Парады плюсавага гульца
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
9 сакавіка 2021 г.
ад
win888
|
66 Адказаў
|
3,991 Прагляд
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Граю ў анлайн-казіно 4 гады. У плюсе ў 60 казіно. Да гульні стаўлюся не як да забавы, а як да шанцу зарабіць. Супераджуся з правілам што казіно нельга абыграць! Але калі разабрацца як большасць гульцоў гуляе, то можна ўбачыць сур’ёзныя памылкі, якія часта прыводзяць да прайгрышу. Просты прыклад: Гулец зрабіў дэпазіт 3000 рублёў і падняў да 6000 рублёў і … зліў. Значыць у яго мэты вывесці загадзя не было, а калі і была то падвёў азарт гульні. Перайду да парад, якіх я прытрымліваюся.
1.НІКОЛІ НЕ ГУЛЯЦЬ НА КРЭДЫТЫ ІЛІ НА ГРОШЫ ЎЗЯТЫЯ Ў ПАЗЫЧКУ
2.КАЛІ ЦЯЖКА З ФІНАНСАМІ, УДЗЕЛЬНІЧАЙЦЕ Ў РОЗЫГРЫШАХ У СТРЫМЕРАЎ НА YOUTUBE ЦІ TWITCH, ТЭЛЕГРАМ, VK І ІНШЫХ СОЦСЕТКАХ.
3.СТАЎКА ПАВІННА БЫЦЬ НЕ ВЫШЭЙ 1 К 1000 АД ВАШАГА ДЭПАЗІТА
4.ЗАЎСЁДЫ БУДЗЬЦЕ ГОТОВЫ ДА ДАЎГАЙ ГУЛЬНІ, ТАК ЯК ПРЫ КАРОТКАЙ ГУЛЬНІ ШАНСЫ ШТО-ТО ВЫЙГРАЦЬ ХУТКА ПРОХОДЗЯЦЬ
5.ПЕРЕД ГУЛЬНЁЙ СТАЎЦЕ МЭТУ: У ВЫПАДКУ ПАДНЯЦЦЯ НА 50 АБО 100 ПРАЦЭНТАЎ АД ДЭПАЗІТА СТАВЬЦЕ ГРОШЫ НА ВЫВАД
6.ВЫБАР СЛОТАЎ ВЕЛЬМІ ВАЖНЫ ТАЎКІ АД ГЭТАГО ЗАЛЕЖЫЦЬ РЭЗУЛЬТАТ ГУЛЬНІ
7.ПРЫ ХУТКІМ ДАСЯГНЕННІ Ў ГУЛЬНІ ПАТРЭБНАГА ПАДНЯЦЦЯ БАЛАНСА ВАЖНЫ ПЕРАХОД НА “АДМЫВАЧНЫ СЛОТ” ДЛЯ АТЫГРЫША ВАГЕРА НА ДЭПАЗІТ (ЧАСЦА X3)
8.МЭТА ГУЛЬНІ ЗАЎСЁДЫ ПАВІННА ПЕРАВАЖАЦЬ НАД АЗАРТАМ
9.БЯРЫЦЕ ЗА ПРАВІЛА ЧАСТА ВЫВОДЗІЦЬ З КАЗІНО ПРЫ ПОТРЭБНЫМ ВЫІГРЫШЫ
10.ТАКТЫКА ГУЛЬНІ ТОЖ ТАЖКІ ІНСТРУМЕНТ ДЛЯ ДАСЯГНЕННЯ МЭТЫ
11.ПАВІННЫ РАЗУМЕЦЬ МОЖНАСЦІ ТОГО ЦІ ІНШАГА СЛОТА І ЧАШЧЭ ВЫБИРАЦЬ ВЫСОКАДЫСПЕРСІЙНЫЯ СЛОТЫ
12.ПАВІННА РАЗУМЕЦЬ ШТО Ў ЛІЦЭНЗАВАНЫМ КАЗІНО НІХТО НЕ КІРАЎ РАТАЧАМ СЛОТА
