Прамая лінія з камандай па ўрэгуляванні скаргаў кампаніі SoftSwiss
Падтрымка прадстаўнікамі казіно
|
5 May 2021
ад
VyacheslavLenin
|
117 Адказаў
|
17,492 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Шмат хто з нас, гуляючы ў анлайн-казіно на платформе SoftSwiss, сутыкаліся з рознымі праблемамі: ад затрымак да блоковак.
Аналагічнае ў многіх адбывалася і ў іншых казіно.
Пачынаючы з гэтага моманту і да 12 мая ў гэтай тэме прымаюцца пытанні ад гульцоў да прадстаўнікоў кампаніі SoftSwiss.
Усё, што вас цікавіць і магло б зацікавіць у будучыні, вы можаце спытаць у гэтай тэме і атрымаць адказ.
Пытанні задаваць карэктна і з нармальнай лексікай. Увесь лішні флуд будзе выдаляцца.
Прыклад пытання:
Купіў тэлефон за вуглом, гуляў у казіно, заблякавалі за мульт як даказаць, што я не мульт і купіў прыладу без чэка
Па-мойму, у софтсвисс самы адэкватны антыфрод-аддзел, думаю, не будзе ніякіх пытанняў.
Іграў яксьці на працы з працоўнага планшэта па мабільным інтэрнеце і нічога, без пытанняў вывялі, а я вельмі баяўся, што зараз пачнецца… У гэтым плане яны маладцы!
Казіно bitcoinpenguin. Пішу, канешне, не ўпершыню, ну а раптам дапаможа. Кінулі мяне і яшчэ шмат хто. Прыслалі бездэпазітныя фрыспіны, адыграў, ніякіх парушэнняў і г.д. Па правілах на той момант максімальны вывад быў 0,03 btc. Заблакавалі рахунак быццам за мультыаккаунт, якога, канешне ж, няма. Скарг на іх шмат за тое самае.
Што, слоты не даюць? Падкруцілі?
Добры дзень.
Падкажыце, калі ласка, што рабіць у сітуацыі, калі казіно абвінавачвае гульца ў парнай гульні (згаворы з іншым гульцом) на лайв гульнях, а ён гэтага не здзяйсняў ? Абвінавачваюць у так званым “пераліве” з аднаго акаўнта на другі. Як даказаць сваю невінаватасць ?
Добрага, якое ж будучыня чакае расійскі рынак, даданне плацежак ці поўны сыход з ру-рынку?
Усе ведаюць, як праверыць РТП у слотах правайдэра Плей н гоу, падкажыце, а як праверыць РТП у іншых папулярных правайдэраў?
Вось Ленін вышэй напісаў прыклад пытання, а сапраўды падкажыце.
Што рабіць, калі я грала ў казіно да гэтага, купіўшы б/у прыладу, і мяне абвінавацілі ў мулце і забанілі, што рабіць і як даказаць, што тэлефон куплены з рук, а я не мульт
Як варыянт, загадзя звяртацца ў саппорт з просьбай праверыць прыладу. А калі прапусціў, то гэта віна гульца – што не ўлічыў такі момант. Гараздзюкі абавязкова скарыстаюцца для невыплаты, а нармальнае казіно будзе глядзець па дадатковых прыкметах.
Тут пытанне на будучае, я так разумею, а не канкрэтны выпадак. Такія скаргі праскокваюць часта
слава успомніў я што атрымаў блок у казіно fastpay, абмяркоўваў з менеджарам за што блок? так і зразумелага адказу не атрымаў, імэйл кіну ў ТГ
тут тады трэба скаргу пісаць калі спісалі і заблакавалі
Або апішы ўкратка сітуацыю тут. хлопцы адкажуць(даныя я перадам)
не, граў там і апошнім часам без бонаў ,тупа блок акаунта
Дастаткова часта на форумах раяць звяртацца да ліцэнзіята, калі казіно адмаўляецца вырашаць праблему, раскажыце – які шанц таго, што ліцэнзіят прымусіць казіно перагледзець сваё рашэнне?
