Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,493 Адказу
|
179,804 Прагляду
|
41 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Всем привет, товарищи!
Мяне завуць Дзіма! Узаемадзейнічаю з казіно ўжо два гады, пакуль усё падабаецца) Жадаю ўсім максвін і джэкпотаў, але галоўнае памятаць, што азарт не павінен перарастаць у лудоманію! Усім дабра)
Мяне клічуць Серега, мне 27 гадоў. Сам я з Украіны, але зараз жыву ў Германіі, недалёка ад Кёльна. Вяду актыўны лад жыцця і люблю спорт ва ўсіх яго праяўленнях. Больш за ўсё захапляюся тэнісам, настольным тэнісам і футболам.
Асобная тэма для мяне – стаўкі на спорт і кіберспорт. У асноўным сачу за CS2 і тэнісам, люблю аналізаваць матчы, форму гульцоў і проста атрымліваць кайф ад атмасферы спаборніцтваў.
Мой любімы тэнісіст – Rodger Federer. Заўсёды захапляўся яго стылем гульні, асабліва легендарным аднарукім бэкхендам, які для мяне застаецца адным з самых прыгожых элементаў у тэнісе.
Усім прывітанні!)
Мяне завуць Нікіта.
Я з рэспублікі Башкортостан, мне 21 год.
У казіно пачаў гуляць з праекта вулкан прыкладна 5 гадоў таму. Цяпер ужо гуляю на больш новых і надзейных праектах: stake, jetton, tonplay.
Цяпер з правайдэраў больш за ўсё падабаецца pgsoft і 3oaks.
Ну ў прынцыпе ўсё)
усім дабра!
Варагі, прывітанне! Я – Кірыл, сын Когалыма, кузнёў жалезных драконаў для здабычы чорнай крыві зямлі. У гадзіну спакою я складаю руну, блукаю па зялёных пагорках, змагаюся з уласным целам або кідаю косці ў цёмных залах Stake і BC.Game. Маё сэрца жадае Mental, звера ад Nolimit City, і трафеі Hacksaw Gaming! Няхай ваш дзень будзе светлы!
@serhiibelka у дапаўненне хачу дадаць што таксама пераіграў на розных платформах, у дадзены момант гуляю ў Jetton, Viphouse, Tonplay, у асноўным на спартыўныя падзеі, ну бывае магу заляцець у слоты ад Pragmatic)
Прывітанне. Мяне клічуць Пётр. Я з горада Уладзімір. Люблю падарожжы. Граю ў слоты розных правайдэраў. Любімыя казіно Daddy, Vavada і R7
Всем прывітанне
Мяне завуць Hayat, я з Турцыі, жыву ў Узбекістане! Мне хутка споўніцца 23
Гуляю ўжо 3-4 гады на розных платформах – пачынаў са ставак на спорт, цяпер больш цікавыя слоты і лайв-ігры! У жыцці я чалавек удачы! Але ў казіно не вельмі 🙂 мой першы вялікі выйгрыш быў 10 млн сум, каля 80 тыс. рублёў! Цяпер гуляю на розных праектах як jetton, tonplay, 1win, 1xslot, stake! Пра гэты сайт я даведаўся ад сябра!
Прывітанне ўсім, мяне клічуць Нікіта, я з горада Ліпецк. Цяпер гуляю ў Pinco, Vavada, Dragon, Riobet. Жадаю ўсім вялікіх перамог.
Прывітанне, форумчане. Я – Аляксей, жыву ў Маскве і часам у Вене (па працы). У рэале гуляю ва ўсё, што гуляецца. У анлайне люблю слоты і покер.
Усім прывітанне! Мяне клічуць Адель, 32 гады, родам з Набярэжных Чалнаў, пераважна гуляю ў Vavada, Vwin і Jeton, але па настроі зайду і ў іншыя праекты. Ну і покер люблю, але гэта ўжывую з сябрамі
Усім прывітанне, мяне клічуць Аляксей, зараз пражываю ў Расіі. Зараз працую дома за ПК.
У казіно пачаў гуляць з 2022 года. Часцей за ўсё гуляю менавіта ў слоты. Пачынаў з праекта 1x, цяпер ужо гуляю найчасцей на 1 win, stake.
Люблю абмяркоўваць казіно)
прывітанне ўсім з Петрапалаўска , Казахастан . Альберт 30 гадоў. Граю ў казіно 2 гады , чакаю х1000 і стаўлю ўсё на чырвонае . Усім прывітанне
Усім прывітанне, мяне клічуць Вадзім, па працы шмат туды-сюды катаюся па краіне, таму пастаяннага горада няма. 33 гады, у казіно ўжо больш за 3 гадоў. Граў на многіх праектах, сумую па роялях, але не вельмі.
Вітаю ўсіх. Мяне клічуць Міхаіл. Мне 26 гадоў. Раней жыў у Сызрані, зараз жыву ў Ульянаўску. Цікаўлюся міфалогіяй і гісторыяй. Таксама люблю праводзіць час на свежым паветры. Часам раблю стаўкі, але ў асноўным кручу слоты. Мой любімы провайдэр, напэўна, Pragmatic play. Граю на 1win, бо лічу яго дастаткова зручным і прыемным. Адзін з любімых слотаў – Fruit Party.
@jamildinovshoxru
@egorka_kochergin
Прывітанне! Усім па 200 Coins налічана.
@gebri4
@xeno
Прывітанне! Ўсім па 200 Coins нарахавана.
Калі вы не атрымалі Coins за прывітанне, калі ласка, звярніце ўвагу на ўмовы гэтай акцыі.
Каб атрымаць 200 Coins, неабходна выканаць умовы:
напісаць, як вас завуць і адкуль вы;
каротка расказаць пра сябе;
напісаць, у якія гульні вам падабаецца гуляць;
напісаць, якія казіно з’яўляюцца вашымі любімымі;
пераканацца, што аватарка ў профілі ўстаноўлена.