Piastrix цяпер з сапортам! Навіна дня!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
14 чэрвеня 2022 г.
ад
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺
|
21 Адказ
|
1,160 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Цяпер Піастрыкс завёў даволі такі чысты і круты сапорт і я вам скажу – мяне вельмі здзівіла кваліфікаваная падтрымка!)))) Якраз другі раз за ўвесь час узнікла праблема з зачысленнем, але аказалася, што вінаваты мой банк.(к слова, я ўсё роўна не давяраю гэтаму Піастрыксу і з яго не больш дзесяткі депаю. но ўсё ж! Факт застаецца фактам!
У сэнсе завёў? Саппорт і быў увесь час у мяне такі, толькі ў тэлеге.
У ўсіх плацяжакоў заўсёды вінаваты або банк, або якаясьці іншая структура. Але не яны самі.
У Ківі таксама быў або ёсць саппорт. Але гэта суцэльная фікцыя.
Ну мне як то трэба было імя прозвішча дадаць у асабісты кабінетдля верифікацыі казіно, усё зрабілі без лішніх слоў, але праўда памыліліся ў літары. Напісаў на пошту, праз 10 хвілін усё выпраўілі і папрасілі прабачэння. У прынцыпе нармальная плацёжка
то ў тэлеге ,а цяпер яны прама ў пк версіі зрабілі.Подняліся крута за пандэмію і ўсе гэтыя крызісы.Відаць адчулі сябе сур’ёзным рэсурсам)))
Польскія кампаніі заўсёды славіліся сваёй надзейнасцю 😌
ў ківі саппорт гавно! адказваюць вельмі доўга і не заўсёды зразумела!
Учора не змог прайсці вериф на дядзьку – саппорт сказаў, што зараз не верифікуюць карыстальнікаў з РФ і РБ, вось як(
У ківі самы гнілы і тупы саппорт
Так, даўно ўжо. З лютага
Я раней іх паважаў і заўсёды за іх заступаўся. Але цяпер скажу па-польску – яны скурвіліся). Асабліва з іх курсам бакса: паўсюль па 60, у іх бл** 120. Ёбнуліся, хлопцы.
Гаўно, але нядаўна ў Беларусі паклаў грошы праз ківі на МТС не на той нумар, так мне ўсе выпіскі прадставілі за пару хвілін, каб вярнуць грошы. Так што тут усё залежыць ад сітуацыі.
Каб вы былі асцярожныя і ўважлівыя. не вялікая гісторыя; учора вывёў на пиастрикс 40к, адразу вырашыў перавесці на сбер 30к, ,было адмовлена . Пачаў праходзіць верифікацыю(т.к з’явіўся значок, не верифікаваны). Верифікацыю не прайшоў, т.к з Расіі прыпынена вереф. Увогуле ў чаце сказалі ўсё окей вереф праходзіць не трэба , з акком усё норм. Вывеў 30к па 10к больш не дае сістэма.(камісія атрымалася 1020р). Сёння вырашыў папоўніць на 5тр пиастрикс, з карты сбер, вынік заблочылі нахрэн усё, грошай было 15тр.
Ах… Ох было б добра пачакаць, можа ўсё ж вернуць гэтыя ж 15К, магчыма нейкі збой… А то проста нейкі “гоп-стоп”, епсель-мопсель)
праз пару дзён вернуць, спадзяюся)) перавыпусціў.
такое, Сбер патэлефанаваў, растлумачыў, што і чаму)) пра грошы маўчаць і зараз у банку пра грошы маўчаць((((
Сбер вяртае. Трэба толькі ісці асабіста і пісаць заяву на неправамернае спісанне або блакіроўку. У мяне яксьці праз ківі (кашалёк на жонку) спісалі са Сбера, як я зразумеў па нумары і асвечанай карце ў рахунак запазычанасці па крэдыце. Напісалі заяву, у выніку і запазычанасць пагасілася і Сбер грошы вярнуў)
у піастрыкса ёсць такая тэма што пераводы ідуць праз прыватных асоб. так атрымалася што канкрэтна гэты перавод быў праз чела, на якога шмат скаргаў у Сбера. вось і заблакіравалі карту. пры перавыпуску павінны грошы вярнуць. паслязаўтра паглядзім
Навіна добрая , толькі трохі спазнілая , у пиастрикса няма лаяльнасці да ру кліентаў , папулярныя плацяжкі там усе заблакаваныя !
Хз па якім прынцыпе яны працуюць. У каго нешта знікла, у каго верыф сляцела. Я карыстаюся, усе метады ёсць, вывожу на карты, папаўняю таксама, праблем не было, спадзяюся, не будзе.
У мяне верыфікацыя знікла як толькі яны прыкладанне абнавілі, а месяц таму зніклі ківі і карты
Делаю и вывожу ,проблем не было!!!
Депаю