І ці ёсць шанец, што ліцэнзіят адкажа?
@macur666 тут на пытанні адказваць будуць прадстаўнікі. не адказвай плз за іх
а я чым табе не прадстаўнік? таксама магу адказаць
Мммм, усім) адказы прадстаўнікоў усе змогуць пракаментаваць пазней
Скажыце, ці будзе на вашай платформе прадстаўлены новы пастаўшчык гульняў Real Dealer і калі не, то чаму…
Мне вельмі хацелася б даведацца за Fastpay , за раптоўнае адключэнне VIP праграмы для Расійскіх гульцоў. Так як я прайграў 3500 у панядзелак і мне ў суботу былі належныя фрыспіны , але на наступны дзень мне сказалі , што нічога ты ў суботу не атрымаеш.
Падтрымліваю пытанне, а таксама можна пракаментаваць інстант-пэй, іх дачку на Мальце, добра так народ кінулі з адменай VIP-сістэмы ў аднабаковым парадку.
ВІТАЮ ПРАДСТАЎНІКОЎ
SoftSwiss
У КАСТРЫЧНІКУ МІНУЛАГА ГОДУ ГРАЮЧЫ Ў TTR КАЗІНО ЗРОБІЎ ДЗВЕ СТАЎКІ ПАДРЫАД У ЛАЙВ РУЛЕТКУ АД EVOLUTION І МНЕ ДВА РАЗЫ ПАДРЫАД АДМЯНІЛІ ВЫПЛАТУ НА НОМЕР 29, У ЯКОМУ СТАЯЛО 600 РУБЛЁЎ! (АГУЛЬНАЯ СТАЎКА 4600 ЗА СПІН І БОЛЬШ ПЯЦІСОТ ДАЛЯРАЎ ЗА ВЕЧАР-СЕСІЮ. УСЯЎ СЛІЦЬ ПРЫМЕННА 300 К вякоўных расійскіх рублёў ЗА НЯДЗЕЛЮ ДА ГЭТАГА Ў ГЭТЫМ TTR-КАЗІНО НА ВАШАЙ ПЛАТФОРМЕ І ПАЎПЯХАЎ ПАКЛЯСЦІ СЯБЕ СПЫНІЦЬСЯ ПАСЛЯ ГЭТАГА ВЫПАДКУ. І НЕ ДАРМА. ГРАЮ ВЕЛІКІМІ СТАЎКАМІ І ЖОРСТКА, ДА ЎЫ І САВЕ САМОМУ, МАЮ ДУМАЮ, УЛІК УСЁ Ў БУДЗЕ ВІДЗЕЦЦА НЕЎЗБАЎКА І ВОТ ЧАРТ ЗАНЕС МЯНЕ “ПАСПРАБАВАЦЬ” ЧЭСНЕЙШАЕ КАЗІНО АД САМАГО TTR!! СКРЫНШОТЫ З ВІДЭА ЗНЯЎ, АЛЕ ВІДЭА, НАЖАЛЬ, НЕ МОГУ ЗНАЙСЦІ, ВІДСІНАЧНА НЕ ЗНАЙДУ, АЛЕ ЎСЕ СКРЫНЫ ПЛЮС СКРЫНЫ З ПАДТРЫМКАЙ TTR-КАЗІНО, ЯКАЯ СКАЗАЛА, ШТО СТАЎКУ МНЕ АДМЯНІЎ МІЛЬЯРДНЫ ПРАЕКТ EVOLUTION, ТОБАС ДВА РАЗЫ ПАДРЫАД І МЕНАЎ ІМЕНАВА МНЕ! УПЭЎНЕНЫ НА 10000% ШТО TTR-ПРАЕКТ НА ВАШАЙ ПЛАТФОРМЕ ПРОСТА “ШАЙВАНУЎ” – ПАГОЛІЎ МЯНЕ ДВА РАЗЫ ПАДРЫАД АДМЯНІЎШЫ СТАЎКУ ЭЛЕМЕНТАРНЫМ РАЗРЫВАМ ЗВЯЗКІ (УЛЮБЁНЫ ПРЫЁМ НЕКАЛЬКИХ НЕЧЭСНЫХ ПРАЕКТАЎ І, НА ЖАЛЬ, НА ВАШАЙ ПЛАТФОРМЕ ВЕЛЬМІ ЧАСТА) ШАНОЎНЫЯ БРАТЫ З БЕЛАРУСІ, ТОБАС САМ SOFTSWISS, НА БАЗЕ ЯКОЙ ЗНАХОДЗІЦЦА ГЭТЫ ПОМОЙНЫ ПРАЕКТ. ЖАЛОБУ ГОТОЎ РАЗМЯСЦІЦЬ ПА ПЕРШАМ ВАШЫМ ПРАСЬБАМ – НЕ РАЗМЯШЧАЎ, ТАК Я КІРАВАЎ ВІДЭА, А ТУТ УБАЧЫЎ, ШТО САМІ SOFTSWISS БУДУЦЬ АДКАЗВАЦЬ НА ПЫТАННІ НА ЛATEST. УСЯЛІННА ТРЫМАЮ РУКУ НА КНОПКЕ І АДРАЗУ ВЫШЛЮ ЎСЕ СВАЕ ПРУФЫ, БО ГЭТАЯ СІТУАЦЫЯ ПАЎНАСЦЬЮ ПАКІДАЕ ЦЕНЬ НА ВАШУ ПЛАТФОРМУ!!!!!! ДУМАЮ, РАЗБЯРЭЦЕСЯ! КАЛІ АДРАЗУ ПРАДОСТАВІЦЕ ПОШТУ, КУДЫ АДРАЗУ СКИДАЦЬ ГОТОВЫЯ СКРЫНЫ, ПРУФЫ І АПІСАННЕ – БУДЗЕ ЦУДОЎНА, ТУТ Ж ВЫШЛЮ. МІНУЛЫМ ЧАСАМ БУДУ ШУКАЦЬ ВІДЭА – ПАВІННА БЫЦЬ ЗБЕРЭЖАНА, АЛЕ СКРЫНШОТЫ ТАК, СКДЕ, ПАМІЖ ІХ ПРЫ БАЛАНСЕ ПРАМЕЖКАМ 76-80 К РУБЛЁЎ Я АТРЫМАЎ ВЫПЛАТУ ПРЫБЛІЗНА 11 К І Ў ТОЙ Ж ЧАС МНЕ СПІСЫВАЛІ БАЛАНС ПРЫБЛІЗНА НА 7 К – ШТО-ТО ТАКОЕ, ЯК ЦЯПЕР ПАМЯТАЮ. Я НЕ ВЕРЫЎ І САМ УЛІК У СЕБЕ ГЭТА ЎБАЧЫЎ. АДРАЗУ СКАЖУ – ПАДОБНАЕ БЫЛО Ў МАГО СЯБРА, У ЯКОГА ТАКСАМА У TTR СПІСЫВАЛІ БАЛАНС ПРЫ ВЯЛІКІМ ПРАФІЦЫТЫ ВЫШЭЙ 1000 ДАЛЯРАЎ І ТАКСАМА ПРЫКІНАГА 100 ДАЛЯРАЎ ЗГАРАДЗІЛА ІМЕНАВА ПРЫ ВЫПЛАЦЕ! УСЁ ЯСНА – ЦУДЫ І ТОЛЬКІ!
У першым пасте ж напісана, што пытанні збіраюцца да 12-га чысла, а потым ужо будуць адказы.
Вышэй было пытанне адносна адказаў ліцэнзіятаў: як сцвярджаюць многія крыніцы, ёсць так званыя фэйкавыя ліцэнзіі, то бок па сутнасці яны і не ліцэнзіі – а шы́рма
Раскажыце, якія ўвогуле ліцэнзіі Кюрасао лічацца топавымі і якія з іх вядуць дыялог з кам’юніці, і адразу пытанне ў пытанні: ці ёсць управа на ліцэнзіята? Напрыклад у тым жа Кюрасао.
Збор пытанняў доўжыцца да абеду, у вас яшчэ ёсць шанс яго задаць