Пасля якога выйгрышу вы б сышлі з казіно?
Флудзілка
|
11 February, 07:37
ад
SuperLudoman5000
|
84 Адказу
|
712 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
1 лям баксаў дастаткова, каб быць у тонусе і не гуляць
Я б ні пасля якога не спыніўся, бо часта дабіраю ў лудзе нейкія эмоцыі, якіх не хапае ў жыцці. Гэты азарт пачаўся яшчэ ў 99-м годзе, калі я кінуў 2 рублі ў Ромашку на вуліцы і выйграў 6р. Дагэтуль спыніцца яксьці не атрымліваецца.
Так што сэнс самому сабе хлусіць, што “пасля пэўнага заносу пайду”. Не! Буду круціць да старэчага паралічу, пакуль спін не змагу націснуць на мышцы))
@reddog123
Ну, лям рублёў цалкам рэальна выйграць. Нават пачынаючы гуляць па 10-20 руб., можна ўлоўіць занос на 50-100к і ўжо па 100-200 руб. спрабаваць далей. Вельмі рэальна дабрацца па лесвіцы. Асабліва калі трапісь у дзень, калі гуляе Hacksaw або Pragmatic Play, там і больш можна занесці.
Скажу шчыра, нават не ведаю, думаю, каля 100 лямоў, на кватэру, машыну, магчыма адкрыць маленькі бізнэс або хобі і займацца чымсьці
Думаю, 10 лямоў цалкам хопіць)
@thewolfchannel7
Калі яны скончацца, вернешся ў надзеі атрымаць яшчэ 10кк)))
@ayoop2517.Мне 10$ і я забуду пра казіно назаўсёды.
@staryydrugвельмі добра выклаў, лудоманія – гэта хвароба, пры якой працэс, эмоцыі і г.д. важней, чым сам прыз (выігрыш). Робячы чарговы дэпазіт, канечне, я хачу выйграць, але працэс для мяне важней.
@irina1985 самае галоўнае – не атрымаць лудаманію ад гульні
@godweles888
Яна падкрадаецца няпрыкметна))
@ayoop2517 я ведаю шмат людзей, якія выйгралі вялікія грошы на экспрэсах у стаўках, але потым усё прайгралі. азарт – ён умее чакаць.
Пасля першага ж, значнага для вас, выйгрышу амаль немагчыма сысці практычна…
Чаму адстрэльваюць мядзведзяў, тыграў, ваўкоў, якія напалі на людзей?
Чалавек перад драпежнікам практычна бясабаронны (за рэдкім выключэннем), і драпежнік, зразумеўшы гэта на практыцы, не будзе паляваць на больш складаную здабычу…
Так і мы, здолеўшы ўпершыню з капеек падняць СУМУ (для кожнага свая градацыя), адчуваем ілюзію і грэем надзею, што так будзе заўсёды…
А прайгрышы толькі дадаюць надзей, што ў наступны раз ТОЧНА насыпае)))
Разважаць і казаць можна толькі пра тое, што будзе ў выпадку, калі выйграеш значную суму. Але калі такое адбудзецца, то хто яго ведае, якія выкрутасы зробіць псіхіка.
@loveohlove ну калі ты яе не выйграў, ты там і не затрымаўся…
а калі затрымаўся, то пара ўступаць у бліжэйшы клуб прыхільнікаў БДСМ))))))
@loveohlove псіхіка хутка прывыкае да добрага)
@staryydrug
Ну так, я таксама да смерці гуляць буду.
Як толькі выйграю пару кк, скажу. Ці ўдалося мне сысці))
@bull гэта будзе цяжка 😁 яшчэ захацець павялічыць выйгрыш
Хоць бы што-небудзь выйграць, а то праліў за пралівам, без намёку на занос
@ekaterina21r будзе і на тваёй вуліцы свята. галоўнае чакаць і верыць – занос будзе. зліваць у адну калітку немагчыма
@godweles888 так, занос быў на 3 ляма і пасля гэтага нічога не дае
@ekaterina21r
У якім казіно і ў якім слоте?)
@ekaterina21r ну я тады казіношны нішчэброд – у мяне занос максімум быў 1100 еўра
@godweles888 ці наадварот, кінуць гэту гіблую справу, хутчэй за ўсё грошы будуць больш цэлыя)
@loveohlove часам трэба проста стаўку зрабіць меншую – і тады грошы не прайграеш.