Пасля якога выйгрышу вы б сышлі з казіно?
Флудзілка
|
11 February, 07:37
ад
SuperLudoman5000
|
84 Адказу
|
725 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Як лічыце, якой сумы вам бы хапіла, каб кінуць казіно раз і назаўсёды?
@ildargaliev прывітанне думаю каля 100-500к бачэй уклаў бы пад проц(ы) і норм было б
Зараз думаеш адну суму, але калі табе добра зайшло, свядомасць можа змяніцца і гэта сума здасца іншай, раз гэтую ўдалося занесці – значыць можа і пашанцуе падняць больш🤣 але вынік будзе адзін тады) проста гуляць і ведаць стоп.
@ildargaliev такой сумы няма.
Дайце лям 5 і я зараз пайду))
Трэба не проста выйгрыш, а вывад. Занесеш 10 лямаў, а іх не вывеядуць.
Дайце 500тыс і я таксама пайду
@ildargaliev справа не ў суме ж. Адсюль увогуле ніхто не сыходзіць.
А колькі трэба з’есці , каб хапіла ……………. Тут прыкладна так сама , перапынак можа быць , але вяртанне непазбежнае….
Я вам так скажу, я сабе таксама ставіў гэтыя ўяўныя кропкі дасягнення, нядаўна якраз выбіў і гэта аказалася не так многа, як я сабе ўяўляў. Як толькі вы іх зробіце, а гэта можа здарыцца адразу або праз нейкі прамежак часу, у галаве адразу разуменне: ага, гэта так лёгка аказалася, ладна пакуль не буду спыняцца, г.зн. нават калі вы спыніцеся, у грошай ёсць такое ўласцівасць – заканчвацца, а як вы ведаеце, тое, што лёгка прыйшло, так сама лёгка і вернецца назад у казіно. Калі хочаце спыняцца – рабіце гэта зараз і не трэба сабе прыдумляць гэтыя ўяўныя дасягненні, маўляў: вось выведу сабе вось столькі і ўсё, перастану гуляць – хутчэй за ўсё не, не перастанеце.
@bodiart у мяне так з успрыманнем грошай было да заносу ўсё па-іншаму стала каштаваць
@dinam1tka А навошта ўвогуле гуляць у такіх канторах, якія тыпу селектор. Калі ты і занясеш, табе могуць і выведуць, але гэта будзе доўга!
Выйгрыш ёсць, можна паесці! А пераставаць гуляць увогуле не варта, трэба гуляць, але не часта. Калі я перастану гуляць, то адчуваю гульнявое недамаганне:)))Усім удачных заносаў! Няхай рэдка, але дакладна і прыемна, асабліва па вялікай стаўцы)
@dinam1tka.З 10 лямамі я таксама, напэўна, не зайшоў бы) ну гэта цяпер так пішам ) а калі грошы ў кішэні, то яны перашкаджаюць нам спакойна ж
@ildargaliev
Мне здаецца, у яе няма мяжы, я думаю, ніякая сума не дапаможа – кажу чыста за сябе)))
Чэсна кажучы, без паняцця, па адчуваннях быццам ляма хапае, але пасля такога выйгрышу чаканні могуць вырасці і захочацца большага, трэба па факце глядзець)))
@yrannaha лям$ хаця б?)
Дадам свае пяць капеек у вашу бяседку 😆
ніякіх грошай не хапіла б, усё роўна хацелася б згуляць з-за «лудкі»
@ildargaliev па-мойму тут справа ў самой працэсе) вядома, вялікую і асноўную ролю гуляе сума выйгрышу, дзеля гэтага і круцім, капаем грошы ў казіно, на мой погляд я б у любым выпадку, хутчэй за ўсё, працягваў бы гуляць нават калі б выпадкова злавіў джэкпот 6-15 лямоў ₽ на дзіване, для пачатку ўсе сродкі выдаткаваў бы, каб не было магчымасці заліць назад) і ў будучыні стараўся б граць умерана, на мінімальнай стаўцы, з нядзельнымі дэпамі.
Лям, думаю, хопіць мне. Пра казіно я б забыў, але пра стаўкі – ніколі.
Чым больш выйгрыш – тым больш захочацца вярнуцца і паўтарыць 😁
А ўвогуле, разовы 500к і я б пастаралася даць сабе абяцанне больш не займацца гульнямі
Мільярд, каб усе забяспечылі сябе і спакойную старасць:)
Калі задаваць сабе такія пытанні, то з казіно ты ніколі не расстанешся)
Асабліва тыя, хто піша уйду пасля выйгрышу ляма+ баксаў. Бо каб выйграць такую суму, трэба гуляць па ~100 баксаў за спін, пры тым што рэальная гульня ідзе па 10-50р.
Пры любым выйгрышы і вывадзе, чалавек, як толькі атрымае грошы і здзейсніць сваю мару, вернецца ў казіно – за чарговым выйгрышам.
@misha55 А ў тым і фішка, што ўсе маруць выйграць овер-многа, але пры тым гуляюць на дробных стаўках, што цалкам зразумела – бюджэт не дазваляе. Ну а мараць пра выйгрыш у лям і больш, і нават не баксаў, а рублёў, гуляючы па 10-20 руб. за спін – гэта ўтопія! Гэта толькі ў ДОА-2 круціць у надзеі на максвин.