Прадстаўся і атрымай 200 поінтаў
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
13 October 2015
ад
IvanPronin
|
3,470 Адказаў
|
177,922 Прагляду
|
41 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Налічэнні па дадзенай праграме заахвочвання карыстальнікаў праводзяцца раз у тыдзень па панядзелках.
проста ажыятаж
Усім прывітанне, я, Аляксандр, жыву ў Ростаўскай вобл., люблю гуляць у покер (холдэм і PLO), часам гуляю ў джое і гф, таксама роблю стаўкі. Абажаю футбол, заўзею за Тоттэнхэм. Граю ў фіфу, пэс, крыху задроцю ў ВК у Метро 2033), яшчэ люблю глядзець амерыканскія серыялы.
а ты новы?))))))))
ну вы же крычалі,хто такія,ды можаш не кідаць)так каб ведалі
да, норм, норм. Усё ок))
Усім здарова з Гомеля, хлапцы🙂
Я НІД ПОІНТС.
Влад. Жыву ва Украіне. Любімыя слоты – Грашовы цырк. Любімае казіно – усе вулканы.
Трошкі больш за 20. Трошкі менш за 30.( Узрост)
Люблю бездэпы і проста пакатаць. Іграю ў казіно не з-за грошай ( хоць выйграць таксама не супраць) а з-за цікаўнасці і азарту. Катаю па дробных. вельмі дробных стаўка. Ад 1 цэнта да 1 бакса.
З нішчэбродскіх сум пару раз паднімаў норм.
Покердом з дэпазіту 360 рублёў 7800.
БетинХелл з 500 (падарунка) да 5500
І іншыя
За ўвесь час прайграў у агульным рахунку баксаў 200. Чым і рады. ведаю што некаторыя кватэры прайграюць па дробных стаўках.
Пронин, а чаму сам не прадставіўся?
Сапраўды выдатная тэма 🙂
Я Віталік, жыву ў Менску.
Прывітанне, даўно хацеў зарэгіцца, усё лянота была)))
Масква…трыгер, без тармазоў)))
пры тым, што ўдача ёсць…а тармазоў ніх..а!
Тытан у першы дзень рэгістрацыі выдае 85К у бонусе, у выніку 125К…
…на наступны дзень супорт забірае ўсе грошы са рахунку, апраўдваючы беспредел правіламі бонуса покера, які ўручылі на дэпазіт мой амаль насілкам, ні слова не сказаўшы што ў казіно гуляць нельга, дакладней гуляць можна, а выйграваць – не)))
Супорт пасля гэтага ігнараваў усе мае прэтэнзіі…
Але праўда была за мной, за пару хвілін да выйгрышу я ўліў свой першы дэп разам з іх бонусам і закінуў яшчэ 1000 руб. тут і прыплыл гэты “Вілі” жаданы.
Саступаць не хацеў без бою, я падняў шум на покер-форумах, паліў увесь Тытан кожны дзень, яшчэ і прыўкрасціў) Зрабілі рэпартаж на РЕН ТВ, і О ДЗІВO! У адзін цудоўны дзень бабкі вярнуліся на рахунак з выбачэннямі…
Палову выняў, палову пралі ў той жа дзень…4 дні глядзеў на гэтыя транзакцыі “у чаканніі”
…адмяніў і таксама пралі)
На PokerStars летам было два заносы, 8К і 3К….аккаунт родны, імгненны вывад! (за 7 гадоў – 12К)…
…раздаў акулам на хай стэках…
Нават Vulcanogemes пракляты і той даў на днях пад 100К з дэпазіту пару рублёў:
…але, не парушаючы традыцый, выводзіць не стаў, усё ў дом, у наш дом КАЗІНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Яўген, 28 гадоў. Жыву ў Ангарску, Іркуцкая вобл.
Раней гуляў у покер, але потым убачыў відэа ТТРa як ён занёс 1к за пару спінаў, і я падсяў на слоты.
Граю не дзеля грошай, а дзеля эмоцый. У асноўным кручу бездэпы, свае бабкі ўкладваць прынцыпова не хачу, бо цвяроза ацэньваю ўсю гэтую руханку.
да….глядзі,што напэўна не разумеюць)да 100 паведамленняў….denis28den,а ты прав))як казаў Гусеў,з “Прыгоды электроніка”надеюсь памятаюць гэты фільм,У МЕНЕ ТАКСАМА ГОЛАС ЁСЬ,Я ТАКСАМА ХАЧУ СПЯВАЦЬ)))аднак як ты і сказаў,ты “стары пердун”так што зарабляй самастойна..
прывітанне ўсім з Бабруйска, для тых хто не ў курсе Беларусь. Аляксандр 38 гадоў. дарэчы ўпершыню сыграў у анлайн-казіно гадоў пяць таму: за што дзякуй братану. ды ў гэты клуб дагэтуль заходжу, куды казаць не буду каб не палічылі рэкламай.
ты гэта сур’ёзна ?
Всем привет меня зовут Иван мне 22 года, живу в городе Харкаве ставлю на спорт события ну кароче лудоман я (Слова выдалена сістэмай) вот и все)
Уладзімір 26 гадоў.Жыву ў Крыме.Роблю стаўкі на спорт і трохі гуляю ў покер
За пашпартныя дадзеныя яшчэ 2 поінта можна? ))
Усім навічкам прывітанне 😏
Добра ўсім!прымайце навенькага.Арцём,28гадоў,Тамбоў,менеджэр па продажах,займаюся паляваннем і рыбалкай,ну і вось з нядаўняга часу бездепамі,справа не ў выйгрышы,проста падабаецца круціць па дробных,часам не хапае цярпення і зрываюся,кручу па вялікай і выхаджу з казіно,сваіх не траціў,ды і вываду з халявых не было,так што пакуль як кажуць “не нюхаў пороху”
Сардэчна запрашаем 🙂 Рады бачыць цябе)
))) ну ты прама ветэран ))
Мяне клічуць Алекс, я з прыгарада Масквы. У казіно гуляю каля двух гадоў, апошнім часам спадабалася гуляць у BetInHell.
Граю па трошку ў рулетку і відэапокер.
нас разводзяць. Не даюць 2 паінты…. 😁
так, гэта надуўніцтва)
Што гэта было???))
і адбітак з ключоў ад сейфа))))
е, е! Ціхэй!
Усё гут!
Не буду ж я сачыць за кожным наступным паведамленнем.
За пару дзён назбіралася і налічыў.
Рада ўсеіх бачыць!
Усім поспеху!