Проста бездэп на Мікрагейминг))
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
25 лістапада 2015 г.
ад
air212
|
25 Адказаў
|
1,213 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Кароче пацаны і не пацаны – расклад такі:
даюць 20 фры спінаў у слот High Society, але як аказалася яны яго да акцыі і не прымацавалі яшчэ. ўвогуле што робім.
1 ) для тых хто не мультит і гуляе ўпершыню тут *Стварыць новы рахунок гульца з выкарыстаннем спасылкі
не глядзіце што там напісана 50 спінаў, астатнія даюцца пасля першага дэпа.
2 ) Увядзіце ў свой уліковы запіс , ісці ў чат, сказаць як я напісаў ніжэй, вам могуць прапанаваць на выбар слот для дабаўлення
3) Атрымліваем, гуляем, ставім мне +
4)Вагер х30
5)Макс кеш – 100 (сотачка)))
Расія, Украіна і іншыя краіны СНД, усім даюць.
***прыклад чата***
artem: please give me 20 free spins in High Society
Grant: I’ll happily check into that for you. Please allow me a moment to review the account and I will be right with you.
Grant: Could add the spins to a different game since they have not added as yet?
artem: ok
Grant: I have added 25 free spins for Jurrasic Park for you on your computer:)
Grant: Is there anything else I can help you with today?
artem: no.thank you
для большага доказу
Па спасылцы не пераходзіць. Відаць альбо паламаная, альбо яшчэ нешта. Акно адразу зачыняецца
змяніў спасылку. А вось так павінны даць фры-спіны.дало дыназаўраў з вайлдамі![]()
Паставіў мінус за тое, што не напісаў, што АЛЛСЛОТС даюць. Там аккі ўжо ёсць. Укажы пра гэта дзесьці ў тэме
уу ты злодзейка))карыстайся ананімайзерамі)аллслотсы лёгка VPN абыходзяцца)без дэдзікаў
Мяне ўвогуле ў чаце ў чаце ўціраюць пра 30 спінаў і кажуць каб іх атрымаць трэба спампаваць флэш-версію
Ды проста іншыя будуць казаць. Чо ты нам ставіш, старым не ставіш мінуса 😁
Ды ў мяне мікра лагае жудасна. Чота нават не хочацца. але спс за бездеп напэўна )
я ўжо не ведаю, як вы камунікуеце) я спецыяльна прывёў прыклады з чата. Хлопцы, на самой справе бездзеп непаганы, калі правільна абузаць)) але, вядома, добрага абуза не хочацца, бо прикроюць)
P/S адмываю ў пістолеразе па міну, дае))
ну пра спампаваць флэш-версію яны загнулі, канешне )
Я па тваім прыкладзе і напісала ім. ))
напішы, што па акцыі павінны даць 20 фс пасля рэгі “бясплатныя кручэнні пры рэгістрацыі і 30 дадатковых бясплатных кручэнняў на ваш першы дэпазіт” вось гэта тыкні скажы ў акцыі ёсць
А ў цябе як? Удалося адбіць?
адбіць то адбіў,я ў чаце напісаў)паставіў усё на чырвонае і прайграў
Прабач, я думала ты пра іншы бон пісаў)
Пасля звароту ў чат далі 20 фрыспінаў у Авалон 2!
Накатала 14 еўра, працягваю гуляць у яго, ужо 70 еўра набіў…. ну што ж паспрабуем
Выхадзі з Авалона 2. Гэта Маражэнка слот. Ідзі лепш у ІР. Ці яшчэ куды.
так колькі адбіў то? там быццам сума бону спісваецца, а астатак твой
На жаль)) нічога не адбіў!
Ну як жа ты так(
Здаецца, столькі набіў…
Дык калі быць шчырым, пасля таго як на OTOBET.COM мне не вывялі бездэп, з-за таго што ў мяне няма загранкі ці правоў, я не вельмі з вялікім жаданнем стараюся адбіць бездэпы на замежных казіношках…. так хутчэй каб час забіць! Усё роўна 100 прычын знойдуць не выводзіць, а тут хоць пакруціў, да і вам адпісаў, як што, можа камусьці дапаможа
сёння для жарту вырашыў паабузіць) і далі) на тытанаў 20фс) але бясвынікова
Маю на ўвазе – спампаваць кліента. Так. У майкро бывае, што бясплатныя гульні яны могуць даць толькі ў спампоўнай версіі казіно.
Ну я не ведала і ў умовах у ТС не было напісана, што каб атрымаць спіны трэба спампаваць
Проста часам падтрымка тэхнічна не можа гэтага ажыццявіць. Наколькі я разумею. У некаторых казіно гэта адбываецца без праблем, але ў 90 працэнтах выпадкаў з майкро мне сустракалася менавіта так. Зразумела, што засмечваць кампутар лішнім хламам не хочацца,але тут ужо або або.
Мабыць яны выбарча даюць,кому як, мяне так у гэтым казіно 2 разы ветліва паслалі.