Памылкі (няўдачы) ў слотах (гульнявых аўтаматах)
Заносы ў казіно
|
9 April 2016
ад
Feya_Line
|
165 Адказаў
|
23,740 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у мяне было ў iGrosoft 3 лініі x15 дзве крэйзі на пачатку і дзве ў канцы а пасярод крэйзі трошкі вышэй вось бліна не пашанцавала 5 крэйзі ў малпах і міма…..бы было 5000×15=75000((((((((((
літаральна толькі што, не адбыўся занос эдак на х300+😁😵
мог закрыць дзве лініі, але не зачыніў, і падсунула толькі нейкае смецце, ні аднаго топ-сімвала😵
І так ужо не першы раз
1. Вельмі шчодрае казіно дае 1 фры спін пры рэгістрацыі
2. 50 фры спінаў
3. 50 фры спінаў
4. 50 фры спінаў
![]()
Медыя ад удзельнікаШто гэта за гульні цяпер пачалі рабіць?))
Яна здзекваецца))
У турніры Эверума на апошняй вялікай стаўцы. Сыграй нармальна, дакладна трапіў бы ў прызы, а так зліў усё.
гэта проста пздц😵
яшчэ адзін фэйл сыходзячага года, калі ж, сцуко, 4 каплі паставіць😵
Сцукі )
Падрыхтаваўся, зрабіў жульенчык, наліў каньячку, пагуляў.
Трэба было 2 спіны па 160 браць. Далі б адназначна ! Насыпала б так,что і не вынесеш 😎
плейхартуна пылесос у апошнія дні. не дэпайце. устрымайцеся. і нішчебродскі кэшбэк імі ж разрэкламаваны 50% (ганіва) усяляк памёр. 1500 тысячы, сраных пойнтаў. лесам, лесам таварышы. у гэтую сасалку пакуль больш за 500 рублёў дэпіць нельга
я ім у чат так і напісаў, давайце зараз забудзем усё і пачнём з чыстага ліста, сказалі патэлефануюць, вы ў прыярытэце …
ты ім верыш? яны ганяюць на кожным кроку 😁
Ну што табе я магу сказаць. Заставайцеся на лініі, ваш званок вельмі важны для нас. 😁
я ж жартаваў, ну вы проста як дзеці 🙂
У цябе жарты, Вертуп, што плоскодонка. І пакатацца не рэальна, і перакуліцца складана
і зноў люцейшы недазанос😵
ааааааааааааааа, вечар фэйлаў мой сёння😁😵
Я б на месцы кантрольных органаў забараніў такія камбінацыі. Яны псіхіку разбураюць мацней за тупых заліваў, калі проста нахабна жрэ.
калі б пяты даў то было б 25к
спачатку гэта + ніводнага преміум сімвала
потым на дабіванне