Плацежная сістэма Яндэкс Грошы
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
5 November 2014
ад
PavelFredooc
|
109 Адказаў
|
8,060 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Папулярны інтэрнэт-кашалёк, які прызначаны для аплаты паслуг і тавараў, даступных у сетцы інтэрнэт. Кампанія працуе з 2002 года і на дадзены момант мае каля 5 мільёнаў карыстальнікаў. Даступная валюта – расійскі рубель.
Тое таксама зручная. Штосьці паміж Ківі і ВэбМані… У прынцыпе, я карыстаюся альбо ківі, альбо вэбмані.!
Радае тое, што Расійская, а не замежная… Да таго ж даволі зручная, але падыходзіць пераважна для жыхароў Расіі. Я жыву ў краіне СНД – грошы прасцей выводзіць з Qiwi…
Усем прывітанне, у мяне такое пытанне: у мяне ёсць заробленыя грошы на Яндэксе, падкажыце, калі ласка, як іх можна вывесці для жыхароў Украіны?
Вельмі складана штось параіць. Цяпер пастаянна мяняецца “палітыка партыі” ў адносінах да электронных плацяжоў ва Украіне. Таму тое, што працавала яшчэ ўчора, вельмі верагодна, што не будзе працаваць заўтра.
Паспрабуйце гугліць, а яшчэ лепш у саппорт Яндэкс-дзеньгі пішыце, там дакладна дадуць адказ па сутнасці без здагадак.
а ў вас СБ зараз функцыянуе?
ці праз знаёмых напрыклад
ЯД канечне ёсць, але карыстаюся ім вельмі рэдка, Ківі ўсё ж часцей
Так ні разу яе не завёў ! Як і пашту Яндэкс нейкая карявая )
на адным рублём далёка не пойдзеш )
А што на яндэксе толькі рублі канаюць ? пфф ,тады тым больш не будзе папулярная ,там у іх падобна Сбербанк кантралюе а значыць “блок на блоку” пастаянна будзе ,хер кароче!
ну я толькі рублі тут бачыў )
можа што зьмянілася за апошні час
))))
першы мой кашалёк ! зручны
не ведаю)мне зручна, гадоў 10 карыстаюся, а на дадзены момант для беларусаў увогуле выдатна, грошы можна вывесці нават калі кашалёк не ідэнтыфікаваны на карту Беларусбанк
На Приват 24 ..вылятаюць за 2 хвіліны)
ЯД працуюць з большасцю казіно, памяняць на ВМ можна ў абменніках, у чым праблема? Калі дамовіцеся, выводзіць можна адразу на картку.
Усе дзеянні праз Яндэкс здымаюць вялікі працэнт. Самы дарагі атрымліваецца Яндэкс. І не надзейны,самы.
Дык у вас толькі ён і норм. Ківі не працуе ВМ не працуе)))) з Skrill’ам траблы)) можна сказаць 1 норм кашалёк для вас
Хз, увесь час карыстаюся Вэбмані, пакуль ніякіх траблаў за 5 гадоў карыстання ВМ не ўзнікала.
“Яндекс.Деньги” пачалі выпускаць уласныя банкаўскія карты
Расійская плацежная сістэма “Яндекс.Деньги” аб’явіла пра пачатак выпуску ўласных банкаўскіх карт. Дзякуючы атрыманню ліцэнзіі ад MasterCard арганізацыя мае намер прыступіць да эмісіі карт адной з самых высокіх катэгорый – World MasterCard, гаворыцца ў паведамленні “Яндекс.Денег”.
Па словах генеральнага дырэктара кампаніі Марыі Грачавай, магчымасць уласнай эмісіі дапаможа плацежнай сістэме выпускаць спецыяльныя карты з дадатковымі функцыямі. Напрыклад, карта можа стаць прапускам, транспартным праязным або білетам на мерапрыемства. Таксама Марыя Грачава паведаміла, што кошт абслугоўвання карт можа быць зніжаны, а геаграфія пунктаў выдачы – пашырана.
Раней выпуск карт “Яндекс.Денег” класа Gold ажыццяўляўся плацежнай сістэмай сумесна з банкам “Тинькофф”. Да лютага 2016 года карыстальнікі могуць выбраць, якую менавіта карту яны хочуць заказаць – новага або старога ўзору. У лютым плацежная сістэма перайдзе на выпуск уласных карт MasterCard World. Карткі, выпушчаныя банкам “Тинькофф”, пры гэтым працягнуць працаваць.
Кошт выпуску і дастаўкі новай карты, якая падтрымлівае бeскантактныя плацяжы PayPass, складзе 249 рублёў. Каб пачаць карыстацца ёй, дастаткова пакласці на рахунак у плацежнай сістэме патрэбную суму. Тэрмін дзеяння карты складае тры гады з моманту выпуску.
Нагадаем, што выпускам пластыкавых карт таксама займаецца расійская плацежная сістэма QIWI, якая прапануе сваім карыстальнікам карты сістэмы Visa.
Ківі не працавала, вырашыў на Яндэкс закінуць, закінуў, зразумеў, што плацежны пароль забыў, адправіў заяўку на аднаўленне, напісана, што смс прыйдзе на працягу 1 працоўнага дня, забіў, ужо забыў, сёння прыходзіць, чацвёрты дзень. Вось як Яндэкс аператыўна працуе (Санкт-Пецярбург).
Янлекс грошы ўвогуле шлакавая сістэма ужо шмат разоў пісалі пра гэта, праблемы зусім не вырашаюць, на ўсё стандартны адказ, так што там лепш не мець кашалёк
Каму-то пісаў, майце на ўвазе, хто не ведае. Доўга не карыстаецеся, з’яўляецца праз нейкі час абаненцкая плата! 😔 😔 😔 😔 Зайдзеце праз год, два і будзе такі твар, як у гэтага смайліка. У мяне ўжо было.
Ды зарэгістраваў бы новы кашалёк, ты ж з Расіі, праблем няма. Новы імэйл – новы кашалёк.
блін..з усяго робяць праблему,я з Беларусі і ў мяне праблем за больш чым 10 гадоў з кашальком не ўзнікала,а тут..