Прокуратура Філадэльфіі прад'явіла пазоў "супраць" Ілона Маска з мэтай заблакаваць правядзенне "палітычнай" латарэі
Заносы ў казіно
|
29 кастрычніка 2024 г.
ад
thee4
|
16 Адказаў
|
247 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У пазове пракуратуры Філадэльфіі адзначаецца, што раздача грашовых узнагарод палітычным камітэтам Маска мае ўсе прыкметы незаконнай латарэі, якая падштурхоўвае жыхароў Пенсільваніі дзяліцца сваімі персанальнымі дадзенымі.
Раней Ілон Маск публічна аб’явіў, што кожны дзень да прэзідэнцкіх выбараў у ЗША ён будзе раздаваць па $1 000 000 тым, хто подпіша петыцыю ў падтрымку Дональда Трампа. Пасля гэтага аб’явы Міністэрства юстыцыі ЗША папярэдзіла Маска, што ягоная ініцыятыва пра штодзённы розыгрыш мільёна долараў можа парушаць федэральны закон. Аднак гэта папярэджанне было ігнаравана – замест гэтага Маск выдзеліў мільён чарговаму зарэгістраванаму выбаршчыку.
Выдатны ход ад “милЛлиардера” у падтрымку Трампа. Навац не прыгадаю такога піару, што б кожны дзень разыгрывалі цэлы “лям”… 😎
Сталася б такое ў нас, адразу б 850 блогераў (праўдарубаў) знялі разаблачэнне. Якія негоднікі, усё купілі.
А ў іх? А ў іх дэмакратыя і гэта іншае)
Гэта не проста дэмакратыя, гэта амерыканская дэмакратыя… Што дазволена Юпітэру, тое не дазволена быку)
У нас няма сэнсу так рабіць))) пераможца відавочны
Так, сапраўды, у вас пераможца адзін і іншыя нават не могуць нават наблізіцца да яго. У нас па-іншаму, іх прызначаюць тыя “іншыя”.., а потым народ дзівіцца, чаму так усіх на літару Х…
А што дазволена быку калі……?!🤣
Давайце напішам ліст Маску, ён выдатны хлопец, наш чалавек! Няхай і ў нас на форуме разыгрывае грошы!
Ды яму прама зараз не да нас, там сваё “кіно”)…Тым больш што ў нас, ці каго ўвогуле выбіраюць)
Спроба ,не катаванне. Ты напішаш ці мне напісаць?!🤣
Хоць успомніў, выбіраюць… Гэта калі ў двух ці трох форумчан аказваецца аднолькавай колькасцю лайкаў за суткі… Але і тое якось усё заплутана(на наступныя суткі, “сися” можа рабіць тры розныя выбары(на сняданак – адзін, на абед – другі, на вячэру – трэці). Я ўжо як-небудзь задаваў адмінам пытанне, але атрымаў… ухільны адказ)
Я мог бы звярнуцца ў Сусветную лігу сексуальных рэформаў, але спазніўся… Гэта можна было зрабіць яшчэ да 1935 года)
Тым больш ты масквіч і больш інтэлігентны, чым я, ты ведаеш ноты, так што лепш давай ты)
Добра. падумаю ў вольны час! Дарэчы, дзядзька. Калі Остап Ібрагіміавіч Панікаўскаму раіў🤣 я адносна звароту ў 😗Лігу сексуальных меншасцей, ён нават і ўявіць не мог, наколькі гэта ўсё будзе актуальна ў наш час!!!😗🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣💯😎і яго словы будуць сур’ёзныя як ніколі!!!!
Яны ж, як тарканы цяпер🙀💩💩💩🪂🪂🪂🪂🪂🪂усюды🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈нават сцяг у меню ёсць смайлікаў💩🤣заўсёды
Ты ведаеш, а як жа ўсё ж цудоўна ў Амерыцы з Маскам… Пайшоў на выбары прэзідэнта краіны і стаў “прэзідэнтам свайго жыцця”, выйграўшы мільён грашамі! Вось у мяне да іх ідзе толькі адно пытанне, чаму ніхто не бярэ інтэрв’ю ў гэтых шчасліўчыкаў)
Ты можаш быць першым, у чым праблема?!
УВАГА адназначна трэба пісаць Маску, заадно я яму скажу, што ад нас прыехаў чалавек аўтарытэтны, браць у яго інтэрв’ю!😁
Мне здаецца, што прыехаць не атрымаецца! Туды, калі мне памяць не падводзіць, можна або прыляцець, або прыплыць… Прыплыць нават лепш, але толькі на круізе, дзе ёсць казіно)