Прагнозы на футбол (Топ-5, ЛЧ, ЛЕ, ЛК)
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
13 March 2023
ад
vinar20
|
453 Адказу
|
10,182 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усім прывітанне!
Буду весці тэму прагнозаў, толькі па футболе, маючы ўласныя напрацоўкі праз шмат гадоў (ужо меў вопыт вядзення прагнозаў тут, на родным для мяне форуме, будучы зусім маладым і няўопытным). Буду рады ўзаемным дыскусіям і ацэнкам па выніках маіх прагнозаў. Статыстыка, справаздачы, натуральна, усё будзе ў маіх фотаадчотах
Стартовы банк 1000$
Прывітанне, дарагі, вітаю з вяртаннем🐽
Даўно цябе не было відаць, спадзяюся, са здароўем усё добра… Удачы ў тваіх пачынаннях😉
Дзякуй! Прыемна чуць тых, хто верны тут сваёй справе😉 Слава Богу, здаровы, магло быць і горш, думаю, ты разумееš, пра што я. Жыццё разгарнулася на 360 градусаў, але хобі і інтарэсы засталіся тыя ж)
З учорашняга дня даваў прагнозы, але не паспяваў публікаваць тут + справядліва было б пакідаць свае думкі тут, калі банк не ў плюсе і не ў мінусе, а 1000$, як і пісаў у стартовым пасте (таму чакаў моманту, калі выраўнаю банк да нуля, бо быў лёгкі стартовы мінус) і з нуля буду пакідаць свае прагнозы ў скрыншотах, як і вынікі
Прогноз на ЛЧ
Аўторак 14.03.
Калі ў матчы МС – РБ Лейпцыг не будзе гульні на кантору, то верхні тотал павінен прабівацца на ізі. Я выбраў самы бяспечны варыянт, бо па форэ ў карысць Сіці можа быць неадназначна, на перамогу вельмі малы коефіцыент. У ЛЧ Сіці не стабільны ў абароне, як у АПЛ. А Лейпцыг не стабільны з топ-апанентамі + у Сіці запаса кадраў надзейней для дасягнення выніку. Хто хоча, можа ўзяць гол Марэза або Голанда.
Што датычыцца Порту – дома больш надзейныя ў абароне, больш агрэсіўныя + гэта ЛЧ. Мне гаспадары больш характэрныя, чым італьянцы, таму як мінімум не прайграюць, я б паставіў 1-0 у асноўны час, або 2-1, хаця не думаю, што будзе больш за 1-2 мячы. Прагназую шмат фолаў і гульню на характэр. Паглядзім па выніку (чаму-то мой досвед так падказвае пры выбранай стаўцы, супраць падобных сапернікаў як Інтэр, дома Порту менавіта так гуляе)
Вельмі спакуслівая прапанова для вас на фолы. Сіці і РБ нізавыя, а таксама пазіцыйна абараняюцца каманды + у Лейпцыгу не будзе галоўны дрыблёр каманды Нкунку, які цягне на сябе фолы.
Сіці ў ЛЧ у сярэднім менш за 8 фолаў
РБ у евракубках – у сярэднім менш за 9 фолаў
Справаздача пра апошнія падзеі
Укратка:
)
Аўсбург можна рызыкаваць узяць чыстую перамогу, але я выбраў больш бяспечны варыянт (вельмі шмат нестабільнасці як у адных так і ў іншых сапернікаў, і па складзе, і па гульні
За Астон Віллу не зіграюць Коутиньо і, хутчэй за ўсё, Камара, якія з’яўляюцца маторамі гаспадароў, таму атакі будуць менш небяспечнымі, + Борнмут для гаспадароў з’яўляецца трывальным арэшкам у асабістых сустрэчах, але не думаю, што госці ўмудрацца прайграць + многа прагаляваць ад аутсайдэраў, будзе роўная гульня, пры якой будзе нямнога самога футбола
Чэлсі павінен хлопнуць дзвярыма перад матчамі за свае зборныя, да таго ж за апошнія 2 гульні набралі нядрэнны тэмп і выніковасць. Эвертан жахлівы ў абароне, столькі гульняў перагледзеў у гэтым сезоне, дома Чэлсі 2-0, 3-1 павінен перамагаць
І рызыкоўная стаўка на іспанцаў. Паехаў за кэфам, ненавіджу кэф 1.5 калі даюць на гаспадароў, вельмі ўжо падманлівы, у маёй практыцы ён, + Валенсія павінна адыходзіць ад зоны вылету, і не ўпасці тварам у бруд у Мадрыдзе
