Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,496 Адказаў
|
180,419 Праглядаў
|
42 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пацаны казіно сапраўды плаціць налічылі 2 поінта ( сорры за флуд, гэта водгук ;D)
Не праблема.
Я – паэт – завуся Незнайка…
…Кароч, я – Іван. Жыву ў любімым Мінску)).
Робім з камандай (прынамсі вельмі стараемся) “белы” сайт па казіно. Чаго ў рунэце вельмі не хапае…
У казіно граю рэдка, бо проста няма часу….
…Наша каманда раскіданая па ўсім СНД
Я Васіль з Воронежа .
Аляксандр. Украіна (?), Данецкая вобл. зона БД. Граю анлайн прыкладна 9-10 гадоў, карты, рулетка, слоты. Стараюся гуляць у розныя гульні, гэта часам карысна, (змяніць абстаноўку, падбіць баланс.).
Я Саня з Курска.паігрываю час ад часу па настроі)))
да я жартую)
Навошта гэты адчёт? Пішы, як цябе завуць, дзе жывеш і ўсякае такое)). Ёсць іншая тэма для скрыншотаў.
Александр, г. Краснодар. Граю даўно… зараз амаль 29, а пачаў дзе-то ў 18, натуральна ў “ігровым клубе”… першы час страшна везла. Слоты ў прыярэце.
Дарэчы, першыя апараты, якія мне трапіліся – потым увогуле нідзе не сустракаў. Вось…
Каротка і ясна)
так лепш?))
Юрый. Эстонія , г. Нарва . Граю толькі калі хочацца спаць ))) У асноўным , вядома, граю на нашых канторах анлайн-заведзенняў…. Гульні ўсе па-свойму добрыя, але перавагу аддам Dead or Alive.
вось менавіта так і выглядаеш, калі нарэшце дало, а ў пяць раніцы, а ты пачынаеш замазвацца па-чорнаму ў той самы слот 😁 😁 😁 😁 😏
Зараз дасць, зараз дасць , ну яшчэ разок махну і дакладна дасць 😉
Усім рады!
Дзякуем табе, пане бездепа! Абароні нас, грэшных, ад казіно нячэставых! і агародзі!
Не перад тым ты галаву схіляеш,
Не тых багоў ты выбраў для сябе.
Будзь дакладней у сваіх пачынаннях,
Бо Бог і Цар бездэпаў – гэта Я.
Нават напісана гэта каля майго аватара ;D
там напісана што ты чалавек бездэп
Ён адзіны, і слава яго вечная
Непакалебны ён сваёй мудрасцю
А пытанні тут залішнія
Дай мне пабыць трохі паміж Царамі =(((((
Ну я ж жартаваў =(
ахаха, ну пабудзь )))
я таксама не са зла))
Омар Хаям) 😁
Усім прывітанне, мяне завуць Сяргей, мне 35, жыву ў Беларусі, гуляю ў асноўным у покер, хоць часам і ў слоты!
Прывітанне Сяргей.
Всем привет! Имя мне Влад 24 года играю очень давно Играл даже тогда когда играть даже и нельзя было🙂) Во что играю да во все 🙂) Тэхаскі холдэм но ліміты потым надакучылі шчос перешоў на слоты .. тоже пакуль не надакучыць 🙂) либо пакуль усё не прайграю ) Почку печань Селязёнку .. хоць так, печань наўрад ці купяць Ігры гуляю абсалютна ўсе каб націскаць на кнопку – шмат розуму не патрэбна 🙂) Па жыцці працую вучуся, вучуся працаваць 🙂 і так я навічок тыповы знаёмец параіў зарэгіцца пачытаць, кажуць тут шмат усякай пантовай напісана 🙂) вырашыў праверыць .. ну і 2 поінта хачу 🙂) пакуль не ведаю што з імі раблю але хочацца піпец як 🙂)
Прывітанне Влад.
Стае падобна на таварыства ананімных лудоманаў 😁