Найвялікшая сума для вываду, найвялікшы дэпазіт
Заносы ў казіно
|
4 сакавіка 2017 г.
ад
GoldKing
|
88 Адказаў
|
12,136 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@misha55
Памятаю з 1xbet толькі на ківі і выводзіў, і выводзіў, па хуткасці быў не горш чым крыпта, літаральна 15-20 хвілін)
З 100к, падняў 1,6 млн.
Максімальны праігрыш 1млн за дзень)
Выігрываў, як ні дзіўна, у прагматыцы, быў макс він у Олімпусе па 48р у 7200000 тысяч, але ў той дзень быў і самы вялікі дэпазіт, яшчэ і ў доўг)) У раёне 400к заліў, з апошняй сыграла, адрэналін захлеснуў так, што адпамінаў потым увесь вечар
У мяне было ў Jvspin 152 тысячы👍
З кешбэка ў 940 рублёў падняў 190к)
@Judge што больш за ўсё давала ?
З дэпазіту ў 1000р, выве́ла 80 000😊 але гэта было толькі 1 раз, а так у цэлым, напэўна як і многія ў мінусе😊
Найвялікшая сума на вывад 280к, з дэпазіту ў 1к, зайшоў у endorfina хел хот 20 пару раз крутануў выпала 5 скатэраў і пайшло
макс вывад 200 к
дэпазіт максімум 500 долараў, а вывад 1100 еўра
@i-667-yandex-ru нядрэнна так, у мяне endorfina ўвогуле нічога не дае
можа сесіі не тыя, але ўсё ж больш туды не заходжу
у мяне максімальны выйгрыш 12к долараў але, на жаль, усё зляцела назад у слоты
а дэп аднаразовы каля 5к, напэўна
Разавы Макс деп бы 4к $ крыптой, макс выйгрыш каля 5к $ так як я звычайна гуляю ў рулетку, а не ў слоты, і там праблематычна зрабіць шмат іксоў не стаўлячы ўвесь банк )
Мне максімум давала 135 тысяч, па стаўцы 8 рублёў, я прама радаваўся 😁😁😁😁
@gardere я заносіў 770 долараў пазаўчора ва-банк на ЛЧ
Самы вялікі вывад быў 1500$, а за раз пакінула 600$, потым доўга прыходзіла ў сябе ))
@lylia я зрабіў дэпазітаў на 1000 даляраў за два тыдні – прайграў. Але занёс х800 па стаўцы 6 грн. Пакуль што больш не шанцуе
У мяне максімальны вывад быў 1.2 ляма з марафону на стаўках, з казіка 125к.
А з дэпаў было час, калі за дзень задэпаў палову ляма па 100к, але ў асноўным больш за 10-15к у казікі не дэпаю.
Ну, асабліва вялікіх заносаў не было, я толькі першы дзень гуляю.
Максімум 9 к, не больш.
Камусьці везе, камусьці не асабліва.
я вывёў 1,800$ зиму
гэта было крута
Мой максімальны вывад 4000$ быў з бездепа ў SOL казіно. Пасля гэтага яны ўвялі абмежаванне па макс-кешауту.
@mrtrager бачу цябе першага, хто выводзіў з бяздэпа такую суму. увогуле ніколі ні на якіх форумах такога не бачыў.
@sergojojo Гэта так, марафон можа і дасць выйграць і дазволіць вывесці!
А дадатковую інфу пра цябе патрабавалі з такой сумы ці…
Хацелася б ведаць, а то крыху паграю ў іх апошнім часам)
@thee4 гэта было на цуписном ці афшорным марафоне?
@godweles888 На жаль, казіно (анлайн-казіно) з падключэннем цуписа недаступныя, іншая краіна пражывання)