Памер стаўкі.

Дзялімся вопытам і назіраннямі ў казіно | 6 кастрычніка 2022 г. ад | 133 Адказу | 5,444 Прагляду | 0 Рэакцый
Ранг
7
Рэпутацыя
284
Публікацыі
1 241
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14 сак 2022 г.

Усім фарту!)) Народ вось падзяліцеся меркаваннем. Ці мае значэнне памер стаўкі ў слотах? Я маю на ўвазе не сам памер выйгрышу, а ці дае слот выйграць? Х.з., як сфармуляваць каротка. напрыклад гуляем па 5 рублёў – не дае, ставім 10 р. відаць пачынае нешта выдаваць, ставім 20 р. зноў цішыня, ставім 50 – бонусы пайшлі. ці ўсё гэта самаабман, проста ідзе якаясь лесвічка і ад памеру стаўкі нічога не залежыць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
507
Публікацыі
2 382
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 кра 2016 г.

Жэчбурэс, гажаса ёціськом (ну ты зразумеў🤠)

па ідэі гэта ўсё самападман, інакш бы нафіга – знайшоў “гульнявую” стаўку і сядзь ды нажывай, але, на жаль, не так

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
Mrakobes777, 6 кастрычніка 2022 г.
Усім шчасця!)) Народ, вось падзяліцеся меркаваннем. Ці мае памер стаўкі ў слотах значэнне? Я маю на ўвазе не сам памер выйгрышу, а ці дае слот выйграць? Х.з. як сфармуляваць карацей. напрыклад гуляем па 5 рублёў – не дае, ставім 10 р. – здаецца пачынае нешта выдаваць, ставім 20 р. – зноў цішын [...]

Памер не мае значэння, галоўнае аддача. На буйных стаўках дае па буйнаму, але радзей, а вось на дробных натуральна па дробязях, але часцей, лепшая сінічка ў руцэ, чым бусёл у небе, не так? Дае па буйных стаўках, але рэдка, зато можна злавіць Джэка або занос, дэпазіт павінен быць нямаленькі або ж маленькім дэпам раскруціцца, знайсці слот з аддачай, а пасля херачыць па буйнаму, пакуль не насыпае, вынік ці або… Удачы. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
284
Публікацыі
1 241
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14 сак 2022 г.

Х.з.як гэты слот з аддачай знайсці))) нібыта граеш, сыпле па трохі на дробнай стаўцы. толькі стаўку павысіў і пісец))) усё, што назбіраў, з’еў за хвіліну.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
169
Публікацыі
1 548
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
12 сак 2020 г.

ПНГ дакладна ведаю любіць такое: граеш па 10 р, спінаў 150 – нічога, толькі змяніў стаўку да 20р і ў бліжэйшыя 3 спіны бонус

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
188
Публікацыі
758
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
9 лют 2017 г.

Х.з.як гэты слот з аддачай знайсці))) здаецца граеш, сыпле па трохі пры малой стаўцы. только стаўку павысіў і пісец))) усё, што назбіраў, з’ела за хвіліну.

Згодны, тое ж самае. Звычайна маё павышэнне заканчваецца проста хуткім злівам….

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
Х.з.як гэты слот з аддачай знайсці))) здаецца гуляеш, пасыпае па трошку па маленькай стаўцы. толькі стаўку павысіў і пісець))) усё, што назапасіў, з’еў за хвіліну.

А чуйку не маеш? Слот дае ведаць, што крыху памучыш і дасць, ну гэта як дзяўка, яе трэба трохі расхаваліць, узбудзіць і яна дакладна ляжа і, натуральна, канчыць, а калі не здолеў, то зноў іншы слот атакуеш, шевеліш парцыямі ласкі, гэта значыць дробнымі стаўкамі і дасць, а потым херачыш пазой скакуна, зверху альбо па афіцэрску. Шанц будзе на тваім баку і атрымаеш незабыўны кайф, будзеш шампусік піць і нас пачастуеш, давай, смела, Дружбан, уся надзея на цябе, уладкуй сабе і нам свята, удачы. :). 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
284
Публікацыі
1 241
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14 сак 2022 г.
spartack, 6 кастрычніка 2022 г.
А чуйку не маеш? Слот дае ведаць, што трохі памучышся і дасць, ну гэта як дзяўка, трэба яе трохі расшэўліць, узбудзіць і яна дакладна ляжа і, натуральна, скончыць, а калі не здолеў, то зноў іншы слот атакуеш, шэўліш парцамі ласкі, то бок дробнымі стаўкамі і дасць, а пасля херачыш позай скакуна [...]

