Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,497 Адказаў
|
180,486 Праглядаў
|
42 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Здарова, Гася. Бяры снайперку і буш снайперaм 😁
Та гэта ж не гульня ў контру, а снайпераў і без мяне хапае, у мяне шмат знаёмых ужо загінула, сам я нібы не баец (Інвалід з дзяцінства) але калі прыцісне, то давядзецца адбівацца.. Тут баёў і без мяне хапае, здаровых і вопытных.. Тут вайна па-сапраўднаму, вельмі жорсткая..
Ад каго абараняцца? Ваяюць свае са сваімі. А розныя дагі і г.д. да вас не падыдуць )
Здароў, Дзеніс.
сардэчна запрашаем!!!!
Ды быццам так, але як сабакі бешаныя, а Інтэрнацыянала хапае, і негры ваююць супраць нас, і палякі, ды многа каго прыехала, бабло зарабляюць на гэтай вайне.. Так што полезуць – не полезуць, тут як глядзець..
Увогуле ўсім прывітанне..Поспехаў усім,шмат халявы,ну і поспехаў у гульнях,і добрага настрою..
Прывітанне земляк 🙂
Але гэта французская ТП 10 узроўню =( раней было 4 к дама і больш =( Калі ў мяне памяць не падводзіць
гатова
спадзяюся зробіце мяне багатым)))))
НУ ТАК, ПОЙНТЫ Ж НАЛІЧАЦЬ?))))
Выдатная тэма)
Зваць мяне Іван, мне 25 жыву ў Маскве. Люблю слоты, покер і нарды)
Шчыра кажучы, да рэгістрацыі на гэтым форуме я зусім не верыў у бездэпазіты, якія-небудзь такія бонусы ці акцыі. Граю выключна дзеля задавальнення, як спосаб заробку я нават не магу разгледзець, успамінаючы колькі я ў іх уклаў))) Любімых казіно няма. Таму што лічу, што ў залежнасці ад тваіх папярэдніх узлётаў або падзенняў, вялікі электронны брат , змяняе да цябе стаўленне.
э э э … не так хутка то….!))
выдатна, дабро паважалі)мы таксама тут не для заробку))
Усім прывітанне!
Усім удачы і міру!!!
Боны на балансах…
Французская 😁 Брыт гэта 😁
Дакладна дакладна.Я ўжо гадоў 2 напэўна не гуляў.
Прывітанне і ласкава запрашаем 🙂
Трымайцеся там, ласкава запрашаем)
Усім хай, я Валянцін, сам з Беларусі, Мінская вобласць, горад вам мала што скажа, так што…
Пачаў з гульні ў покер, але потым адкрыў для сябе аўтаматы і падсеў. У дадзены момант знаходжуся ў арміі)
Здарова Валянцін. Рады.
Усім прывітанне! пачатковы лудаман у анлайн-казіно вось нядаўна вырашыў паспрабаваць выйграць, але пакуль не шанцуе; па ўсім відаць тут усе такія везлівыя
а дзе знайсці каб пагуляць шо за гульня
не забудзь паставіць аватарку )
можа ты не ведаеш ) але ў лудаманстве няма нічога добрага ) яшчэ ёсць шанц звярнуць у іншы бок
Няхай паспрабуе і памотае сабе нервішкі 🙂 Каб лудаманства мёдам не здавалася. Блізкія – мае сябры – здзіўляюцца, як у мяне нервы вытрымліваюць захапляцца такой мутарнай справай і яшчэ заставацца ў плюсе. Але як у народзе кажуць, чалавек да ўсяго прывыкае з часам. Галоўнае, каб ад гэтага быў сэнс. Хаця б атрымліваць задавальненне ад лудоманства, не турбуючы блізкіх. Так што пажадаю ўсім пачаткоўцам-лудоманам па-першае цярпення, па-другое – не зацягвацца, каб блізкія не цярпелі, і нарэшце ўдачы.
не да такога яшчэ здавалася б не даходзіць, каб з хаты выносіў, але нервышкі шаляць, калі камусьці прэ, а ў мяне ніяк адчуванне такое, як быццам хтосьці тваю ўдачу скраў
ну жыццё яна як зебра, як, уласна кажучы, і гульня ў казіно, чорнае і белае, так і ў мяне цяпер чорная паласа, у галаву лезлі розныя думкі, але нічога – рухаемся наперад, адзінае што мог бы параіць старайся гуляць у гульні, дзе ёсць хоць нейкая матэматычная перавага, але над гэтым трэба працаваць.