Мужчына з Мэрыленда выкарыстаў латарэйныя нумары маці, каб выйграць $50 000
17 снежня 2023 г.
ад
thee4
|
6 Адказаў
|
160 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
снежань. 14 (UPI) — жыхар Балтымора распавёў, што выкарыстаў набор лікаў, які ён успадкаваў ад маці, каб выйграць латарэйны прыз у
памеры 50 000 долараў.
Андрэ Джонс паведаміў прадстаўнікам Латарэі Мэрылэнда, што яго маці часта выкарыстоўвала лічбы 9-1-5- 2, каб сыграць у «Выбар 4», і ён
узяў на сябе гэтую камбінацыю пасля яе смерці. Джонс сказаў, што нядаўна ён вырашыў паспрабаваць лікі з «Выбару 5», дадаўшы ў канец сваё ўласнае лік, 1.
«Я ўсё час круціў гэты нумар у галаве і вырашыў, што прыйшоў час сыграць яго яшчэ раз», – сказаў ён. ён сказаў.
Квіток, куплены на рынку ToTo Market у Балтыморы, прынёс Джонсу прыз у памеры 50 000 долараў у вечаровым розыгрышы 11 снежня.
«Я паглядзеў на гэта і падумаў: «Ого, я выйграў!» Я не мог у гэта паверыць», – сказаў ён. ён сказаў.
Джонс сказаў, што яшчэ не ведае, як выратраціць свае прызавыя грошы, але даў некалькі парад іншым гульцам: «Проста працягвайце гуляць і не
меняйце свае лічбы».
Даціснуў усё ж)
Падаткі
Гэта проста лёс)
снежань. 15 (UPI) –Жанчына з Кентукі выйграла ў латарэю джэкпот у памеры 50 000 долараў дзякуючы таму, што яе муж выпадкова купіў не той білет.
Таня Хаммондс з Ньюпорта распавяла прадстаўнікам Латарэі Кентукі, што папрасіла мужа купіць яе любімыя скрэч-білеты ў Circle K на Іст-10-й вуліцы ў Ньюпорце, але ён па памылцы прынёс дадому білеты, якія ляжалі на паліцы справа ад білетаў, якія яна хацела.
Памылка апынулася ўдалыя: адзін са скрэч-білетаў Ca$h аказаўся выйгрышным на 50 000 долараў.
«Перад тым як выдрапаць лічбы, я заскрабіў штрых-код і адсканаваў яго», – сказаў ён. Хаммондс распавёў прадстаўнікам латарэі. «Я ўбачыў 50 000 долараў і падумаў, што прыкладанне збаялася».
Хаммондс выявіў, што ўсе 30 месцаў у білеце паказалі выйгрышныя нумары з агульным прызам у 50 000 долараў. Пераможніца распавяла, што першае, што яна зрабіла, – сфатаграфавала білет і адправіла скрыншот прыкладання сваёй маці.
Хаммондс не паведаміла, ці ёсць у яе якія-небудзь бліжэйшыя планы адносна свайго выйгрышу.
Калі ўжо памыляцца, дык толькі так)
Пашанцавала ,не больш нi менш)))