Блін ну ў цябе талент)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
404
Публікацыі
3 599
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
8 жні 2015 г.
svsiti, 6 кастрычніка 2022 г.
  Згодзен, тое ж самае. Звычайна маё павышэнне завяршаецца проста хуткім зліўам….

У сэнсе зліў? проста кінь на казіно –  проста не гуляй, альбо ідзі лячыцца ад ігральнай залежнасці як metal45 наш)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
188
Публікацыі
758
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
9 лют 2017 г.
ident, 6 кастрычніка 2022 г.
У сэнсе злівом? проста забі на казіно –  проста не гуляй, альбо ідзі лячыся ад гульнявой залежнасці як metal45 наш)

Не зразумеў твайго адказу???? Але ладна………. А, зразумеў, для цябе навіна, што ў казіно зліваюць грошы!!!! Я рады, што адкрыў табе вочы!!!! )))))))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
404
Публікацыі
3 599
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
8 жні 2015 г.
svsiti, 6 кастрычніка 2022 г.
Не зразумеў твой адказ???? Але ды ладна………. А зразумеў, для цябе навіна, што ў казіно зліваюць грошы!!!! Я рады, што адкрыў табе вочы!!!! )))))))))

Якія вочы? Вось я цябе рэальна не зразумеў – дарагі, не нясі чапуху – табе ўсё нітак і неэтак – досвілос))))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
Якія вочы? Вось я цябе рэальна не зразумеў – дарагі, не нясі чапуху – табе ўсё ні так і не тое – досвілос))))

Хай вучыцца, для гэтага мы тут, па-мойму, сабраліся, не так што ці не так? Хай верыць слоты, а раптам у яго атрымаецца. Хай не забывае, што проста так з вадаёма рыбку не вылавіш, трэба слот накорміць дасыта, каб вырвала бабкамі і менавіта яму. А калі не атрымаецца, то напіша тут назвы казіно і слот, а я даб’ю яе :). Галоўнае не забывай, што трэба пастарацца і абавязкова будзе ўдача. Я болей за Свістуна, няхай удача яму пакажа ўсмешку і нам, натуральна. Усім заносаў 💸💸💸.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
284
Публікацыі
1 241
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14 сак 2022 г.

Вось менавіта бывае карміш слот карміш, тыдзень карміш патроху, і тут раз і бонуска) ну думаеш зараз хоць аддасць мінімум палову, а ён хрэнтак і х10 як наваліць… вось гэта расчараванне) нібы гейшы ад Endorphina, яшчэ Чырвоная Шапачка ў іх жа ёсць) і пафіг якія стаўкі, калі не дае то хоць трэсьні, зрушыць не атрымаецца)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
Вось менавіта бывае карміш слот, карміш, тыдзень карміш па крыху, і тут раз і бонуска) ну думаеш зараз хоць аддасць мінімум палову, а ён хренакс і х10 як наваляе… вось гэта расчараванне) тыпу гейшы ад Эндорфіна, яшчэ Чырвоная Шапачка ў іх жа ёсць) і пафіг якія стаўкі – калі не дае, то хоць трэ [...]

Слот дасць калі накорміш яе, адзін раз не дала або дала трохі, яна дасць споўна, трэба круціць верцець і абавязкова дасць, ведаеш што такое дысперсія? Так вось яна рэч выбуховая і калі выбухне, лоў паспявай. Удачы ўсім. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
284
Публікацыі
1 241
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14 сак 2022 г.

Вось вам і памер стаўкі))) па 20 р злавілі х 2млн. проста ахрэнета. гэта значыць нават па 2 р можна зняць 2млн рублёў. вось і падумаешся цяпер.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 362
Публікацыі
32 091
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Калі размова пра слоты ў ліцэнзійным казіно, дык галоўнае – на які працэнт аддачы настроены гэты слот.

