Памылкі (няўдачы) ў слотах (гульнявых аўтаматах)
Заносы ў казіно
|
9 April 2016
ад
Feya_Line
|
165 Адказаў
|
22,754 Прагляду
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Давайце постыць скрыны вашых фэйлаў у слотах, к примеру неўдалая бонуска або лініі, якія маглі б выпасці але не выпалі.
Як прыклад
У Ра ўпала 4 мужыка на 5 лініі з 2 па 5 барабан, а на 1 барабане на 5 лініі мужыка або скатэра не аказалася і т.д
Ці 4 кнігі ў Ра ўпала, а 5 не дало і г.д( я лічу гэта фэйлам)
Я пачну, Олівер, відаць, забухаў у сваім бары і не прыйшоў на 1 барабан 1 лінію
![]()
Далі бнус 400 з вагерам 5. Дэпнуў увогуле рублёў 100. Але не важна( гэта на пытанне чаму такая стаўка, адказ быў)
![]()
У гэтым слоце ў SlotHouse, лавлю такое ўжо 4-5 раз( не за сёння) а ўвогуле. Тупа такое лавлю, 4-5 раз. 5 яшчэ не выпадала, звычайна пасля гэтага пачынае жраці дзіка. Лавіў такое па 0.9 1.8 і 2.7. Ну дай ты хоць раз пяць іх
блін. Дзе 5 мужык =(. Дзе ён….
![]()
апошні скрын, няўдача – так няўдача
больш за палову бонусаў будуць з меншым памнажэннем
У бонуску ўвогуле нічога не выпала) рублёў 30)
вось яшчэ 1
не 4, але не хапіла двух!(
стары..яму пару тыдняў.
трэцяя палоска ўся (!)…блін..фэйл, карацей…яшчэ тады адразу падумала, што трэба на форум замутыць яго)
шкада, я скрыншот не рабіў, у Alien Robots ад NetEnt на стаўцы 600 р злавіў 5 скаттэраў, % УКА СКАТТЭРАЎ, у выніку бонусы (50 фрыспінаў – атрымаў 5 манет, гэта х0,18) %) ФУКА ФРЫСПІНАЎ, за 5 скаттэраў нічога не даюць
Дзякуй за скрыны! Крутыя фэйлы.
Іммортал пажартаваў.Хоць ён часта можа так падкалываць
Каты ў зыгзагу падкололі сёння…
Крыва ляглі,толькі стаўку паменшыў(
гэта не фэйл. х100 ёсць. што яшчэ то трэба?)))
усюды ідуць абмеркаванні Андрюхінавага казіно… ну а мне там сёння не пашанцавала. Прымацоўваю некалькі скрыншотаў, 2 бонускі былі па х30х40 а 2 увогуле проста капец… таму ўсё ў фэйлы закіду… у Elements яшчэ пара бонусак па 5 была таксама пустыя… Увогуле дарэмна, канечне, пайшоў лудзіць. але мяне пакінулі сумаваць на пару гадзін… трэба завязваць
Такіх варыянтаў было, дзе адзін крок да максімалкі (Слова выдалена сістэмай) ведае колькі, то сямёркі пасярэдзіне паміж чатырма іншымі няма дзе мужычок згубіўся) і які сэнс скрыніць гэтыя ашуканствы) ну калі не забуду то заскрыню, яно звычайна настрой пасля таго як такое заўважыш толькі падае!
![]()
Медыя ад удзельнікаПроста пасмяяцца
боль
Не паставіла Wild на другі рад .а так толькі дзесяткі сыгралі (
лічу тэму неактуальнай. такіх фэйлаў за сесію можна моры наскрыніць.
гэта ж візуальны развод ад слота – круці яшчэ зараз так упадзе
Слот сакура усе скрыншоты з адной гульнёвай сесіі. В адзін з дзён яна зьдзекавалася з мяне, але праз хвілінаў дзве паставіла трох гейш ))
Хацелася б убачыць такіх мора файлаў за сесію – пакажы, зрабі, а мы паглядзім твае скрыншоты. Чакаю
я нават скрыніць не буду нафіга гэта трэба?? я выйгрышы не ўсе скрыню .прапаную тэму зачыніць
Вось таму іх няма, вось і не скрыніш, напэўна 🙂 зямля суседзі мы з табой .
Прапанова адхілена.
З павагай.