Плейфортуна кідае на 9-10% ад сумы пры вывадзе на крыпту на «Канвертацыі»!

Абмеркаванне онлайн-казіно | 3 February, 10:05 ад | 103 Адказу | 3,055 Праглядаў | 8 Рэакцый
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
inkgra84, 3 February, 12:03
@pavel555​ я з 22 года часта для дэпa выкарыстоўваю крыпту. За гэты час прыйшоў да высновы, што дэпіць лепш у USDT bep-20, альбо USDC, камісія мінімальная. Дарэчы, а колькі камісія ў бітках, ты выпадкова не 10-15$ губляеш пры кожным дэпe?

@inkgra84​ будзеш смяяцца, але камісія за транзакцыю ў блокчэйнe звычайна 25-32 рублі, Нуў рэдка калі 70 рэ))), галоўнае ў гадзіны Пік не перакладаць, калі блокчэйн максімальна загружаны – гэта з абеду і прыкладна да 16-й вечара, рэдка вельмі да 19-20 гадзін, але звычайна ўддзень сістэма загружаная, а так заплаціць 20 цэнтаў за пераклад любой зусім сумы сам разумееш, прыемна

Але вернемся да тэмы! Розніца паміж унутраным курсам крыпты Каза ў асобе ПФ і асноўным курсам бітка на 11.000$ не ўкладваецца ў якія-небудзь рамкі! Ладна б, паўтараю, розніца была да 3-3.5% – мы б зразумелі, што казе хочацца нейтралізаваць страты на канвертацыю і аплату працэсінгу, але адбіраць тупа ў сваіх жа гульцоў да 10-12% – гэта ўжо Жэсь!!!!!

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
278
Публікацыі
1 153
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
26.03.2024
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 3 February, 18:40
@inkgra84​ будзеш смяяцца,але камісія за транзакцыю ў блокчэйне звычайна 25-32 рублі,Нуў рэдка калі 70 рэ))),галоўнае ў гадзіны Пік не пераводзіць,калі блокчейн максімальна загружаны гэта звычайна з абеду і прыкладна да 16 гадзін вечара,рэдка вельмі да 19-20 гадзін вечара,але звычайна днём сіс [...]

@pavel555​ дзякую за тлумачэнне! Я проста ніколі не дэпаліў у бітках, а меркаваў, бо калі раней гуляў у покер на GG там дэп у бітках і бралася такая шалёная камісія. Як цяпер ужо не ведаю)

А па другім моманце, таксама не разумею, казіно такія бедныя сталі, спрабуюць зарабіць нават на вывадзе, разумею канвертацыя і ўсе справы, але калі з вялікага вываду не дадаюць 10-50к пачынае падгараць!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
inkgra84, 3 February, 18:46
@pavel555​ дзякуй за тлумачэнне! Я проста ніколі не дэпіў у бітках, а дапусціў, бо калі раней гуляў у покер на GG там дэп у бітках і бралася такая шалёная камісія. Як зараз ужо не ведаю) А па другім моманту, тоже не разумею, казіно такія нішчацца сталі, спрабуюць зарабіць нават на выводах, раз [...]

@inkgra84​ менавіта !Нішчы!Хайрол у ПФ адназначна немагчымы пры такім стаўленні да сваіх гульцоў,плюс яны замарожваюць крыпту па справах і карыстаюцца дэпазітамі па сваім меркаванні,што дае ім нядрэнныя такія магчымасці выкарыстоўваць сродкі гульцоў у сваім бізнэсе!Так цяпер у канцы абнаглелі і яшчэ і адціскаюць у гульцоў,да яшчэ і сваіх пастаянных ключавых віпаў і ўвогуле ўсіх сваіх пастаянных гульцоў,па 8-9-11-12% з канвертацыі!!Жах нейкі проста! Выходзіць калі гульц зэпнуў фіятам з карты,сбп і О Цуд!!!заліў нешта сур’ёзнае(што ў прынцыпе немагчыма ў ПФ🤣🤣🤣разве што сваё адыграць за нейкі прамежак часу але ўсё ж!!) і хоча вывесці,то адназначна выводзіць больш за 100-200 тысяч ужо вельмі Небяспечна назад на карты і па сбп,бо 1000% банк заблакуе пяць – восем перакладаў запар,якія прыйшлі на карту грошы(хто не ведае,ПФ разбівае сумамі па  47 або 19 тысяч за адзін пераклад ,а то і па 27 к бывае пераклады, адпаведна 200.000 гэта не менш 6-ці перакладаў запар ад розных там Дропаў,уключаючы імёны з Азіі і Каўказа, адпаведна банк 1000% заблакуе Вам рахунак да высвятлення адкуль такая шчодрасць да Вас і ці не займаецеся Вы напрыклад чынам і іншымі справамі!І такім чынам гульцу давядзецца выводзіць на крыпту і Опа!!!! З 200к у Вас ПФ адаб’е адразу 20.000,з 500 к адразу 50.000 а з мільёна адразу 90-100.000!Далей яшчэ больш,не будзем лічыць і сон сабе псавіць!Ну не Жах жа!!