1 раз з 5 апошніх вочных сустрэч было 2 галы ў першым тайме. Глядзячы на гульню ДК і Зори супраць іншых супернікаў, асноўныя намаганні прыкладаюцца ў другім тайме. Мне здаецца, будзе 1-0 пасля першага тайму, альбо наадварот 0-1, а потым, як звычайна, ДК уключыць натиск, бо пакуль іх пітух у задніцу не клюнуць, яны не пачнуць гуляць, то-бок магчымая волевая перамога ДК па выніку матчу
Ізі заход
Лічу валуйным каэф на гэты матч у плане тоталу, бо ў Удынэзе защ вельмі храмае + дрэнныя вынікі, за якія трэба змагацца, тым больш пры сваіх балельшчыках. А гасцям таксама патрэбная перамога, асабліва пасля прасечкі з аутсайдэрам у папярэднім туры. Думаю ў такой гульні, дзе матывацыя ў абедзвюх каманд павінна быць вар’яцкай, павінны паказаць верхні тотал, тым больш за такі каэф
Сёння галы на апошніх хвілінах граюць супраць мяне, бывае, не шанцуе (вяртанне і мінус)
Вось гэта матч. Заход ТБ2.5 ужо пасля першага тайму. Перабіты пенальці, які спачатку не рэалізаваў Ібра, які ўсё ж са другой спробы забіў (не дарма ён у мяне на аве стаіць, машына фартовая😅), дыскваліфікацыя трэнера Удынезе, нервы не вытрымалі…і забіты ў раздзявалку другі мяч ад Удынезе на 50-й хвіліне. Як і казаў, каэф валіюуууй
Аднак у Іспаніі ВАР супраць мяне😅. Але я веру ў характар Валенсіі, якая можа лік зроўняць у другім тайме
Прагнозы на сёння
Зусім мізэрны, але +
на жаль не паспеў сюды закінуць прагноз на ОЗ у эль-класіко, ён мяне і выцягнуў. Увесь дзень думаў браць ці не браць гэты зыход, шмат аналізаваў, шукаў альтэрнатыву. І зноў на апошніх хвілінах не шанцуе, Барса на 92-й забіла, пры тым што Реал 10 хвілін раней забіў гол з мізэрнага афсайда, я не ведаю, пару см там было ў прамым сэнсе, бред. Трошкі пазней скіну вынікі за тыдзень.
А вось і адборачныя матчы на ЧЭ 2024 прыехалі. Вось мае варыянты на сёння
![]()
Медыя ад удзельнікаГэта статыстыка за мінулы тыдзень. Для старту зойдзе. Толькі на доўгай дыстанцыі будзе ясная карціна
Ну што, пакуль 3 з 4 пасля першага тайму падзей заходзіць лёгка і на ўра. Англія знішчае італійцаў, па фолах усё чотка, італьянцы будуць паспяшацца, багата памыляцца і як следства працягнуць фаліць. Паўночная Ірландыя штучкі 3-4 кутніх яшчэ, я думаю, падасць у другім тайме як мінімум, Сан-Марына яшчэ трохі падсіядзе ў плане фізікі. Калі якім-небудзь цудам Данія зробіць 5 кутніх у другім тайме, будзе проста кайф, але я ўжо сумняюся, паглядзім
Я, канешне, ў прыемным шоку, упершыню 4 з 4 заход, проста ўсё на тоненькім)) Гэта мне камбэк з мінулага тыдня, дзе ўсё на 90+ хвіліне псавала мне заходы))
Я што-такі згубіўся ў часе і не выставіў прагноз на сёння. Пакуль гэта быў адзіны, прааналізаваў учора ўвечары. Хутка дам яшчэ. А пакуль што ўпэўнены заход ужо на 70-й хвіліне матчу
Прамежкавыя вынікі
Прогнозы на заўтра
Лічу, што зборныя Англія і Украіна правядуць матч у асноўным у цэнтры поля. Паколькі госці будуць абараняцца з насычэннем цэнтра поля, сыходзячы ў некалькі контратак у першай палове сустрэчы, асабліва, а гаспадары пасля вымотанай сустрэчы супраць Італіі не будуць на максімальных абаротах, а пазіцыйна спакойна круціць мяч, але асцерагаючыся флангавых атак маіх суайчыннікаў. Таму ў гэтай сустрэчы і галоў не павінна быць шмат (прыкладна 1-2 мячы) і дакладных удараў як вынік.
Па корнарах у другім матчы будзе штосьці падобнае на гульню шатландцаў з Кіпрам
Дзень на “ізі”.
8 прагнозаў + да рады. Але ўсё роўна яшчэ рана рабіць высновы