Play Fortuna - гэта лохатрон? Афёра?
Абмеркаванні сумніўных казіно
|
3 February 2016
ад
PavelFredooc
|
152 Адказу
|
9,880 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пайсці паглядзець што да як рэлігія не дазваляе ?
Дык паглядзець – не праблема, я пра тое, ці ліцуха ці ….
Нетент і Мікро. Здаецца, так.
Ну тады я спакойны, можна і купончык браць))) Дарэчы, не ў курсе, як яны апрацоўваюць вывад з бездэпа, не дынамяць ці?
Думаю не, тым больш прадстаўнік на форуме. Раней я там гуляла, выводзілі на працягу 24 гадзін. А потым акк папрасіла заблакаваць у долах і зарэганула ў рублях ( толькі нафіг не зразумела 😁 ). Пакуль нічога не выводзіла.
Купон таксама брала. 300р выйшла, падняла да 1800 і баланс трымаўся норм. А потым Ленін мяне кінуў, надоела гуляць і зліла 🙂
У сэнсе кінуў? ты з вождзем сустракалася што лі? 😁
Ахахах))) Не, да на яго шчасце!)))) У скайпе “кінуў”, а самой сумна стала гуляць. Ленін мне заўсёды фартовыя гульні выбірае))) Кароч, крайняга знайшла))
Завідую))) Мне б хто фартовыя падказаў…
Усім дзякуй за актыўнае абмеркаванне. Хуткія выплаты – гэта наша прыярытэтная задача на бягучы момант. У бліжэйшы час у якасці тэсту запусцім хуткія выплаты, а далей будзем арыентавацца па выніках такога новаўвядзення.
бла чорт бла )))
Сорян. Не зразумеў з пачатку. Так. Там самыя правільныя правайдары, адназначна ліцэнзія.
Не ведаю каму як, па мне так нармальнае казіно пакуль праблем не было выплаты роўна 24ч, галоўнае хлопцы скрыншоты або відэа гульні пісаць, каб потым не быць пустазвонамі, у выпадку праблем з казіно.
ты нейкае дзіўнае стварэнне, нядаўна зарэгістраваны 3 паведамленні і ўсе ў карысць лахатронаў, супадзенне? не, не думаю 🤐 😁 менеджар, пералогуйся
рабіў два дэпа,з іх абодва разы ставіў на вывад.Вывялі на працягу трох гадзін на яндекс.Так што нічога дрэннага сказаць не магу
Назаві якое па-твоему казіно нармальнае. Я пішу пра тыя казіно, дзе выводзіў – хай яны лахатрон, мне пафіг. Пра астатнія нічога дрэннага не маю, проста не ўдалося нешта выйграць, кідаюся ў розныя; у адным пастаянна гуляць у плюс нерэальна; дзе вялікі занос – туды месяц можна не заходзіць. У першы раз яны ўсе нармальныя, каб заманіць, а потым праблемы. Парада: выйграў куш, вывялі – не заходзь туды. Казіно шмат. Калі хто лічыць якое-небудзь казіно лахатронам – так, яны ўсе па факту лахатрон; хто табе дасць гуляць у плюс, усе б дома сядзелі і ніхто не працаваў.
Якісь бред нясеш, за прачытанне шкада страчанага часу! Па-тваім, гуляць можна ўсюды і не гуляць у адным, бо нібыта пасля куша там больш не выйграеш))) Можна гуляць у адным і практычна заўсёды зрываць занос! Уладальнік казіно ніяк не можа паўплываць на выйгрыш, калі ты не ведаў!!! Тут гуляюць выпадковыя лікі і ты не адгадаеш, ці выпадуць яны табе ў адным ці ў іншым слоце! Як і ў любым казіно!!! Софт адзін і на якім казіно гуляць – розніцы няма, калі гэта не скрыптавая херня!!!
Play fortuna – Лахатрон і скам 👎
Не гуляйце там !
Кідаюць не толькі на вывад сродкаў,але і на дэпазіты !
Цяпер,ім мсцяць за невыплаты выйграных сродкаў і наўмыснае затрымліванне працэсу вываду, ужо правераных і верыфікаваных гульцоў (па KYC)
Вашы дэпазіты па СБП , могуць згубіцца і не знайсціся некалькі тыдняў і месяцаў і ўвогуле,згубзіцца назаўсёды! ☝️
Ім , масава блакіруюць іх дропераў СБП. Як яны да гульцоў,так і гульцы да іх )))
Усё – узаемазвязана мае “дарагія”… 😁
Цяпер практычна ва ўсіх казіно з гэтым праблемы, не ўпэўнены, што спецыяльна блакуюць іх дропераў. Але гэта ніяк не датычыцца СКАМу, рабіце дэпазіты з дапамогай крыптавалюты і выводзьце такім жа метадам і праблем не будзе.
@vadkoroks999 як бы я ні любіў пф, але ты апісаў усё казіно ў адным пасте… Нічога канкрэтнага
Апублікавана: 20 May 2025 #45
Як не наўмысна??👀)))
Я асабіста, наўмысна за дзень раблю 15-20 званкоў у банкі
…📞 Усё наўмысна… Нават часу не шкадую. І водгукі пра еўрапейскія казіно па-англійску пішу … Усё наўмысна, спадарства 😁
Усё, не проста так…
І нават сумленнае відэа,на гэтых КІДАЛ знялі і выклалі !
Гэта відавочны СКАМ хлопцы!
Вы іх менеджэры што лі , або афіляты – партнёры ?? 👀
Вы сляпыя, ці “замазалі” ў іх лямоў па 10 😁 каб іх пачынаць абараняць?? )))
То бок тым самым ты спецыяльна падстаўляеш гульцоў, якія робяць дэпазіты з дапамогай СБП?
Ніхто тут нікога не абараняе, калі ёсць праблемы адкрыта гаворым, але тое, што ты робіш, гэта далёка не супраць казіно, а канкрэтна супраць саміх гульцоў.
Не гуляйце там ! 😁
І праблем не будзе)))
На жаль, зараз не магу там гуляць па геалокацыі, але калі б не было забароны, я б, як і раней, там гуляў, ніколі з гэтым казіно праблем не было. Тут на форуме заўсёды ёсць прадстаўнік, які дапаможа вырашыць любую праблему.
@goldking а чаму па геалакацыі? Мне нават цікава, ты адкуль. Крым магчыма? 🤔