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
374
Публікацыі
1 094
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.10.2024
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 3 February, 18:40
але адбіраць тупа ў сваіх жа гульцоў да 10-12% – гэта ўжо Жах!!!!!

@pavel555​ Так тут выходзіць больш! 15,22%!!! Нармальна такая розніца курса ў 15%!!!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
GoldKing, 3 February, 11:58
@inkgra84​ Вось таму я апошнія гады 3 гуляю ў казіно выключна ў доларах або еўра, ды і слоты значна лепш гуляюць чым у рублях. @manitu​ таму што там няма канвертацыі, таксама трэба ўлічваць што большасць казіно прывязаныя менавіта да даляра. У той жа час тут незразумела, якія ўмовы ў розных пл [...]

@goldking​ я пагаджуся з табой на 100% напэўна, што сапраўды слоты ў даляравым і еўра эквіваленце прасцей гуляюць, бо казіно вымушаны, у тым ліку і наша ПФ “рускае казіно!?)” прадастаўляць доступ менавіта да ліцэнзійных слотаў, напрыклад PNG і іншых і тут Скрыпту з капейкамі і рублямі сваімі любімымі спансорамі-гульцамі цяжкавата ўключыцца, бо слотаў у той жа ПФ больш чым ва ўсіх працуючых казах, адпаведна тут не надта мудрыць асабліва падробкі слотаў на ўсіх правайдэраў, хаця яны безумоўна стараюцца, асабліва слоты для тых гульцоў, хто ў большасці катае з мабільных гаджэтаў, тут не ўбачыш адкуль трансляцыя слота ідзе ў адрозненне ад ПК версіі сайта. Ды і ёсць рызыка “ўвязнуцца” ў канфлікт з якімі еўра🏳️‍🌈🧑‍🤝‍🧑вытворцамі слотаў з недружалюбных нам🏳️‍🌈🌈🧑‍🤝‍🧑 краін, якія за цэнт абдыхнуцца і пасудзяць у судах, калі будзе варыянт прад’явіць за падробку іх слотаў!!!!

Таму пагаджуся, слоты ў еўра‑доларавым значэнні будуць больш бадзёра гуляць, але……у ПФ стаіць віні пух для зручнасці і многія яго ўключаюць, каб зайсці ў слот, адпаведна прагрэс будзе страчаны пры выхадзе або🤣🤣🤣калі будзе абрыў сувязі паміж гульцом і серверам вытворцы праз дамашняе казіно, то есть праз ПФ, я сорак разоў ужо ў такое трапляў🤣🤣🤣і вуаля, Усё што Вы закаталі і залілі ў слот пхыхнула як матчка!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 268
Публікацыі
31 895
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Ну, напэўна, пара падзабіць на ПФ з такім стаўленнем да гульцоў, ды і хто ў іх будзе пасля такога… гуляць у іх.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
287
Публікацыі
1 764
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.09.2015
thee4, 4 February, 03:29
Ды, напэўна ўжо час кідаць ПФ з такім стаўленнем да гульцоў, ды і хто пасля гэтага… будзе ў іх гуляць.

@thee4​ ПФ заўсёды была дном. Казіно не беднае, але вельмі скупое. Як мінімум, заўсёды імкнуліся зацягнуць выплату, адмяніць з-за нейкага “тыпу” збою. І вось гэты вось шаленчы курс паміж рублём і доларам – яны заўсёды такім балаваліся. У старадаўнія часы, калі рубель падскочыў з 30 да 45, пры вывадзе яны працягвалі канвертаваць па 30, а прымаць па 45. Я тады ўзяў сваё і пайшоў ад канверта.

