Памылка клерка прывяла да вялікага джэкпоту латарэі Мічыгана
23 лістапада 2023 г.
ад
thee4
|
7 Адказаў
|
290 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Майкл Сопейстал лічыць, што памылка прадаўца ў краме прынесла яму пажыццёвы прыз Мічыганскай латарэі ў памеры 25 000 долараў у год.
21 лістапада (UPI) – Жыхар Ілінойсу сказаў, што памылка прадаўца ў краме прывяла да таго, што ён пажыццёва выйграў прыз у памеры 25 000 долараў у год ад латарэі Мічыгана. 60-гадовы Майкл Сопейстал распавёў прадстаўнікам Мічыганскай латарэі, што яму падабаецца купляць білеты Lucky for Life кожны раз, калі ён прыязджае ў Мічыган.
«Я прыязджаю ў Мічыган кожныя некалькі тыдняў, каб паесці ў маім любімым рэстаране, і пакуль я тут, я заўсёды атрымліваю білет Lucky for Life на 10 або 20 розыгрышаў», – сказаў Сопейстал. «Я папрасіў у прадаўца білет на 10 тыражоў, але ён выпадкова раздрукаваў білет з 10 лініямі на адзін тыраж, але я сказаў яму, што ўсё яшчэ хачу яго».
Білет Сопейстана ад заправачнай станцыі GoLo на Вест-Баффала-стрыт у Нью-Баффала супаў з усімі пяццю белымі шарамі ў розыгрышы 17 верасня: 11-15-17-24-48.
«Аднаго ранку я праверыў свой білет і ўбачыў, што выйграў 25 000 долараў у год на ўсё жыццё. Я адразу пачаў думаць пра тое, што я магу зрабіць з гэтымі грошамі і хачу ці я выбраць аднаплатную выплату або ануітэтны варыянт. Гэта было ўражлівае. пачуццё”, – сказаў ён.едзеталь заявіў, што плануе патраціць выйгрыш на падарожжа і папоўніць свае зберажэнні.
Нармальна, таксама так хачу!
Раз прадаўца памыліўся, тады трэба ануляваць)
Згодзен, добрая справа… Больш за тое зрабіць гэта на карысць нашага форума, спадзяюся, што многія тут падтрымаюць мяне)
Тут жа бой пачнецца за 25к баксаў)
Прикольна
Якая там драка ў анлайне, усё будзе “па чесноку” : Першая палова працэнтаў адмінам сайта(на развіццё і г.д….), Другая дзеліцца роўнымі долямі, сярод актыўных форумчан , якія былі зарэганы да гэтай шыкоўнай навіны і УСЁ! 😎