Спачатку па чуйлцы выбіраеш слот, ну той, што табе падмігнуў і агонь… А па якой стаўцы круціць барабан, зноў жа залежыць ад канкрэтнага гульца і яго фінансавых магчымасцяў. Галоўнае – перад гульцом не думаць пра выйгрыш, не гуляць на чужыя грошы і не на апошняе.

І калі казіно “путовае” з імем, то ўсё вырашае яго велічнасць Выпадковасць. Калі ты “фартовы” і сёння менавіта твой дзень, то табе ўсміхнецца УДАЧА. І тады атрымаеш і задавальненне ад гульні і, калі ў патрэбны момант спынішся, яшчэ і ў плюсе застанешся.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
404
Публікацыі
3 599
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
8 жні 2015 г.
thee4, 6 кастрычніка 2022 г.
Калі размова пра слоты ў ліцэнзійным казіно, то тут галоўнае – на які працэнт вяртання наладжаны гэты слот. Спачатку па чуйцы выбіраеш слот, ну той, што табе падморгнуў і агонь… А па якой стаўцы круціць барабан, зноў жа залежыць ад канкрэтнага гульца і яго фінансавых магчымасцяў. Галоўнае – [...]

Так і ёсць  – не трэба нікога карміць  – жыві, Спартыч, сваім жыццём)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
31
Рэпутацыя
19 320
Публікацыі
21 544
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
31 ліп 2015 г.
Усім фарту!)) Народ, падзяліцеся меркаваннем. Мае ці значэнне памер стаўкі ў слотах? Я маю на ўвазе не сам памер выйгрышу, а дае ці слот выйграць? Х.з. як сфармуляваць карацей. напрыклад гуляем па 5 рублёў – не дае, ставім 10 р. – быццам пачынае што-нішта выдаваць, ставім 20 р. – зноў цішыня, [...]
MariyaKonor, 6 кастрычніка 2022 г.
Цытата   Ты робіш 20 спінаў па 5 рублёў – не дае Ты робіш 20 спінаў па 20 рублёў – не дае Ты робіш 20 спінаў па 30 рублёў – не дае ты робіш 20 спінаў па 40 рублёў – не дае Ты робіш 19 спінаў па 50 рублёў і на 20‑ым табе дае бонус. Ну і зразумела. Бо ты ўжо амаль ш [...]

Ніхто дакладна не скажа, мае ці стаўка значэнне ці не. Як запэўняюць самі правайдэры, сума стаўкі не мае значэння. І памяць яшчэ такая выбарчая, заўсёды спрабуе цябе абмануць.

Бывала зробіш 200 спінаў па 100 рублёў – не дае, потым вырашаеш прайграць 200 рублёў па 20 рублёў і дае. І ты такі: “Ну зразумела. стаўку паменшыў і дало”, а тое, што ты ўжо зрабіў 200 спінаў – то не важна.

Фанаткруты гуляюць і па 5-10к рублёў за спін і бонусы выпадаюць дакладна так жа, як бы яны гулялі на рэальныя грошы па 10 рублёў за спін.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
31
Рэпутацыя
19 320
Публікацыі
21 544
Падпісчыкі
21
Рэгістрацыя
31 ліп 2015 г.

Усе кто будзе казаць супрацьлеглае, альбо хворы, альбо пакажыце вашы мільёны, што вы зарабляеце ў казіно, выкарыстоўваючы такую стратэгію.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
Так і ёсць – не трэба нікога карміць – жыві Спартыч сваёй жыццём)

Што Костя напісаў, дадаваць, значыць пантавацца. Я заўсёды жадаю ўсім удачы, фарты. Іграць нам заўсёды ў прыстойных казіно.  Астатняе, як з мовы ў мяне Костя зняў. Усім быць фартовым і ўдачлівым. Міру ўсім нам, астатняе няхай Бог падарыць. 