І вось праходзіць больш за 10 гадоў, а яны ўсё ў той жа парэ)))

Ну і, канешне, ва ўсіх сваіх турнірах і гонках – малявалі падставных удзельнікаў. Сваім стрымерам яны тупа праймана безлімітна давалі. А сярод звычайных гульцоў – проста навобмацак пісалі вынікі падставным акаўнтам.

І цяпер – вельмі мала казіно, дзе праводзяць сапраўды сумленныя промкі.

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
27
Публікацыі
50
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
03.06.2021
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 3 February, 10:05
Плейфортуна заявіла, што ў іх унутраны курс канвертацыі складае 66.95338,4 $

@pavel555​, цікавіць іншае пытанне – калі задэпіць з бітка, то на рублёвы баланс таксама прыляціць сума, згодна з абвешчаным курсам? Ці на папаўненне ў іх іншы ўнутраны курс каля 90?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020

Vavilov, 4 February, 05:00
@pavel555​, цікавіць іншае пытанне – калі задэпіць з бітка, то на рублёвы баланс таксама прыляціць сума згодна азначанага курсу? Ці на папаўненне ў іх іншы ўнутраны курс пад 90?

@vavilov​самае цікавае,што депы з бітка залята…Лі ў мінулым годзе з мінімальнай розніцай па канвертацыі!!!!!🤣(таму што цяпер у ПФ  депаю выключна з сбп цяпер да іх,у сувязі з тым што з пяці розных кашалькоў умарозілі мае біткоіны на працягу васьмі месяцаў з-за🤣🤣🤣🤣не праходжання Aml kys,прычым у двух апошніх выпадках крипта была іх уласная🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣!!!🤣🤣🤣Тыя самыя 742.000 з кашалька,які яны мне вывелі ў ПФ самі ж назвалі бруднымі па сутнасці і не прынялі і умарозілі))))Дапамаглі дзве скаргі іх прадстаўніку,якому трэба аддаць належнае – адэкватны і здаровы чалавек і пытанні вырашае,трэба аддаць яму належнае.Такім чынам я забіў на депы з крыпты,бо ўсё роўна умарозяць для сваіх мэт і вернуць толькі праз скаргу ў нас на форуме або калі ім захацецца,хто не ведае пра наш форум🤣🤣🤣

Адпаведна Настойліва не раю дэпіць з крыпты ў ПФ ,пакуль яны не вырашаць гэтае пытанне,бо плацежны сэрвіс па іх словах гэтым жартавым займаецца,пры гэтым прадстаўнік ПФ выдатна ведае сітуацыю яшчэ з вясны мінулага года прыкладна,толькі я яму пісаў раз пяць і ён апраўдваўся тым,што гэта расцісла не яны,а іх партнёр – плацежны працэсінг!!!!Але думаю гэта ханства і ліцымерства і ім проста выгадна так працягваць “жартаваць” менавіта з рускімі гульцамі,бо управы ўсё роўна на іх няма!

Праўда ёсць варыянт вышлюць у МУС Рэспублікі Кіпр усе пруфы напрыклад ад мяне,у мяне засталася іх з іх жа слоў брудная крыпта🤣🤣🤣,таксама іх плацежны цэнтр,які праводзіць плацяжы знаходзіцца ў Лімасоле і па сутнасці груба парушае закон,за што 🌈🏳️‍🌈🧑‍🤝‍🧑еўрапейцы дакладна могуць сказаць ай-яй-ай ім у максімальна жорсткай форме!!!А на Кіпры за такія рухі могуць жорстка прыціснуць любога за жарты з бруднымі грашыма!За такія вось “жарты” з бруднай крыптай і іншымі канвертацыямі яны могуць і ліцэнзіі пазбавіцца ў Кюрасао,калі што!Але ўсё гэта лірыка,нам жа ўсё роўна на іх рухі,важна тое,што яны плацяць і праблем з высновамі яшчэ ні ў кога не было з гульцоў,магчыма для мяне гэта галоўны аргумент таго,што пры шалёным мінусе ў іх,працягваю там каткоўці часам.Але вось з канвертацыяй па гэтым беспарадку і ўвогуле непрыняццем і умарозкай крыпты ад гульцоў я думаю ім трэба вырашаць,інакш яны дапрыгаюцца адназначна нават у нас у рунэце!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
120
Публікацыі
396
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13.06.2018

водка, дарэчы, таксама такой фігнёй раней займалася, 5-6 адсоткаў у TRC20 забіралі за канвертацыю , цяпер у мяне ўсё нармальна як у аптэцы )))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
16
Рэпутацыя
2 163
Публікацыі
5 546
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
31.03.2019
Vavilov, 4 February, 05:00
@pavel555​, цікавіць іншае пытанне – калі задэпіць з бітка, то на рублёвы баланс таксама прыйдзе сума, згодна з агучанага курса? Ці на папаўненне ў іх іншы ўнутраны курс пад 90?

