Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,497 Адказаў
|
180,486 Праглядаў
|
42 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не, ну прадстаўляюцца ж))) значыць не ананімы ўжо))) Хоць хто іх ведае, лгуць мб… 😏 😁
Малаверагодна лгуць я ў любым выпадку не
Усім прывітанне з Сібіры! мяне клічуць Віктар) гуляю ў слоты. покер і рулетка яксьці не заводзяць мяне)) напэўна таму што гуляць у іх не ўмею 🙂
Усім прывітанне! Мяне завуць Андрэй.Я з Данецкай вобласці.Люблю азарт і перамогу)
А дзе аватарка?))
Прывітанне, Віктар
Прывітанне, Андрэй
Адмін а чаму мне 2 ср не налічыў?)
Патаму!
Ну, блін, я ж не сяджу 24 гадзіны ў гэтай тэме.
Раз у 2-3 дні правяраю і налічваю.
На баламуть!))))
На кажа баламуціць)) і нічога не даў 🙂
не “НА”, а “НЕ баламуць”…)
Всем привет я Арсен Венгер,живу у Лондане трэнірую Арсенал,мая каманда пакуль выступае добра але хутка, як заўсёды, прасруць чэмпіянат Англіі і ў гэты раз мяне дакладна звольняць,так што ўжо цяпер даводзіцца шукаць працу, у якой я мог бы прымяняць свае веды і вопыт,у гэты праект веру і таму адкрыў свой блог з прагнозамі на спорт,калі форум раскруціцца хачу быць у топе))))) Кароч, усім дабра пацаны сочце за маімі прагнозамі і выйгравайце разам са мной) 😉 😉 😉
Прывітанне ОРЕЛ. =)
Я яшчэ як бы не разумею слэнг гэтага форума … але спадзяюся што на форуме або сайце ёсць тэма, якая апісвае значэнні выкарыстоўваных слоў тыпу лудаман вінрэйдж і г.д. Яшчэ чуў, што тут ёсць тэма – людзі збіраюцца і гуляюць у покер холдэм на поінты … прыкольна
У мяне таксама паінты не налічыліся 😔 хаця на сайт заходжу праз ВК і ў мяне аватарка па факце стаіць 🙂
сёння вечарам пагляджу і ўсім дам))))))
Атрымліваецца, я ў пралёце 😔
Ну вось, цяпер я цалкам перайшоў з маёй уліковай запісу не праз вконтакте 🙂 і дадаў аўатарку ) так норм ?
@dancer-king гэта вельмі сумна … а пра Рэн ТВ крута … гадаў трэба вучыць !
Я ўвогуле, калі рэгістраваўся, пра пойнты і не ведаў. І не ведаў да таго часу, пакуль латарэя не з’явілася )
Салют))) Я ваш новы падначалены з Латвіі !
Доўгі час сядзеў у вас на форуме як госць, не вырашаўся зарэгіцца – чытаў камэнты, часам было смешна.
Жудасны фанат бяздэпаў, асабліва x30 і ніжэй.
Катаю на старзах NL5 і мікраліміты.
Прадстаўляцца вам не трэба, я ўжо ведаю палову рэгуляраў гэтага форума. Будзем знаёмыя, лудаманы !
Імя не сказаў
nl5 гэта і ёсць мікраліміты. nl25 нават мікраліміт.
бездепы x30 толькі ў салодкіх снах бываюць =((((((((((((((((((
Прывітанне Латвіяц.
Латыш, завуць Эльман. Я пра турніры меў на ўвазе! 🙂
Будзем знаёмы, форумчанін.
Ты за намі сачыў 🤐
Прывітанне. Мяне завуць Яўген. Жыву ў Вялікіх Луках(Пскоўская вобл.)
Граю ў асноўным на бездэпах. Часам, канешне, раблю невялікія дэпазіты.
Прывітанне Яўген!