13.У НЕКАТОРЫХ КАЗІНО Ў ПРАВІЛАХ ГУЛЬНІ МОЖНА ЗНАЙСЦІ СТРАТЭГІІ ГУЛЬНІ, ЯКІЯ ДАПАМАГАЮЦЬ ГУЛЬЦАМ ГУЛЯЦЬ У ПЛЮС
14.ПРЫМЯНЯЦЬ СТОП-ЛОСС ПРЫ ДАСТАТОЧНА ВЫСОКАМ ПАДНЯЦЦІ БАЛАНСА. ГАЛОЎНАЕ ЎВОЎЧАСНЕ ПРЫПЫНІЦЬСЯ
15.НІКОЛІ НЕ АДМЯНЯЦЬ ВЫВАД, НАВАТ КАЛІ ВАМ БУДУЦЬ ВЫВОДЗІЦЬ 2 НЯДЗЕЛІ
16.ПЕРАД ГУЛЬНЁЙ У КАЗІНО ВАЖНА АДРАЗУ ПРАЙСЦІ ВЕРЫФІКАЦЫЮ
17.МЭТА ПЕРАМОГІ НАБАГАЦЦА ЯК МОЖНА БОЛЬШ КАЗІНО БУДЗЕ СТЫМУЛАМ ЎСПЕШНАЙ ГУЛЬНІ, АЛЕ ДЛЯ ГЭТАГО СТАРАЙЦЕСЯ НЕ ГУЛЯЦЬ У ПЛЮСОВЫХ КАЗІНО
18.ВЯДЗІЦЕ ЎЛІК ГУЛЬНІ Ў АНЛАЙН-КАЗІНО ПА БАЛАНСУ
19.СТАРАЙЦЕСЯ НЕ БРАЦЬ БОНУС НА ДЭПАЗІТ, ШТО ЗМЕНЬШЫЦЬ ВАШЫ ШАНЦЫ НА ВЫЙГРЫШ
20.ГУЛЬНЯ ПА ВЫСОКІМ СТАЎКАМ НА ДЫСТАНЦЫІ ПРЫВОДЗІЦЬ ДО МІНУСОВАЙ ГУЛЬНІ
21 СПАКОЙНА АДНОСІЦЬСЯ ДА ПРАЙГРЫШАЎ І РОБІЦЬ КОРЫСНЫЯ ВЫВОДЫ ДЛЯ СЕБЕ
22.ВЫКАРЫСТОЎВАЮ ТАКТЫКУ ДАЎГАЙ ГУЛЬНІ Ў АДЗІН СЛОТ
23.ПРЫ ВЯЛІКІМ ВЫЙГРЫШЫ ЎСЁГДА КУПЛЯЙЦЕ НЕАБХОДНЫЯ РЭЧЫ – ГЭТА АБЯСПЕЧЫЦЬ ВАШЫ ГРОШЫ АД ПРАЙГРЫША Ў КАЗІНО
смяшная тэорыя)) казіно, канешне, не можа АЛЕ правайдэр яшчэ як можа каб атрымаць большы працэнт адлічэнняў ( ніхто гэтага праверыць не може)
Так вядомая шумавіна вакол аддачы ў Плен го.Тут адзін варыянт пазбягаць гэтага правайдэра
Своечасова выводзіць не праблема, а праблема ў тым, што часцей за ўсё баланс проста тупа не падымаецца вышэй за стартовы, хоць гуляй тры гадзіны, а потым прайграеш
Брэхня. Спрацуе толькі з RTP 100+ а такіх слотаў няма. (точней бываюць раз у сто гадоў, але потым усе ў скаргах пра “невывядзенне грошай!!!1”
З астатнімі тэорыямі згодзен.
Прафіт пойдзе ў іншую казяву)))
Ужо на гэтым этапе ты разыходзішся з большасцю форумчан)
Гэта ж нядрэнна! Я ж не вінаваты што большасці не шанцуе альбо яны праводзяць час у казіно дзеля забаўы,але гэта іх выбар!
