Play Fortuna - гэта лохатрон? Афёра?
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
3 February 2016
ад
PavelFredooc
|
152 Адказу
|
9,916 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Самы рэальны паказчык гэта працэнт вырашаных скаргаў, асабіста я менавіта па гэтых паказчыках вырашаю варта ці гуляць у казіно або не. Тым больш што на гэтым форуме як ты ведаеш лепшы ў рунэце РЕШАЛА.)))
@pokerface ну такое сабе калі шчыра. Я тут ні разу не гуляў і паходу нават не пачну.
@pokerface цалкам з табой згодзен!
@goldking згаджаюся цалкам з табой і падпісваюся пад кожным тваім словам, у прыватнасці пад “лепшы ў рунэце РЕШАЛА” Слава наша ўсё !👍
@motorv у кожнага свой выбар ніякага не заклікаю не гуляць дзе-небудзь ці наадварот гуляць, тут справа асабіста кожнага выбіраць. каму-небудзь рэальна яно заходзіць пф, мне ніколі проста чыста сімвалічна нават 5-рублёвыя пакі фрыспінаў па 10 шт. не падарылі на дзень нараджэння, хоць у мінусе ў іх хз, магчыма нязначным, а хто-то пісаў нядаўна чытаў хз у якой тэме там ледзь не пасля 50к кэшам выдавалі, але відавочна віп максімальны з-за гэтага, проста адносіны сціплыя – нават не сам падарунак, а ўвагі з іх боку зусім не бачыў ..
@pokerface
@pokerface Згодзен – кожнаму сваё, але ўвага да гульцоў важная.
Усе казіно – гэта лохатрон, калі што, ці вы ў якім-небудзь праекце можаце пралічыць выйгрышы?
@informator86 я нічога не парушаю 😊 … НІКОЛІ!
Апошні раз з пф выводзіў напэўна ў мінулым годзе. Вось праблем не было да таго моманту, пакуль не змог успомніць, ці рабіў деп. перад актывацыяй промо ці не) І так атрымалася, што нічога. Знаю, 20 баксаў фігня, але на той момант было вельмі абідна.
@PavelFredooc 100%. Гэта пляцоўка лохатрон
Падкажыце, калі ласка, яны дабавілі стаўкі на спорт. Хто ведае, які вагер на дэпазіт, калі робіш стаўку на спорт?
Усе казіно – гэта лохатрон, калі што, ці што вы ў якім-небудзь праекце можаце пралічыць выйгрышы?
@kerv7373 напэўна так жа х3 вагер у іх на дэп, хоць хз калі шчыра не правяраў, не ўдакладняў і пакуль не стаўіў у іх на спорт, магчыма і менш, ну як па тыпу ў жеттоне дзве стаўкі на сумы не ўсёй цэласнай, а менавіта падзяліць дэп +- параўну, ад 1.4 кэф і дэп адкрыты, хоць у жеттоне ў слотах х1 вагер. добры пытанне, самому цікава даведацца.
@didi88 заўсёды зайздросціў, хто першы раз дэпнуў і вывёў вялікую суму. А потым больш не дэпуюць, абманулі, як кажуць, ракетку 😅
@didi88 пры чым тут выйгрышы, калі грошы не выводзяць?))
@evg8181 дружа, паведамленню 10 гадоў 🙂 за 10 гадоў нават у плейфортуне шмат што змянілася ў лепшы бок.
@pokerface я ў jetton звычайна адну стаўку робяць вышэй 1.3 кэф і потым усё нармальна выводзяць, адзін раз было што запатрабавалі зрабіць яшчэ адну стаўку.
@kerv7373 думаеш, ёсць такія ?)
@kerv7373 вось вось я пра гэта дакладна не памятаю ад 1,3 кэф, але хз чаму-то патрабуюць дзве стаўкі праставіць, бывае таксама праходзіць вывад пасля і адной стаўкі ўсёй сумы дэпазіту адразу.
@pokerface так, ёсць, ведаю такіх, якія дэпнулі 5-10к і злавілі максвін))
Вы чаму думаеце, што лохатрон – гэта казіно? Калі так падумаць, то любое казіно – гэта лохатрон, і ў якімсьці мне не пашанцавала, а ў якімсьці я ў плюсе.
@manitu у мяне асабліва заносаў не было на лямы, але амаль 100к выводзілі без праблем, у гэтым плане ў мяне да іх няма прэтэнзій, але вось лаяльнасць 0, ні разу, ну можа раз за ўсю гісторыю ўбачыў ад іх бездэп, ні на дзень нараджэння, ні на святы ніколі ад іх “халяву” не атрымліваў, да таго ж і ад актывацыі промакодаў адключылі пасля аднаго адзінага адыгранага бонуса і вываду з яго.
@pokerface Дружба, не спрабаваў у падтрымку напісаць і папрасіць бездепазітны бонус? Много раз накідвалі 😉
@irina1985 Плейфортуна – добрае казіно, якое даўно на рынку.
@kerv7373 і спыніліся, завязалі з гульнёй?
хз, па мне як наадварот бачаць “халяву”, падумаўшы раз пашанцавала, чаму б яшчэ не паспрабаваць, ну а далей па накатанай.
@bugulma83 пару разоў гадоў два таму звяртаўся, адмовілі, бо я ў іх то + трохі, то ў невялікім мінусе, па гэтай прычыне адмовілі. Больш не звяртаўся, ім пафіг, што ты іх пастаянны кліент, гульняк. ІМХО, яны па мінусах ацэньваюць, адштурхваюцца пры выдачы таго ці іншага бонуса. Больш за тое, пару разоў забываў адкручваць фрыспіны без умоў за дэпазіт, на просьбу іх перазарахаваць адмовіліся ў адсутнасць такой тэхнічнай магчымасці)))