Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,497 Адказаў
|
180,452 Прагляду
|
42 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
а мне не налічылі 2 пойнта абідна ды ладна))))
добры дзень!мяне завуць Станіслаў!я з Расіі(Ніжагародская вобласць)гульню на бездэпах!зняў са студзеня 60000рублёў!
Ты забыў дадаць спасылкі ВУЛКАНАЎ, з якіх зняў ;D
Прывітанне калегам. Назвалі мяне Спарткам. Родам я з заходняй Грузіі з горада Зугдиди-это ўзбярэжжа Чорнага мора з мяжой Абхазіяй. У РФ жыву ўжо 30 гадоў. Граю ва ўсе азартныя гульні. Вельмі падабаюцца гульні ад гэтай кампаніі igst.getenjoyment.net/ яны пастаўляюць гульні забаўляльным клубам такім http://www.globalslots.com/ Люблю слоты: Мальчышнік, у дзікіх Амазонках, елкі палкі і г.д. Дарэчы прадстаўнік казіно Betinhell працаваў у гэтай кампаніі і гульні казіно Betinhell падобныя на гульні кампаніі igst.getenjoyment.net/ Я прасіў, каб казіно Betinhell прыдумалі такія ж гульні і яны абяцалі стварыць падобныя слоты. Таксама вельмі паважаю гульні ад пастаўшчыка ІГРОСОФТ, настальгія 🙂. Усім удачы ў гульні і ва ўсім.
Аватарочку дадай пліз.
УСІМ ПРЫВІТ!
УСІМ ДАБРА!
Пойнты налічыў. Сорры, што доўга – 4 дні кодзіў не разгiнаючыся))
Рэбята, вялікая просьба, калі не ўбачылі падарунка, не трэба мітынгаваць, абавязкова ўсе атрымаюць.
Не заўсёды атрымліваецца заходзіць у гэтую ветку.
хе хе а мне дадалі двойку 🙂) На туалетную паперу пакетык кавы і пачку цыгарэт хопіць ) 😮
тимурик, катаю слоты, граю ўсюды, але дэпаю толькі ў видеослотс)
Вось набярэш 10 прянікаў памяняеш на 10 уе і накупіш сабе на месяц паперы. Дарма жартуеш, Пронін для нас стараецца. На якім рэсурсе табе за здароўе 2 бакса дадуць?
Ну глядзі, гэта мой першы рэсурс такога кшталту, дзе я зарэгістраваўся 🙂) таму мне няма з чым параўноўваць… але ў цэлым я не дарма зарэгістраваўся 🙂 ну а набраць 10 прянікаў – гэта паўгода торчаць 🙂) хоць можа я яшчэ нешта не ведаю 🙂
Ты зрабіў правільны выбар форуму. Гэты рэсурс лідзіруе сярод форумаў, я кудысьці паўгода прыглядаўся. Разумееш, і я шмат чаго не разумею, але тут кантынгент форумчан нармальны, не такія хамы як на катале ці покер сру 🙂. Навошта паўгода тырчаць? Зарабляць прянікі даволі проста. Тут за навучальныя пасты па тэме хлопцы норм тыквы атрымліваюць. Асядлайся, пакажы сваё майстэрства – і прянікі мяшкамі будзеш збіраць 🙂. Таму звяртайся па тэме і табе ўсё падкажуць. Так што Вiтаю і ўдачы ў гульні.
тое ж гаўно, братан 😁
гэта лудокара! нам нідзе ад яе не дзецца!
я цяпер дадаваць цябе ў друганы буду 🙂) ёсць пару пытанняў па сутнасці 🙂)
наша жыццё ка-ка 🙂
Я набраў 10 поінтаў за 3 дні. Толькі потым я іх праіграў у покер ці ў латарэю, не памятаю. Прывітанне ўсім, каму не сказаў прывітанне.
прыветы. хоць і позна, але, як абяцала, прадставлюся.
мяне завуць Марга (Маргарыта), нарадзілася і пражыла 23 гады на Чукотцы ў горадзе Білібіна.
ён самы дарагі па прадуктах харчавання горад у Расіі і нават у свеце.
але статыстыка толькі па Расіі, на жаль такая вядзецца. і тое састарэлая…за 2011 год.
чаму самы дарагі? таму што цэны там нерэальныя, калі я жыла апошні раз там – яйкі былі па 230 рублёў за дзясятак (цяпер, дарэчы, 300+),
агуркі, памідоры…фрукты ад 400 і вышэй за 1 няшчасны кілаграм. па 500-600 рублёў вінаград, напрыклад, гэта норма.
а зарплаты ў 70 працэнтаў насельніцтва 20-40 тысяч рублёў. У асноўным 20-30, а да 2011 года ўвогуле мінімалка была 7к руб (бальніцы, сац.ахова, бібліятэкі і інш. дзярж.прадпрыемствы), пасля 2011 зрабілі 12 т.р…то бок яны атрымлівалі роўна столькі.
Цяпер, спадзяюся, за пару гадоў там заробкі ўзраслі..але нямнога. А вось цэны выраслі яшчэ больш…
Халод там люты..і зімой, і летам. Пара тыдняў сонца ў год – ні пра што….
Прырода толькі ахрэенная…грыбы, ягады (брусніца, марошка, блакітніца, шыкша і г.д.), лес, гаркі кругам…пах..прыгажосць!
калі каму цікава – напішу як-небудзь агляд з фоткамі, зарплатамі і г.д., бо тут атрымаецца як-то занадта шмат фотак і ўсяго, не хочацца загрувашчваць тэму і пост)))
А цяпер я жыву ў Маскве. Працавала рыэлтарам, часова ўзяла паўзу. Штосьці накшталт адпачынку.
Кахаю рулетку (граю на лікі), слоты, ды і шмат яшчэ чаго кахаю 😏
Штосьці, калі прачытаць з самага пачатку, прама рэзюмэ нейкае выйшла))))) 😁
у агульным, калі каму цікава – працягну ў іншай тэме як-небудзь)
Вельмі палюбіла гэты форум і яго абітальнікаў 🥰 . Спадзяюся, палюбяць і мяне.
Будзем сябраваць? 😁
P.S.: выглядае ава па правілах…ўстаўлю часова)
Сімпатычна ты там так усталявалася)) Гооооры<3
Чот мне туды захацелася, буду знаёмыя ! ехехех
Чукотка))) Адразу нібы кітайцы ў адзенні перад вачыма.
А ўвогуле самае дарагое месца пражывання – Рублёўка. Там буханка Хлеба па 1000 рублёў.
Будзем.
+ ))
Усім рады!
Усім прывітанне!
І я цябе люблю прыгажуня, разумніца. Добра прыбыла.
Я Фішэр. Нарадзіўся, жыў і ў асноўным жыву ў Кемераўскай вобласці.
Я дзіка не люблю ўдмурта з нікам на літару С з бізяном, які паліць у кепцы на аватарцы.
Хоць у цэлым супраць удмуртаў у мяне нічога няма- але гэтага няправільнага ўдмурта я не полюбляю.))))))
Што, сапраўды імя Фішэр?
Прывітанне ^^ Я Саша з Піцера і я люблю топіць злосць і цягу да прыгод на попу ў азартных гульнях і Perfect World-е))
Сардэчна запрашаем! Рады бачыць цябе тут)
Шыфер, і я цябе страшэнна люблю 🙂 .
Яшчэ адна дзяўчынА!Як прыемна!
Узаемна!)) Мой любезны сябар.))) 😁