Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,497 Адказаў
|
180,513 Праглядаў
|
42 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітанне ўсім) , Паша , Екатэрынбург ! 24 гады, Екатэрынбург, Менеджар па прамых продажах (гандлюю оптам электратэхнікай) , Іграю: хакей, футбол, рыбалка – па кайфе!), дадам , Люблю аўтамабілі , у мяне самога Audi Q7 + ВАЗ 2113 (турба) ну трынашка так на выходных напужаць народ на зараджаных іномарках)))
прывітанне калега)таксама менеджар толькі прадаю сістэмы бяспекі)ўлівайся ў калектыў
Так,я толькі за , зносіны люблю,асабліва новыя знаёмствы !
Ці тут Урал?)),а як змяніць нікнэйм?
Прывітанне!)
Нік можна, здаецца, толькі праз месяц змяніць)
Калі памяць мяне не падводзіць)
Здарова ПаША!
Здароўненька!=)
Прывітанне ўсім з Харкова, завуць мяне Геша, гуляю ў руль некалькі гадоў, вынес пару казяў, еврогранд каля 3 тыс. бакінскіх і риобет на 300 т. р., пасля гадавога перапынку вырашыў працягнуць і дапрацаваць сваю сістэму, мэта – вынесці казю на мільён р. Удачнай усім гульні і дабра
Прывітанне, Геша, дабро запрашаць у наш дружны калектыў. Калі ты пра стратэгіі гульні на рулі, то адкажу так: у рулетку гуляюць больш за трыста гадоў, і мноства людзей прыцэльна вывучылі гульню. Калі б існавала бяспамылковая сістэма ставак, то рулетачныя сталы даўно б выкінулі з казіно на сьмецьце. Няма ніякіх цудавых сістэм – ёсць толькі ўдача, фарт. Ты ўдачлівы чалавек, і жадаю надалей вялікага везення. Калі дасягнеш мэты, то абавязкова сфоткай вынік, каб мы змаглі парадавацца поспехам калегі.
Прывітанне-прывітанне! дабра пасялення
Здарова. Ну ты заходзь, калі што.
Арцём, а што такі задаволены, што мультык падняў у Бетина? 🙂
Прывітанне, Геша ! ))![]()
![]()
Рэспект камрад.
На мільён – гэта крута.
Я таксама хачу – на мільён.
Але за раз – не вытрымлю.
Можа – за некалькі разоў.
Як камраду ўсе свае пойнты аддаць?
Я ў яго веру.
Паглядзім, можа сапраўды вынясе курыятню.
Калі можна, то перавядзіце ўсе мае пойнты на яго рахунак.
Геша. Паслаў табе 9 пойнтаў. Больш нічым не змог, ледзьве разабраўся – там ліміт і яшчэ камісія.
Ты ўжо там далей сам разбярыся, як іх актываваць на свой баланс. Там у профілі ў краме ў сваім партфелі або ў кошыку глядзі, як іх атрымаць. Я сам ледзьве вкурыў, як іх табе пераслаць – хацеў усе, але не атрымалася – там ліміт 10 і яшчэ камісія.
Кароч 9 пойнтаў твае – шукай іх у сябе – я іх табе адаслаў.)))
Фішер, ад мяне RESPECT. Такія благародныя жэсты мала хто тут робіць. На вачах расцвёш, рожа пратакольная 🙂.
Я пачынаю рэўнаваць, а Фишер яйцо сабе, па-мойму, адарваў 🙂 . Пончик, напэўна, павесіцца, калі ўбачыць 🙂 .
Сяргей з Саратава. Усім удачы ! ))
Усім прывітанне,я Аляксей,горад Санкт-Пецярбург,граю гадоў 14-15 ,у анлайн гадоў 7-8 .У асноўным голдфішка,gaminatorslots.Europa,Tropez,Redbet. Апошнім часам у Eldorano. Удачы Усім!
Прывітанне, Аляксей)!
Што за Eldorano?
Eldorado?
Eldorado-опасыпаны залаццем, але нам пакуль туды рана па гэтай Eldorano 🙂
eldoclub.com/games на самой справе нічога асаблівага, пара гульняў зацягнулі, пішуць, што на ківі хутка выводзяць, сам ні разу пакуль не выводзіў, хаця магчымасцей было шмат.
eldoclub.com/games на самой справе нічога асаблівага, пара гульняў зацягнулі, пішуць, што на ківі хутка выводзяць, сам ні разу пакуль не выводзіў, хаця магчымасцей было шмат.
Ты пра гэта. Там няма золата, павер мне. Ты паглядзі, як секундомер джэкпот херачыць, прама да электронных гадзін падключаны. 🙂
Спяшаюся цябе супакоіць.
З маімі званочкамі- усё ў парадку.)))))
Прывітанне, Серега і Алякс.
Правільна, што не адарваў, можа яшчэ спатрэбіцца. 🙂