Пасля якога выйгрышу вы б сышлі з казіно?
Флудзілка
|
11 February, 07:37
ад
SuperLudoman5000
|
84 Адказу
|
751 Прагляд
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
я думаю, 200к баксаў мне б хапіла))
@lki001
Каб хоць на час забыцца пра казіно)))
@lki001 і паставіць іх на Ман Сити ва-банку)))
@ayoop2517 вось-вось, таксама думаю, што ўсе выйгрышы да ляма $ – пойдуць туды ж
І нават вышэй за лям – чаму б і не)
@godweles888. У мяне таксама не вельмі вялікі 200т рублёў
@loveohlove
Мабыць будуць высціляць наяўнымі, калі 1 млн даляраў, прадстаўнік прыедзе з кейсам)))
А на самой справе наўрад ці вывядуць такую суму, калі ты, напрыклад, не стрымер з вялікай аўдыторыяй.
Цікавае пытанне:)))) напэўна пасля любога выйгрышу не сыдзеш, сысці яшчэ можна, толькі хутчэй пасля прайгрышу:))))
@ayoop2517 так, калі звычайны смяротны выйграе, то лічыш – прайграў, бо, скажам так, ніхто яму не выведзе, знойдуць сотню прычынаў і парушэнняў, папсуюць нервы і пошлюць на фіг
@ayoop2517 замовіць дастаўку кур’ерам дадому – каб не заліць іх назад)
Два мільёны долараў, я б спыніўся, толькі столькі нерэальна выйграць, калі толькі афлайн, і тое не ў СНД
Ад 500к да 1кк долараў, думаю, будзе дастаткова. На гэтыя грошы можна ўзяць пару хат, тачку і астатняе пакласці пад працэнты. Так, інфляцыя ўсё роўна з’ясьць, але на 30 гадоў гэтага дакладна павінна хапіць. І які сэнс зноў рызыкаваць і ставіць? заўсёды трэба ўмець спыняцца
@mixai200513 лічыш, спыніўся б?) Усё роўна час ад часу заходзіў бы
@dron1k_rznТут не ўгадаеш, мозг пачне маляваць яшчэ больш вясёлкавыя карціны, падштурхоўваючы да гульні з больш высокімі стаўкамі))
@vinichenkorich Ну хз, я, канешне, у такой сітуацыі не быў і магчыма ты маеш рацыю, заўсёды ёсць куды больш, але я проста думаю пра тое, што было б са мной, калі б я ўсе гэтыя грошы всраў у моманце. Я б, напэўна, не перажыў. Таму лепш стопарнуць, калі ўпэўнены, што можна спыніцца і больш наогул ніколі не працаваць у жыцці.
Толькі сапраўды вялікі прайгрыш можа дапамагчы скончыць гульню! І тое, напэўна, да з’яўлення першых грошай!
@dron1k_rzn інвестыцыі ў нерухомасць і золата – гэта на гады будзеш жыць прыемна
@gans2115
Як раз хацеў тут напісаць нешта падобнае.
1 з 1.000.000 сыдзе пасля выйгрышу (а можа і 0). А пасля прайгрышу шанцы ёсць)
@opt1ust лепш з’ездзіць на курорт – калі занес. заблакаваць сябе ў казіно і не дэпаць
Калі пытанне стаіць менавіта так – пасля колькі выйграных $ ты пакінеш казіно, то такой сумы няма, наадварот чым больш $ тым больш можна гуляць) чалавек не сыдзе з казіно з-за выйгрышу, сысці можна толькі калі ты сам для сябе вырашыў гэта і справа тут не ў $)
@godweles888 Так проста гучыць “заблакаваць сябе ў казіно”
Калі лудзік, то ніякія блакіроўкі не выратуюць, розных казіно вельмі-вельмі шмат, а ва ўсіх не заблакуешся)
@ildargaliev 5 мільёнаў, думаю, хапіла б
лям зяленых )
Пакідаў, пасля 2.2кк, год не было, і вось вярнуўся адразу – 250к) Не ведаю, ці можна сысці назаўжды?)
Магчыма пасля 500к$,ну не факт,гэты момант такога заносу мог бы,наадварот,падштурхнуць гуляць больш)Ну шанцы былі б )