Так гістарычна атрымалася, што я за 3 гады гульні таксама ў плюсе амаль ва ўсіх казіно.
У тэме тса апісана, як ні дзіўна, усё правільна, ну і ад сябе магу сказаць, што амаль усе плюсы ў мяне проста з эндорфінаў, напэўна правайдар мяне любіць)
Толькі вось ніяк ні ў ікс, ні ў джое не выйду ў плюс, аж часам крыўдна)
Ведаю, што ёсць плюсікі! А ў мяне топ-слот Плэйбой! Праўда, стваральнікі цяпер пакінулі толькі мабільную версію. Толькі гэтым слотам абыграныя амаль 20 казіно. За плюс у Джоі змагаўся год, а з Іксам было лягчэй перамагчы.
Па тваёй тэорыі пры дэпазіце ў 3 тыс я павінен круціць эндорфіну (умоўна) з 3 лініямі па рублю за лінію, што роўна 1 да 1000 як ты пішаш, каб выйсці ў плюс? Што за х**ня?)
А вось ПНГ там проста татальна мёртвы, упэўнены што якімсьці чынам там заніжаны ртп.
А варыянт па 30 руб лепш, думаеш Як праверыць ПНГ аддачу ў YouTube ёсць прыклады
Тут яшчэ ёсць яшчэ адзін аматар плэйбоя і ў яго поспехі не горшыя за твае імха. Mike – яго клічуць, у якога тэма пра крыпту
Вось наглядны прыклад, як я раблю плюс у казіно. Сёння знайшоў новае казіно WINOTA. Папоўніў праз экапэйз 800 рублёў. І зайшоў у RAZOR SHARK. На балансе заставалася каля 200 рублёў, атрымліваю істотны плюс за кошт манет. Наступныя мае дзеянні – захаваць без вялікіх страт баланс і вывесці. А паколькі атрымаў выйгрыш пасля прыблізна спінаў на суму 500 рублёў, то вылічваю, што пры дэпазіце 800 рублёў мне трэба ставак на 2400. На 500 рублёў я ўжо зрабіў стаўкі. Застаецца ўсяго 1900 рублёў. Правільнае рашэнне – ісці ў нізкадысперсійны слот і адмыць вагер х3 на дэпазіт. Далей напішу вынікі адмывання.
Аўтар, гуляеш 4 гады, на форуме больш за 2 гады, дзе твае скрыншоты заносаў у тэматычнай тэме?
Лічу, кіруецца тым жа, што і я, грошы любяць маўчанне)
там месцаў не хопіць)
Калі ісці па тваёй логіцы і тэму ствараць не трэба было!
Магу і тут выкласці заносы калі цікава
І нават не хвалюйся. Там няма логікі. Палова спісу адна адной супярэчыць )
А парады – такое сабе. За гадзіну ўсё назад можна заліць тое, што за 4 гады настрэліў. Не пудры людзям мазгі.
І злівы. Тэж цікава. Захоўваючы храналогію.
Рады б прайграць, але не змагу)))) Купіў диван айфон памяняў вокны зрабіў лоджыю на балконе і што гэта мне зараз прадаваць і прайграваць (ГЛЯДЗІ ПУНКТ 23) Не трэба мераць людзей пад адну грэбеньку непапраўных лудоманаў)))
Слівы ёсць але мае заносы перакрываюць іх апрыёры. Ёсць усяго 10 казіно дзе ў нязначным мінусе.Плюс у адным казіно іх перакрывае шматкроць)))
А пра што ж казаць, ці не пра тое, што ты купіў? Ну купіў і купіў. Я таксама нешта купіў на выйграныя. Але называць сябе плюсовым я не хачу і не буду. Бо сябрую з матэматыкай.
Вось пакуль толькі за х1000 а ёсць многа і за х500 х2000 х3000 х4000 і г.д.