Прадавац крамы патэлефанаваў і паведаміў пра выйгрыш у латарэі на $4,3КК
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
27 лютага 2024 г.
ад
thee4
|
7 Адказаў
|
389 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
26 лютага (ЮПІ) – 71-гадоваму жыхару Мічыгана патэлефанаваў прадавец у краме, дзе ён учора купіў латарэйныя білеты, і паведаміў, што ён выйграў 4,37 мільёна долараў.
“Я купіў пяць білетаў Lotto 47, пакуль быў у “Амвеце”, – распавёў гульнярок. «На наступны дзень мне патэлефанаваў работнік, які прадаў мне білеты, і сказаў праверыць мае, бо яны прадавалі пераможны джэкпот. Я паглядзеў выйгрышныя нумары, потым глянуў свой білет і, вядома, я быў тым, хто выйграў. вялікі пераможца! Я дагэтуль не веру!”
Білет мужчыны з нумарамі 08-23-26-31-36-40 прынёс джэкпот у памеры 4,37 мільёна долараў у розыгрышы 20 студзеня.
Гулец вырашыў атрымаць свой выйгрыш адной сумай – каля 3 мільёнаў долараў. Ён сказаў, што плануе выкарыстаць гэтыя грошы, каб назбіраць на пенсію).
Красава, дзед) Толькі вось, на якую пенсію ў 71 год ён збіраецца капіць? Ён жа ўжо на ёй)
чарговая ебатория для даўноў. бяжыце за квіткамі
Тры лямы ,я думаю яму хватит ,если не затупит)))
Відаць, не ўсе могуць парадавацца за шчасце іншых. гэта лечыцца часам!
…Дарэчы даўна і Прабачце, ніколі больш лаяцца не буду!@торыю можаш смела і рашуча ўбачыць у люстэрку, ты гэта ўжо заслужыў! Канец сувязі зпт тчк🐽
Што вы будзеце рабіць, калі выйграеце мільён долараў? : – Доўгі раздам. : – А астатнія? : – А астатнія пачакаюць.
P.S. Ну хоць старасць мужык нармальна правядзе, а не ў ганенні за капейкай.
Так, сапраўды…)
Дарэчы, не ў курсе, хто, навошта і для чаго паправіў мой тэкст паста #5(я не прасіў прабачэння)? І яшчэ, гэта нейкім чынам не дэмакратычна і несправядліва, паправілі толькі ў мяне, а у зачыншчыка не(глядзіце пост #3). У рэшце рэшт я цытаваў толькі яго “словы”, але паправілі толькі ў мяне – ці гэта іншае, “блатное”😎