Мужчына выйграў латарэйны прыз у памеры 416 322 долараў, нават не ўсведамляючы, што прыняў удзел
17 лістапада 2023 г.
ад
thee4
|
7 Адказаў
|
384 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
13 лістапада (UPI) – Жыхар Мічыгана сказаў, што спачатку ігнараваў электронны ліст, у якім паведамлялася, што ён выйграў латарэйны джэкпот у памеры 416 322 долараў, бо ён нават не ведаў, што ўдзельнічаў у розыгрышы.
67-гадовы мужчына з акругі Каламазу паведаміў прадстаўнікам лотэрыі Мічыгана, што бачыў электронны ліст, у якім гаварылася, што ён выйграў ВЕЛІКІ CA$H $416 322 у розыгрышы джэкпота «Другі шанец», але ён падумаў, што гэта махлярства, бо ён нават не ўсведамляў, што ў ім удзельнічаў.
«Я шмат гуляю ў анлайн-гульні, але не меў уяўлення, што зарабляю квіткі на разыгрыш другога шанцу, гуляючы ў пэўныя гульні», – сказаў гульнярок. «Я ўбачыў электронны ліст ад лотэрыі Мічыгана, у якім гаварылася, што я выйграў другі прыз у памеры 416 322 долараў, і вырашыў, што гэта махлярскі ліст, паколькі я не ўдзельнічаў у разыгрышы прызоў».
Пазней мужчына вырашыў пазваніць у лотэрыю, каб паспрабаваць атрымаць адказы.
«Калі я патэлефанаваў у лотэрыю Мічыгана, я зразумеў, што зарабляю квіткі, нават не падазраючы пра гэта. Я дагэтуль не магу паверыць, што гэта рэальна. Гэта шалёнае адчуванне – выйграць такі вялікі латарэйны прыз», – сказаў ён.
Пераможца сказаў, што яго выігрышныя грошы пойдуць на дапамогу сваёй сям’і і папоўняць яго ашчаджэнні.
Што значыць удзельнічае за маляванне?
Таксама памятаю, граў у izzi у Endorphina, лавіў бонускі, невялікія заносы. Потым праз некалькі дзён прыходзіць ліст на пошту, а я аказваецца ў турніры выйграў. Нават не ведаў, што ўдзельнічаю)
Так што трэба да эл. лістоў падыходзіць вельмі выбарачна, а то звычайна мы занадта часта адкідваем прапанову пра выйгрыш…)
Гэта ён яшчэ спам пра Нігерыцкіх прынцаў не чытаў ,так бы на мільярд разбагацеў )
Нармальна так )))
Пайду-ка ў спаме порыцца.. xDD