@vavilov​.Ён жа вышэй пісаў, што і на папаўненне таксама іншы курс (

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
184
Публікацыі
942
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15.01.2023

З 2-х тысяч укралі 300 руб)). Яны там увогуле што абняшчэлі?))

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
120
Публікацыі
396
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13.06.2018
Abzi, 4 February, 08:02
З 2-х тысяч скралі 300 руб)). Яны там увогуле што абеднелі?))

@abzi ахааха паходзіць на тое)​

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 268
Публікацыі
31 895
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

А калі гульнёвы рахунак адкрыты ў крыпце і ты дэпіш крыптай, а потым выводзіш тым жа шляхам… Можа з імі менавіта так трэба, ну шоб не “цяпілі рукі” на чужых грошах)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Прадстаўнік
Ранг
6
Рэпутацыя
154
Публікацыі
1 050
Падпісчыкі
17
Рэгістрацыя
22.02.2016

Добры дзень.

У нас выкарыстоўваецца адзін унутраны курс канвертацыі валютаў на дэпазіт і вывад, гэта значыць на прыкладзе гэтай тэмы для дэпазіту спатрэбіцца менш фіятнай валюты для (пакупкі) ўнясення пэўнай сумы крыптавалютай.

На падставе параўнання курсаў сумежных праектаў казіно, можам сцвярджаць, што ў нас курс адзін з лепшых. Менавіта таму Pavel555 і іншыя вопытныя гульцы выбіраюць нас.

Важна адзначыць, што курс валют – гэта не канфідэнцыйная інфармацыя, кожны ігрок можа запытаць актуальны курс у нашым чаце падтрымкі 24/7.

Дзякуй за цікавасць да нашага праекта.

Мы цэнім і любім вас, дарагія сябры!

З павагай, Play Fortuna

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
PlayFortuna, 4 February, 09:51
Добры дзень. У нас выкарыстоўваецца адзін унутраны курс канвертацыі валют на дэпазіт і вывад, то бок на прыкладзе гэтай тэмы для дэпазіту спатрэбіцца менш фіятавай валюты для (пакупкі) ўнясення пэўнай сумы криптавалютай. На падставе параўнання курсаў суседніх праектаў казіно, мы можам сцвярджа [...]

@playfortuna​ Паважаны прадстаўнік! То, што цэніце і любіце – гэта вядома добра, але можа трэба вярнуць мне 60 і 10 тысяч, якіх не хапае па вывадах?! Заадно разбярыцеся там з працэсінгам і магчымасцю ўносіць да Вас дэпазіты менавіта криптай і каб яны не “умораживаліся”, з адгаворкай не прайшоў Aml kys🤣🤣🤣 інакш усё гэта несур’ёзна!!!!!!! Таму што ўнясенне дэпазітаў криптаграшыма сталі ў прынцыпе немагчымым!!!!!!!! Таксама перастаньце разрываць сувязь часам пры гульні ў высокавалатыльныя слоты, калі гульцу накачваюць слот на сотні тысяч, а гульца выкідвае з гульні і прагрэс страчаны, тым больш пры ўключаным Віні-Пуху, які ў Вас у меню ўбудаваны ўжо. І тады мы сапраўды будзем дадаткова паважаць праект за гэтыя дапрацоўкі і ўвогуле!

Ну а Выбіраем мы Пф за тое, што Надзейныя Вы ў плане Вываду рэальна як AK-47🤣 і Плаціце заўсёды і без мазго…..ва ў адрозненне ад некаторых і за гэты факт Бясспрэчна наша Павага да Вас прымеце! Гэты факт Дарагі каштуе!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
287
Публікацыі
1 764
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14.09.2015
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 4 February, 10:11
@playfortuna​ Паважаны прадстаўнік!Тое, што цэніце і любіце – гэта, канечне, добра, але можа вернеце мне 60 і 10 тысяч, якіх не даставала па выводах?! Заадно разбярыцеся там з прасэсінгам і магчымасцю ўносіць да вас дэпазіты менавіта криптай і каб яны не «умораживаліся», з адмовай не прайшоў A [...]