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
404
Публікацыі
3 599
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
8 жні 2015 г.
spartack, 6 кастрычніка 2022 г.
Што Костя напісаў, дадаць, значыць пантавацца. Я заўсёды жадаю ўсім удачы, фарты. Гуляць нам заўсёды ў парадныя казіно.  Астатняе як з мовы ў мяне Костя зняў. Усім быць фартовым і ўдачлівым. Міру нам усім, астатняе Бог падарыць. 

Аб якіх пантах гаворыш? Я не разумею, пра што ты кажаш- не трэба нам гуляць)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
283
Публікацыі
1 826
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
2 чэр 2019 г.
Усім фарту!)) Народ, падзяліцеся меркаваннем. Ці мае значэнне памер стаўкі ў слотах? Я маю на ўвазе не сам памер выйгрышу, а ці дае слот выйграць? Х.з. як сфармуляваць карацей. напрыклад гуляем па 5 рублёў – не дае, ставім 10 р – нібыта пачынае нешта выдаваць, ставім 20 р – зноў цішыня, ставім [...]

шчасціць толькі стримерам на іхнія фанцікі, каб заманваць людзей, і сыпле ім па любой стаўцы ў залежнасці ад рэйтынгу стримера, простаму смяротнаму рэдка трапляецца нармальная іксовка і тое практычна заўсёды па мінімалцы,

вось прыклад: граў па нармальнай стаўцы – нічога, а па мін. бэт на рэштак х1000+ і часта на апошнія

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
Аб якіх понтах гаворыш? Я не разумею, пра што ты гаворыш- не трэба нам гуляць)

Кожны раз навічкам пішу, вам не трэба гуляць :), а яны рвуцца і рвуцца гуляць, яшчэ ад шчасця, што выйгралі на фантыках паказваюць. Вось лудаманчыкі, лімончікі, неўгамонныя танкісты. Успамінаю тыя часы, калі я такі ж быў, неўгамонны, не вылазіў з афлайн-заведенияў і ў кожную дзірку сунуў грошы, зарплату пакідаў, адпачываў, калі дамоў, за заначкай заходзіў. Здымаў нядрэнна, нават джэкпоты лавіў невялікія каля 100 кускоў. А потым у онлайн-казіно, старасьць мяне дагнала, але ўсё роўна неўгамонны, да азарту прывучаны з малых годкаў. Геній у мяне лудамана, бацька быў картэжнік шулер. Вось такія перагі адбываюцца з навічкамі, але я іх разумею, прывітанні з дзяцінства атрымліваю з задавальненнем. Усем фарту.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
7
Рэпутацыя
284
Публікацыі
1 241
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
14 сак 2022 г.
Усе хто будзе казаць супрацьлеглае, альбо хворы, альбо пакажыце вашы мільёны, што вы падаймаеце ў казіно выкарыстоўваючы такую стратэгію.

Так зразумела што няма ніякіх стратэгій і ўсё гэта бред.Атрымліваецца што лепш шукаць”даючы слот”,чым прабіваць па стаўках.Хоць колькі гульцоў столькі і меркаванняў. Таямніца распрацоўшчыкаў)))Наш мозг адмаўляецца верыць у выпадковасць,вось і ўсе шукаюць як бы абмануць слот)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
Усе, хто будзе казаць інакш, ці хворы, ці пакажыце вашы мільёны, што вы зарабляеце ў казіно, выкарыстоўваючы такую стратэгію.

Паважаная мною, назаву вас як ваш нік – Мария. Надзeюся, на форуме няма хворых, удакладніце, пра якую хваробу вы пішаце? А мільянераў на гульнявым форуме вы не знойдзеце, бо хто ведае нас, той зразумее, чаму ў нас няма мільёнаў. Так што паказаць магу толькі сваю душу, ведаеце прыказку ў Латиша? Вы пакажыце свае мільёны і раскажыце, знаходзячыся на тэматычным форуме, дзе мільёны паднялі? Ад спадара Проніна не чуў, што ён мільянер. Прабачце за маю нахабнасць, але вы ўсюды перабольшваеце. Будзьце справядлівыя, сумленныя… Або ж раскажыце нам дурням вашу мільённую стратэгію. Чэсць маю, з павагай. Да вас, Спартак. Усяго вам найлепшага, спадарыня Мария.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...