Пасля выйгрышу ў латарэі 300КК кіроўца нават забыў "заправіць" аўто)
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
1 верасня 2024 г.
ад
thee4
|
7 Адказаў
|
190 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
26 жніўня 2024 Па дадзеных латарэі адукацыі Паўднёвай Караліны, шчаслівы пераможца выйграў джэкпот у памеры 300 000 долараў ЗША пры шансе 1 з 740 000, а тры астатнія прызы ўсё яшчэ разыгрываюцца.
Жыхарка Скрантона ледзь паверыла сваім вачам, калі вынула квіток у гульні Wild Cash Multiplier Extra Play і выйграла галоўны прыз у памеры 300 000 долараў ЗША.
Яна сказала, што спяшалася дадому так хутка, што забыла заправіцца бензінам, за які заплаціла.
Распачынае, калі людзі выйграюць сумы, якія РЭАЛЬНА для іх вельмі вялікія, тыпа калі чалавек з заробкам 50к у месяц заносіць 10 лямаў рублёў і выводзіць, ну а калі мільяне��ы выйграюць нешта падобнае – тут асабліва не дзіўнічаешся – у іх такіх эмоцый дакладна няма ) Тут галоўнае, каб людзі ў прамым сэнсе ад такой радасці канькі не адкінулі, а то і такое мы чыталі.
Згодзен, калі заробак пастаянны месячны і суадносіцца з гадавым, то, канечне, асаблівай радасці не выклікае, а вось калі… Грошай у абрэз, то радуешся любому выйгрышу, а калі 300К зялёных тым больш… Дарэчы, гэта дзяўчына сказала, што выдаткуе частку на рамонт дома)
Ну канешне, які ўжо нафіг бензін, там джэкпот чакае)
Гэта так, сам успамінаю, калі ў 2012 годзе правая рука “чэсалася” так, што аж… Вось тады і паставіў 5 амерыканських рублёў на ZERO, а калі шарык трапіў у гэтую ячэйку, не адразу паверыў у гэтае цуд і працягваў глядзець, глядзець і глядзець на свой выйгрыш… А тут 300К, як яна сваё авто на аўтазапраўцы не забыла, дзіўна)
глядзічы якое аўто, там па сутнасці можна было і ключы касіру аддаць і сказаць з ухмылкай * пакінь сабе, я за новай паехала * 😀
… Так ад шчасця забыць – гэта адна справа. а даведацца, што сарваў Джэка і вырашыць “папрашацца з мінулым жыццём”, аддаўшы ключы ад аўто, – гэта дзве вялікія розніцы).
PS Мне ўспомніўся адзін анекдатычны выпадак на бензастанцыі ў 90-х, у Адэсе… Чэргі тады былі, як у “маўзалей”, гадзінамі чакалі… І вось адзін Куйло рашыў нахабна ўлезці з хвосту, аб’ехаўшы ўсіх і “кінуўшы” абурленай натоўпу, маўляў калі ў цябе будзе такая ж “Бэха”, як у мяне – будзеш браць першым. Тады той, якога аб’ехаў гэты пац, даў заднюю і з разгона “ў’ехаў” на “капейцы” ў яго салон, тым жа пакінуў ключы, і сказаў… Будзеш браць наперадзе мяне, калі пачнеш мяняць машыну часцей за мяне)