так вось, чалавек напісаў nolimit поўны скам – мне з цікавасці пайшоў купіў бонус за 1800, 15 к даў, насамрэч не адгадаеш, скам гэта ці не, але калі ты выйграў тысяч 100 і паставіў на вывад, а падтрымка замарожвае і прыдумляе мульцікі, тут так, ужо скам.
@lariska78 ну мне падабаецца Рэлакс Гейминг, Прагматык і Нетэнт тры топ-правайдэры
@godweles888 мой топ – гэта 1- NoLimit, 2- NetEnt і 3- KA Gaming. 1 – самыя вялікія заносы былі, 2 – настальгія, з яго онлайн гуляць пачынала, слоты, на мой погляд, самыя прыгожыя, і 3 – у 90 працэнтаў добрая аддача ў пачатку сесіі, галоўнае ўчасна сысці)
@lariska78 я нокулит не люблю, штосьці мне не зайшоў. А вось нетент, яго старыя слоты – гэта, канечне, Space Wars і Secret of Christmas.
Скам – гэта моцна сказана. У іх шмат добрых слотаў, якія часта заносяць. Таму глупства называць гэта скам, калі вам пару раз не пашанцавала.