@pavel555​ Аб якім згубленым прагрэсе ідзе гаворка? Гэта як у слотах тыпу Lil Devil і Royal Mint – накопліваеш сэрцы для супер-бонуса і ў Playfortuna пры дысконэкце не захоўваецца прагрэс сабраных сэрцаў?

Проста ліцэнзійны софт гарантуе бесперапыннасць гульні пры дысконэкце і абрыве сувязі, што значыць ты працягнеш гуляць сесію з таго ж месца пры аднаўленні сувязі. Калі ў Playfortuna не так, то ў іх эмулятары, а не арыгінальныя гульні. Тады гэта зусім зашквар!!!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
505
Публікацыі
2 382
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.04.2016
GarryPotter, 4 February, 12:41
Пра што гаворка пра згублены прагрэс? Гэта як у слотах тыпу Lil Devil і Royal Mint: назбіраеш сэрцайкі для супер-бонуса, і ў Плейфортуне пры адключэнні не захоўваецца прагрэс сабраных сэрцайкаў? Проста ліцэнзійны софт гарантуе неперарыўнасць гульні пры адключэнні і абрыве сувязі, што азначае – [...]

@garrypotter​ хутчэй за ўсё ён мае на ўвазе пад “накачваннем” – калі доўга гуляеш у адзін слот і “адчуваеш”, што ён зараз павінен выплюхнуць, думаю, у многіх такая чуйка ёсць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
0
Публікацыі
151
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17.04.2024
babay29, 4 February, 12:54
@garrypotter​ хутчэй за ўсё ён мае на ўвазе пад «накачваннем» – калі доўга гуляеш у адзін слот і «адчуваеш», што ён зараз павінен выдаць, думаю, у многіх такая чуйка ёсць

@babay29​ калі такая ^чуйка ёсць , гэта ўжо сігнал

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
GarryPotter, 4 February, 12:41
@pavel555​ Пра які страчаны прагрэс ідзе гаворка? Гэта як у слоце тыпу Lil Devil і Royal Mint – назапашваеш сэрдзічкі для супер-бонуса, і ў Плейфортуне пры разрыве злучэння прагрэс сабраных сэрдак не захоўваецца? Проста ліцэнзійны софт гарантуе непарыўнасць гульні пры адключэнні і абрыве сувяз [...]

@garrypotter​ яны тупа рвуць сувязь і калі ты ў ліцэнзію катаеш і калі ў эмулятары гуляеш, у ПФ і тое і другое ёсць.

Я ўвогуле на 5 сантыметраў стаю перад рашэннем або выдаліць АК публічна ў ПФ, або заблакаваць на пару-тройку гадоў…….але мінімум на год-два дакладна, бо надоела ўсё гэта …….я ў мінусе перад імі каля 8,5-9 мільёнаў за сем гадоў і яны працягваюць мяне даіць і даіць, сэнсу ўжо не бачу ПФ наведваць, а з гэтымі канвертацыямі і немагчымасцю дэп пазякласці праз крыпту…….думаю вось-вось і вырашуся заблакавацца ў іх….

Калі вырашуся на блакаванне, створаю асобны блог і тэму, каб усё ру-гільное супольнасць даведалася ўсе нюансы ад і да за сем гадоў маёй неГульні ў іх, зроблю гэта публічна, апублікую поўную статыстыку і скрыншоты па сваім аку ў ветцы ПФ непасрэдна.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
76
Публікацыі
96
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15.07.2024

Я перастаў там гуляць, пасля таго як паставіў на вывад чот тыщ 800, а аказалася, што ліміт у суткі 200к што ль. Ну карацей якія нахрэн 200к )) рублёў, Карл) ну і пра Амл вяртанні я маўчу

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
MrCardholder9, 4 February, 17:02
Я перастаў там гуляць, пасля таго як паставіў на вывад чёт тысяч 800, а аказалася што ліміт у суткі 200к ці колькі. Ну карацей якія нахер 200к )) рублёў, Карл) ну і пра Амл вяртанні я маўчу

@MrCardholder9​ амаль ужо атрымаў статус золата ў Стейке, о радасць 5,7%🤣🤣🤣 далей усё нібыта там сур’ёзна вельмі, перавёў хайролл гульню туды, ПФ ужо дзяцінства нейкае для мяне, згодзен з табой, гэта мінулае і гэта амаль Дно!!! aml праверкі зусім несур’ёзныя, слоты ў іх мёртвыя, так яны яшчэ і Віні-Пуха паставілі і гульня ў слоты праз яго для гульцоў, хто не ў тэме, ніколі нічога не дасць, бо прагрэс заўсёды будзе страчаны калі ў ліцэнзію качаць

Галоўнае, што ў ПФ Немагчыма нічога ніколі выйграць, слоты тупа па 500-1000 спінаў магу круціць безуспешна нават без выплат нават плюс 1% ад балансу🤣🤣🤣. Зацалбала ўсё гэта ўжо….сем гадоў і ніводнага выйгрышу…далей бяссэнсоўна чакаць. Думаю 98% заблакуюся на вольным часе!

Гэты адказ быў зменены 3 месяца, 3 тыдня таму карыстальнікам 🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺. Прычына: Ошибка в орфографии,прошу удалить
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
MrCardholder9, 4 February, 17:02
Я перастаў там гуляць, пасля таго як паставіў на вывад чот тыш 800, а аказалася што ліміт у суткі 200к што ль. Ну кароче якія нафіг 200к )) рублёў, Карл) ну і пра амл вяртанні я маўчу

@MrCardholder9​я  амаль набіў ужо статус золата ў Стейке, засталося 5,7% да яго🤣🤣🤣 далей усё там нібыта сур’ёзна вельмі па статусах, два разы выдавалі штотыднёвы віп бонус ,570$ без Вагера 🤣🤣🤣 і вось нядаўна яшчэ 369$, і ўсё без Вагера, вось гэта я разумею лаяльнасць!!!!, амаль перавёў хайролл-гульню туды, ПФ для мяне ўжо нейкае дзяцінства, згодны з табой, гэта мінулае і гэта амаль Дно!!!амл праверкі ўвогуле несур’ёзна, слоты ў іх мёртвыя, так яны яшчэ і Віні-Пуха паставілі і гульня ў слоты праз яго гульцам, хто не ў тэме, ніколі нічога не дасць, бо прагрэс заўжды будзе страчаны калі ў ліцэнзію катаць

Галоўнае, што ў ПФ немагчыма нічога ніколі выйграць, слоты тупа па 500-1000 спінаў магу круціць без увогуле выплат нават плюс 1% ад балансу🤣🤣🤣. Затолбала ўсё гэта ўжо….сем гадоў і ніводнага выйгрышу…далей бяссэнсоўна чакаць. Думкі 98% заблочусь на досвітку!

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
374
Публікацыі
1 094
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
08.10.2024
Chopa1337, 4 February, 13:08
@babay29​ если такая ^чуйка есть , это уже звоночек

@chopa1337​ Ага, з такой “чуйкай” можна і без трусаў застацца!))) Асабліва апошнім часам, як слоты гуляюць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
09.10.2020
PlayFortuna, 4 February, 09:51
Добры дзень. У нас выкарыстоўваецца адзін унутраны курс канверсіі валют на дэпазіт і вывад, таму на прыкладзе гэтай тэмы для дэпазіту спатрэбіцца менш фіятнай валюты для (пакупкі) ўнясення пэўнай сумы криптовалютай. На падставе параўнання курсаў суседніх праектаў казіно, мы можам сцвярджаць, ш [...]

@playfortuna​ сям гадоў неГульні і 8,5-9 мільёнаў агульнага мінуса,плюс пастаянныя падмены відэа,ануляванне прагрэсa,Скам з канверсіяй цяпер на вывадах на крипту,aml праверкі крипты,у тым ліку і вашай жа ўласнай🤣🤣🤣 і яе замарожваньне ў вашых мэтах на час.,,,,няма сілаў больш гэта цярпець,хайролл пераношу ў праект Стейк,заадно мне прадаставілі статус Плата ў праекце Джой,Ікс і Рамен з персанальным абслугоўваннем і Віп менеджарамі, адпаведна з вамі не мае сэнсу далей працягваць….🤣🤣🤣Восьмы год запар упірацца…надаючы надзеі на што-небудзь,ўсё,ПФ ўпала для мяне ў Дно!!!!!!Вы сумлення не маеце ад слова зусім,у вольны час вызначуся,ці буду блакаваць профіль у вас на час,на год,два,тры….у цэлым вызначуся.Ужо зразумела зыходзячы з вашага адказу ні пра што,што нічога сур’ёзнага ні для мяне ні для іншых рускaмоўных гульцоў у Ка…правільней у гульнявым рэсурсе Ідзей(Не)Фортуна мяне(нас)не чакае!!!​

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...